MRBA ARKADAŞLAR 6 yıllık evliyim evliliğim boyunca kaynanam yüzünden çok sorunlu günler geçirdik...çok sıkıntılar yaşadım bana hakaretten küfüre kadar her türlü şeyi yaptı...ben uzun süredir onunla konuşmıyorum çünkü hep ben affettim ve tekrar aynı şeyler yaşandı...artık kesinlikle barışmak istemiyorum...dün küçük bi ameliyat geçirmiş akşam eşim aradı tlf bana uzattı ama o duymadan elimi sirkeleyip tlf nu ittim asla bi daha bu insanlarla muhattap olmam... yaz tatilinde gitsek bile zaten 2 gün kalırız bi duvar gibi olcam kesin kararlıyım ..böyle kafam rahat herkes haddini bilsin terbiyesizliğini böyle ödetirim bende.
MRBA ARKADAŞLAR 6 yıllık evliyim evliliğim boyunca kaynanam yüzünden çok sorunlu günler geçirdik...çok sıkıntılar yaşadım bana hakaretten küfüre kadar her türlü şeyi yaptı...ben uzun süredir onunla konuşmıyorum çünkü hep ben affettim ve tekrar aynı şeyler yaşandı...artık kesinlikle barışmak istemiyorum...dün küçük bi ameliyat geçirmiş akşam eşim aradı tlf bana uzattı ama o duymadan elimi sirkeleyip tlf nu ittim asla bi daha bu insanlarla muhattap olmam... yaz tatilinde gitsek bile zaten 2 gün kalırız bi duvar gibi olcam kesin kararlıyım ..böyle kafam rahat herkes haddini bilsin terbiyesizliğini böyle ödetirim bende.
canım seni çok iyi anlıyorum öfkelisin. bende kaynana yüzünden ilk yıllarımı kaos içinde yaşadım. hergün kavga ederdik ve hiç kendimizle ilgili bir konu olmazdı hep aile hep aile. şimdi sene de 2-3 kez gider 2-3 gün kalırız, aramam fazla biraz sınır çektim. ama gittiğimde de içimden gelmese de gülerim saygıda kusur etmem. sana da tavsiyem bu. evet yapmacık davranmak hoş değil lakin surat asarsan da yine bir tartışma olur zararlı sen çıkarsın. mesafeli ol ama saygıda kusur etme. geçmiş olsun diye de ara bence. lafı uzatmadan kibarca gerekirse yabancı gibi mesafeli konuş çok geçmiş olsun de kapat. lafı uzatma polemiğe girme ama saygıda da kusur etme. onlar için değil kendin ve eşin için .
"elimi sirkeleyip"
yazmışsınız,doğrusu "silkeleyip" olacaktı.
canım karar senin tabi ama eninde sonunda yüzyüze gelinecek, yazın 2 gün de olsa kalacakmışsınız birlikte. soğuk da olsun "geçmiş olsun" demeni tercih ederdim. yüzgöz olmazsın gene ama bu sefer de "hastalandım da bi aramadın" denir. eşin de dolar. ne bileyim zor durumun. ben senin yerinde olsam, sık aramam ama hastalık vb. durumlarda ararım. inşallah yuvanıza müdahil olmaya çalışmaz bundan sonra.
sizin içiniz rahatlamış besbelli...
ohh iyi ettim diyorsunuz...nasıl da aramadım ama....
gidincede surat ederim...tam olur...
valla vicdanınız rahatsa mesele yok..
daha öncede ameliyat olmuştu ..iznim olmadığı halde onun için 10 gün rapor alıp gitmiştim..bundan 3*4 yıl öncene derse desin artık bitti..asıl şimdi tekrar dan geçmiş olsun dersem yüz bulur ve başa sararız yine..hiiç aramıyorum ki artık bi yabancı gibi...ama haketti inananın 6 yıldır hep yuttum .
eğer hastalığında ona kuru bir "geçmiş olsun"u çok görüyor isen
bence yaz tatilinde 2 günlüğüne bile olsa gidip kalmamalısın.
tutarlı olmak gerek, sildiysen tam sileceksin; yok silmediysen KÜÇÜK olmanın gerektirdiği gibi davranacaksın.
Ayrıca bizim adetlerimizde cenaze ve hastalıkta küslük yapılmaz, kin tutulmaz.
Ne olursa olsun, eşinin annesi o.
geçmiş olsun diyip en azından yükü üstünden atabilirdin.
yok onu bile yapmadıysan demek ki vicdanın rahat
ne diyelim
canım kızm var benim 2 yaşında yani torunu var onu görsün diye 2 gün kalırım yoksa zaten işim olmaz...
ilahi beydaa alemsin valla kahkahalara boğuldum o yazıya bu cevap süper olmuş tebrik ederim canım:))))
canım kızm var benim 2 yaşında yani torunu var onu görsün diye 2 gün kalırım yoksa zaten işim olmaz...
Çok düşüncelisiniz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?