Kayınvalideme geçmiş olsun demedim ....

Anladığı kadarıyla kaynana uzakta telefonda iki kelimeyle birşeyin eksilmezdi bence... Ben kaynanamla aynı apartmandayım bizde fena tartısıtık ama 2 gün sonra gordum onu balkonda kızı yanındaydı yine baktı bana içim el vermedi burnumun dikinde yürümeye anne nasılsın dedim markete gidiyorum birşey ihtiyac varmı dedim sadece iki kelime benim insanlğım ölmedi çünkü hasta olsa gidip bakardım herhalde ne olursa olsun unutma annesine birşey olsa ve sen bakmasan allah korusun vefat etse sen kötü olursun.. Tartışma illaki olcal kaldıki kendi annemizle tartışıyoruz ama bence sınırı olmalı malesefki atamıyoruz başımızdan belki insan sinirlenince herşeyi dile getiriyor ama unuttuğumuz bir nokta var biz hep yüz yüze bakıyoruz...

kaynana sıkıntısını yaşamayan anlamaz benmde geçirdiğim rahatsızlıkta kaynanam geçmiş olsun demedi ama ben dedim içimden gelerekmi hayır insanlık öğrensin diye ama o doğuştan gelen bi özellik sonradan kazanılmıyor..anne olmak demek kendi hırslarından vazgeçip çocuklarına sarılmak demek değilmidir.haydırdır oğlunu yada kızını düşmanınamı verdin nedir bu hırs nedir bu öfke ? evladın o insanla mutluysa susacaksın ötesi yok ama yok ortalık karıştırıp huzur kaçırıp yuva yıkmayada kafayı taktımı o iş bitmiş demektir?
böyle insanlarada artık içten beslenecek tek bir duygu kalıyor oda nefret..kaç kişi vardır onu sevmeyen kötülük yapan insana karşı güzel duygular besleyen ben görmedim...

yine söylüyorum evliliğin en kötü yanı hayatına sokmayacağın muattap olmayacağın insanlarla akraba olmak zorunda olmaktır eşini seçiyorsun ya diğerleri??

yazım hatası olmuşsa af ola artık anlamak isteyen beyinler ne demek istediğimi gayet net anlar bi harf kafasından kafası karışacaklar yorum yapmasın ...

söylediklerinde kesinlikle sana hak veriyorum,ama konu sahibi arkadaşın yazdığı cümleler o kadar acayipki yani konuyu ne için açtığı belli değil... sadece "oo çok iyi yapmışın" demeyi duymak için açmış gibi..ona keza verdiği cevaplarda alaycı bi tavrı var..arkadaş eleştiriye açık değil konuyu sadece onaylanmak için açmış gbi..cevaplarından bu anlaşılıyor

kayınvalidenle ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ama anne babalar bir insanın hayatında hep olacak kişiler.istesenizde tamamen hayatınıozdan çıkaramazsınızbu nedenle mesafeli de olsa ilişkinizi koruyun.samimi ve sıcak olun demiyorum aradaki saygıyı sınırı koruyun yeter yoksa evinde eşinle huzursuz olabilirsin.keşke arayıp geçmiş olsun deyip fazla uzatmadan teli kapatsaydın.bunu kayınvaliden için değil eşinin hatrı ve evinin huzuru için yapabilirdinevlilik fedekarlık ve bol sabır isteyen bir kurum

maalesef bu durumda bu yuva yıkılır...

eşim beni çok seviyor bende onu çok daha kötü günler yaşadık gördük ama birbirimizden vazgeçmedik..biz aşk evliliği yaptık ..bazen o kadın yüzünden soğukluklar olmuyo değil ama vazgeçcek kadar değil..fani dünya...böyle demek istemiyorum ama dedirtenlere bak demişler..bir gün gelir rahat ederiz belki

malesef öyle ...kıskanıyo bizi ilk günden beri garip ..insan evladının mutluluğuyla mutlu olmalı bence..bizimde gelinimiz var abimin karısı biz onu hep el üstünde tuttuk onlar mutluysa bizde mutlu olduk..ya işte kocanla mutlusun ama dediğin gibi şu 3.şahıslar gölge hep...diğerlerini seçemiyosun.

gerçekten Allah herkese böyle aşkla delicesine bizim gibi bir aşk evliliği nasip etsin ....ama benim kaynanamdan vermesin

Bir '' gecmis olsun '' demek emin ol birsey kaybettirmez.
Sen bir gecmis olsun demeyi esirgiyorsun tamamen iletisimimi kestim diyorsun ama yaz tatili icin gidebiliyorsun?
Bence tatil icinde gitmeyin.
Sanırım sık görüsmüyorsunuz.

hiç görüşmüyorum ben.yazın da gitmek istemiyorum aslında ama eşim ısrar ediyo ondan gidecem yani yoksa hayatta gitmem

hiç görüşmüyorum ben.yazın da gitmek istemiyorum aslında ama eşim ısrar ediyo ondan gidecem yani yoksa hayatta gitmem

yani bi geçmiş olsun demek oraya gitmekten daha zor
götürmek için ikna edebildi ama geçmiş olsun demen için ikna edemedi... değuşuk...tuhaf bir mantık..

yani bi geçmiş olsun demek oraya gitmekten daha zor
götürmek için ikna edebildi ama geçmiş olsun demen için ikna edemedi... değuşuk...tuhaf bir mantık..

ya eşimin annesi bana o kadar kötü çirkin laflar ettiki eşimin önünde eşiminde yüzü kalmadı yani o da kızamıyo annesine pek hak vermiyo bazen konuşuyoruz her zaman değil ne diyosun bu durumlara diyorum napacan idare et diyo valla benim annem ailem sana yapsa böyle dese diyorum bazen haklı buluyo bazen boşver diyo o da bıkıyo aramız bozuluyo evet ama işte diyorum ya biz kopamıyoruz birbirimizden... Allahtan herşey önünde oluyo.

olsun, keşke bi geçmiş olsun deseydin
kaybedecek birşeyin olmazdı ki, büyüklük sende kalsın

olsun, keşke bi geçmiş olsun deseydin
kaybedecek birşeyin olmazdı ki, büyüklük sende kalsın

demek isterdim ama gururum ..ahhhh gururumu kıramıyorum...inanki ben de iyi olmak isterdim ama artık bitti..geçmiş olsun demek barış imzalamak barış imzalamak aynı şeyleri yaşamak demek.tehlike demek...sana sadece bi sorcam namusuna dil uzatsa kaynanan ne yapardın....konu ne biliyomusun önceden beraber yaşıyoduk bi saklama kabının kapağı kayıp ama yemin ederimki ben atmadım..neyse tam bir ay sordu valla bilmiyom diyorum aynı aynı bak dedim ben sana o kaptan aynısını alcam isterse 1 milyar olsun ...yok istemem o kabı kızım aldı demezmi...bi zoruma gitti ..neyse işe gittim akşam eve gelirken kredi kart borç bildirim zarfı gelmiş aldım onu eve çıktım ...bu ben gelir gelmez of kabım ne diye attıysan diye yine başladı ..bende yeterrr diye bi bağırdım odama gittim...1 saat sonra eşim geldi bu hemen ağlıyo eşim de ne oldu diye sordu...ne biliiiim ben bişi zarf var elinde açtı okudu bilmiyom kimden sonra bana saldırdı kavga etti dedi........

Asgari nezaket sınırlarına bile uymayan, hastalığa sevinir gibi tutum takınan, bir geçmiş olsunu bir büyüğe çok gören (ne yaşanmış olursa olsun hastalık bu) oh iyi ettim tavrı takınan, yazılanlara hiç kulak asmayan birine ne yorum yapılacak, olsa olsa imla hatasını düzeltmek gerek.
Sizler buyurun "yor"un.
Tek sözüm var sadece , kimse bana bir şey olmaz demesin, yarın ne olacağımız belli değil.

bi saklama kabı mı namus meselesi..kıytırıktan bi konu..bunun için mi tüm tavırlar..
bence sen bahane arıyormuşsun, kadın da cahillikten sana bahaneyi sunmuş..ipler kopmuş..

telefonda geçmiş olsun allah şifa versin,ellerim kirli şimdi, hadi iyi akşamlar demek ten bieşy çıkmazdı..
saysan 10 sn.sürmez muhataplığın..ama yazın tatilde 2 gün katlanacaksın, bu ne çelişki şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…