Kayınvalideme geçmiş olsun demedim ....

o senin eşinin annesi bir ömür yüzyüze bakıcağın bi insan
yaşadığın hakaretleri kendin bilirsin ama o insan senin ailen ve onlara karşı sorumlulukların var
bi geçmiş olsunu çok görmemelisin....

köpeğin hatırı yoksa sahibininde mi yok derler . eşinizin hatrına bi geçmiş olsunu çok görmeseydiniz fena olmazdı.

kaynanla arana mesafe koy,fazla gitme.herşey eşinde biter bu kadar eziyet ettiğinde eşin bişey yapmadımı.

Son düzenleme:
kaynanla arana mesafe koy,fazla gitme.herşey eşinde biter bu kadar eziyet ettiğinde eşin bişey yapmadımı.

valla yapmaya çalıştı kendince ama olmadı.. o kadın nefret etti hep benden bende ondan.. aslada muhatap olmıycam olmam herkes haddini bilsin akrabada kaynanada herkes saygı karşılıklıdır saygı bekleyen önce kendisi saygı gösterecek karşındakine sonra saygı bekleyecek doğrusuda bu yani. karşısındaki küçük yada büyük terbiyesizlik saygısızlık yapıp kimse saygı beklemesin.bu kadar as açık kötülük çirkeflik yapan zaten anlaşmama kararı almış kendince ne diye yalakalık yapayım iyi gelin yalaka gelin pardon saygılı gelin ...oynuyamam ben yaa
neyse ben kendimce doğruyu yapıyorum ...yorumlarınıza teşşk ederim

hastalığa sevinmekmi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...inanmıyorum ya..

arkadaşlar çok tşşk ederim ..hiç önemli değil ne yazarsa yazsın..takmıyorum ..ağzı olan konuşuyo parmağı olan yazıyo he heheheee

Evet, forumda rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim ama keşke başka bir başlık altında yapsaydım bunu.

Mesajlara verdiğiniz cevapla çok nezaketsizce.. Her mesajınızın sonuna bıraktığınız '' hehehehe '' ise taktir-e şayan (!)

Konu olsun diye bir başlık atmışsınız ve yaptığınız davranışı için fikir almak değil niyetiniz alkış bekliyorsunuz; fikir sunana ise saygınız yok.

yok, ben şöyle anladım
saklama kabı için bağırmış gene kayınvalide, ardından eşi gelince, kendinin bağırdığını söylemeyip kk ekstresi ni bir mektupmuş gibi dillendirererk, elinde zarf vardı okudu ondan ağlıyor falan demiş.
benim anladığım bu...

her zamanki gibi ilerliyor konu.
tepkiler çoğalınca, konu derinleşip yeni dertler sunuluyr.
aslında altında yatan şu şu şu vs diye...

şu konular açıldığında ya tam detay verilse de yorumlar ona göre yapılsa ya da sonradan yeni detaylar "yaratılma"sa:26:

başta öyle düşünüyodum ama yooook kızımı o kadına tek başına göndermem o kadına hayatta güvenmem..kızımla birlikte gidecem bir duvar gibi..benim için hiç zor değil zaten soğuk bir insan olduğumu söylerler öyleyimdir.söz sırası gelmedimi konuşmak için asla yarışmam.genelde susar ve dinlerim..ki bu zoraki gitme durumumda sadece duvarlaşırım..

heheheheeeee anlamamışsın tekrar oku....merak etme en derin yer burası daha derini yok.

heheheheeee keyfin yerinde anlaşılan

bazı kişiler vardır hayatından çıkarıp atamazsın , yok sayamazsın

sadece o koşullara uygun yaşamak, katlanmak zorunda kalırsın

kararlarında eşini ve kızını da düşün

Son düzenleme:
arkadaşım..9 yıllık evliyim..kayınvalidem rahmetli oldu..bayağı sorun yaşadım kayınvalid e vs..küs gitmedim rahmetli olduğunda..helelleşmiştik..sana tavsiyem senin iyiliğini düşünen herkez böyle tavsiyede bulunur kanımca..kayınvalideni ara iyi dileklerini ilet..ama mesafeli ol yine..

teşşk ederim..üzerinden zaman geçti artık .. ..gerçekten en düzgün yorumlardan birini yapmışsınız..benim için artık geçti ama başka bu durumda olanlar için güzel bi nasihat iyi akşamlar..

ölümüne küslükmü sizinki..
hani "ne ölüme ne ölüne" derler ya..
öylemi...
valla rahatsan eşinde sorun yapmıyosa bize tebrik etmek düşer...
ama bence bi geçmiş olsun demeliydin..
bu seni yüceltirdi...
eşim ablasıyla küs..
bayramda seyranda eşim aramadı ben aradım tabi mesafeli...
bende küs olduğum halde...
artık aramayı düşünmüyorum o ayrı...
bu hale kolay gelinmez sende haklısındır eminim...

heheheheeeee anlamamışsın tekrar oku....merak etme en derin yer burası daha derini yok.

nesini anlamamışım pardon?
bu kadar imla karman çorban bir mesaj, okudum ve bunu anladım.
anlamadığım yer neresi?

tekrar okumama gerek yok ama sen tekrar yaz istersen.

hay Allah'ım bazen hakikaten bizler kaşınıyoruz, zorla...

Neyse sen mutlu mesut devam et ama moderatörler lütfen şu konuyu derdim var'dan kaldırsın, zira ortada bir dert yok, dertli bir üye yok..

hehehehehehehehe diye yazabildiğine göre keyfin maşşallah fazlasıyla yerinde.

neyse, 1-2-3 tıppppppppp

yaz tatilinde gidip kalabiliyosanız bi geçmiş olsun demeliyiniz bence
eğer tamamen silmiş hiç bi şekilde karşı karşıya gelmiyo olsaydınız
kararlı bi duruşunuz var tercihiniz bu yönde diye saygı duyabilirdim
ama siz köprüleri tamamen yıkmamışsınız

tamamen yıkık..gitme sebebim kızımı yalnız göndermemek o kadına güvenim olmadığından ve kocam gelmemi istiyor

nıye klıyorsn ya gtme o tarafa donme yuzunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…