MRBA ARKADAŞLAR 6 yıllık evliyim evliliğim boyunca kaynanam yüzünden çok sorunlu günler geçirdik...çok sıkıntılar yaşadım bana hakaretten küfüre kadar her türlü şeyi yaptı...ben uzun süredir onunla konuşmıyorum çünkü hep ben affettim ve tekrar aynı şeyler yaşandı...artık kesinlikle barışmak istemiyorum...dün küçük bi ameliyat geçirmiş akşam eşim aradı tlf bana uzattı ama o duymadan elimi sirkeleyip tlf nu ittim asla bi daha bu insanlarla muhattap olmam... yaz tatilinde gitsek bile zaten 2 gün kalırız bi duvar gibi olcam kesin kararlıyım ..böyle kafam rahat herkes haddini bilsin terbiyesizliğini böyle ödetirim bende.
kaynanla arana mesafe koy,fazla gitme.herşey eşinde biter bu kadar eziyet ettiğinde eşin bişey yapmadımı.
Asgari nezaket sınırlarına bile uymayan, hastalığa sevinir gibi tutum takınan, bir geçmiş olsunu bir büyüğe çok gören (ne yaşanmış olursa olsun hastalık bu) oh iyi ettim tavrı takınan, yazılanlara hiç kulak asmayan birine ne yorum yapılacak, olsa olsa imla hatasını düzeltmek gerek.
Sizler buyurun "yor"un.
Tek sözüm var sadece , kimse bana bir şey olmaz demesin, yarın ne olacağımız belli değil.
hastalığa sevinmekmi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...inanmıyorum ya..
arkadaşlar çok tşşk ederim ..hiç önemli değil ne yazarsa yazsın..takmıyorum ..ağzı olan konuşuyo parmağı olan yazıyo he heheheee
bi saklama kabı mı namus meselesi..kıytırıktan bi konu..bunun için mi tüm tavırlar..
bence sen bahane arıyormuşsun, kadın da cahillikten sana bahaneyi sunmuş..ipler kopmuş..
telefonda geçmiş olsun allah şifa versin,ellerim kirli şimdi, hadi iyi akşamlar demek ten bieşy çıkmazdı..
saysan 10 sn.sürmez muhataplığın..ama yazın tatilde 2 gün katlanacaksın, bu ne çelişki şimdi..
canım kızm var benim 2 yaşında yani torunu var onu görsün diye 2 gün kalırım yoksa zaten işim olmaz...
yok, ben şöyle anladım
saklama kabı için bağırmış gene kayınvalide, ardından eşi gelince, kendinin bağırdığını söylemeyip kk ekstresi ni bir mektupmuş gibi dillendirererk, elinde zarf vardı okudu ondan ağlıyor falan demiş.
benim anladığım bu...
her zamanki gibi ilerliyor konu.
tepkiler çoğalınca, konu derinleşip yeni dertler sunuluyr.
aslında altında yatan şu şu şu vs diye...
şu konular açıldığında ya tam detay verilse de yorumlar ona göre yapılsa ya da sonradan yeni detaylar "yaratılma"sa:26:
arkadaşım..9 yıllık evliyim..kayınvalidem rahmetli oldu..bayağı sorun yaşadım kayınvalid e vs..küs gitmedim rahmetli olduğunda..helelleşmiştik..sana tavsiyem senin iyiliğini düşünen herkez böyle tavsiyede bulunur kanımca..kayınvalideni ara iyi dileklerini ilet..ama mesafeli ol yine..
demek isterdim ama gururum ..ahhhh gururumu kıramıyorum...inanki ben de iyi olmak isterdim ama artık bitti..geçmiş olsun demek barış imzalamak barış imzalamak aynı şeyleri yaşamak demek.tehlike demek...sana sadece bi sorcam namusuna dil uzatsa kaynanan ne yapardın....konu ne biliyomusun önceden beraber yaşıyoduk bi saklama kabının kapağı kayıp ama yemin ederimki ben atmadım..neyse tam bir ay sordu valla bilmiyom diyorum aynı aynı bak dedim ben sana o kaptan aynısını alcam isterse 1 milyar olsun ...yok istemem o kabı kızım aldı demezmi...bi zoruma gitti ..neyse işe gittim akşam eve gelirken kredi kart borç bildirim zarfı gelmiş aldım onu eve çıktım ...bu ben gelir gelmez of kabım ne diye attıysan diye yine başladı ..bende yeterrr diye bi bağırdım odama gittim...1 saat sonra eşim geldi bu hemen ağlıyo eşim de ne oldu diye sordu...ne biliiiim ben bişi zarf var elinde açtı okudu bilmiyom kimden sonra bana saldırdı kavga etti dedi........
yok, ben şöyle anladım
saklama kabı için bağırmış gene kayınvalide, ardından eşi gelince, kendinin bağırdığını söylemeyip kk ekstresi ni bir mektupmuş gibi dillendirererk, elinde zarf vardı okudu ondan ağlıyor falan demiş.
benim anladığım bu...
her zamanki gibi ilerliyor konu.
tepkiler çoğalınca, konu derinleşip yeni dertler sunuluyr.
aslında altında yatan şu şu şu vs diye...
şu konular açıldığında ya tam detay verilse de yorumlar ona göre yapılsa ya da sonradan yeni detaylar "yaratılma"sa:26:
heheheheeeee anlamamışsın tekrar oku....merak etme en derin yer burası daha derini yok.
MRBA ARKADAŞLAR 6 yıllık evliyim evliliğim boyunca kaynanam yüzünden çok sorunlu günler geçirdik...çok sıkıntılar yaşadım bana hakaretten küfüre kadar her türlü şeyi yaptı...ben uzun süredir onunla konuşmıyorum çünkü hep ben affettim ve tekrar aynı şeyler yaşandı...artık kesinlikle barışmak istemiyorum...dün küçük bi ameliyat geçirmiş akşam eşim aradı tlf bana uzattı ama o duymadan elimi sirkeleyip tlf nu ittim asla bi daha bu insanlarla muhattap olmam... yaz tatilinde gitsek bile zaten 2 gün kalırız bi duvar gibi olcam kesin kararlıyım ..böyle kafam rahat herkes haddini bilsin terbiyesizliğini böyle ödetirim bende.
yaz tatilinde gidip kalabiliyosanız bi geçmiş olsun demeliyiniz bence
eğer tamamen silmiş hiç bi şekilde karşı karşıya gelmiyo olsaydınız
kararlı bi duruşunuz var tercihiniz bu yönde diye saygı duyabilirdim
ama siz köprüleri tamamen yıkmamışsınız
nıye klıyorsn ya gtme o tarafa donme yuzunu.MRBA ARKADAŞLAR 6 yıllık evliyim evliliğim boyunca kaynanam yüzünden çok sorunlu günler geçirdik...çok sıkıntılar yaşadım bana hakaretten küfüre kadar her türlü şeyi yaptı...ben uzun süredir onunla konuşmıyorum çünkü hep ben affettim ve tekrar aynı şeyler yaşandı...artık kesinlikle barışmak istemiyorum...dün küçük bi ameliyat geçirmiş akşam eşim aradı tlf bana uzattı ama o duymadan elimi sirkeleyip tlf nu ittim asla bi daha bu insanlarla muhattap olmam... yaz tatilinde gitsek bile zaten 2 gün kalırız bi duvar gibi olcam kesin kararlıyım ..böyle kafam rahat herkes haddini bilsin terbiyesizliğini böyle ödetirim bende.
nıye klıyorsn ya gtme o tarafa donme yuzunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?