kaynana sıkıntısını yaşamayan anlamaz benmde geçirdiğim rahatsızlıkta kaynanam geçmiş olsun demedi ama ben dedim içimden gelerekmi hayır insanlık öğrensin diye ama o doğuştan gelen bi özellik sonradan kazanılmıyor..anne olmak demek kendi hırslarından vazgeçip çocuklarına sarılmak demek değilmidir.haydırdır oğlunu yada kızını düşmanınamı verdin nedir bu hırs nedir bu öfke ? evladın o insanla mutluysa susacaksın ötesi yok ama yok ortalık karıştırıp huzur kaçırıp yuva yıkmayada kafayı taktımı o iş bitmiş demektir?
böyle insanlarada artık içten beslenecek tek bir duygu kalıyor oda nefret..kaç kişi vardır onu sevmeyen kötülük yapan insana karşı güzel duygular besleyen ben görmedim...
yine söylüyorum evliliğin en kötü yanı hayatına sokmayacağın muattap olmayacağın insanlarla akraba olmak zorunda olmaktır eşini seçiyorsun ya diğerleri??
yazım hatası olmuşsa af ola artık anlamak isteyen beyinler ne demek istediğimi gayet net anlar bi harf kafasından kafası karışacaklar yorum yapmasın ...
maalesef bu durumda bu yuva yıkılır...
Bu şekilde yorum yapan birkaç kişi daha var forumlarda..
En azından yorum yaptıktan sonra böyle uyarılsa yine kabul edilebilir ama bu yapılan sinir bozucu..
O kelimeyi bilmiyor olabilir, hızlıca yazmış olabilir v.s
İlllaki öğretmek için gönüllüyseniz bunu uslubuyla yapınız lütfen.
.....
kaynana sıkıntısını yaşamayan anlamaz benmde geçirdiğim rahatsızlıkta kaynanam geçmiş olsun demedi ama ben dedim içimden gelerekmi hayır insanlık öğrensin diye ama o doğuştan gelen bi özellik sonradan kazanılmıyor..anne olmak demek kendi hırslarından vazgeçip çocuklarına sarılmak demek değilmidir.haydırdır oğlunu yada kızını düşmanınamı verdin nedir bu hırs nedir bu öfke ? evladın o insanla mutluysa susacaksın ötesi yok ama yok ortalık karıştırıp huzur kaçırıp yuva yıkmayada kafayı taktımı o iş bitmiş demektir?
böyle insanlarada artık içten beslenecek tek bir duygu kalıyor oda nefret..kaç kişi vardır onu sevmeyen kötülük yapan insana karşı güzel duygular besleyen ben görmedim...
yine söylüyorum evliliğin en kötü yanı hayatına sokmayacağın muattap olmayacağın insanlarla akraba olmak zorunda olmaktır eşini seçiyorsun ya diğerleri??
yazım hatası olmuşsa af ola artık anlamak isteyen beyinler ne demek istediğimi gayet net anlar bi harf kafasından kafası karışacaklar yorum yapmasın ...
Bir '' gecmis olsun '' demek emin ol birsey kaybettirmez.
Sen bir gecmis olsun demeyi esirgiyorsun tamamen iletisimimi kestim diyorsun ama yaz tatili icin gidebiliyorsun?
Bence tatil icinde gitmeyin.
Sanırım sık görüsmüyorsunuz.
hiç görüşmüyorum ben.yazın da gitmek istemiyorum aslında ama eşim ısrar ediyo ondan gidecem yani yoksa hayatta gitmem
hiç görüşmüyorum ben.yazın da gitmek istemiyorum aslında ama eşim ısrar ediyo ondan gidecem yani yoksa hayatta gitmem
yani bi geçmiş olsun demek oraya gitmekten daha zor
götürmek için ikna edebildi ama geçmiş olsun demen için ikna edemedi... değuşuk...tuhaf bir mantık..
olsun, keşke bi geçmiş olsun deseydin
kaybedecek birşeyin olmazdı ki, büyüklük sende kalsın
Bu şekilde yorum yapan birkaç kişi daha var forumlarda..
En azından yorum yaptıktan sonra böyle uyarılsa yine kabul edilebilir ama bu yapılan sinir bozucu..
O kelimeyi bilmiyor olabilir, hızlıca yazmış olabilir v.s
İlllaki öğretmek için gönüllüyseniz bunu uslubuyla yapınız lütfen.
.....
Neden paylaştığınızı anlamadım ama yaptığınız çokta doğru değil..
Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama ne olursa olsun, soğuk bir geçmiş olsun dileği bile yeterliydi bence üzerinize düşeni yapmanız için.
Hastalık herkes için.
demek isterdim ama gururum ..ahhhh gururumu kıramıyorum...inanki ben de iyi olmak isterdim ama artık bitti..geçmiş olsun demek barış imzalamak barış imzalamak aynı şeyleri yaşamak demek.tehlike demek...sana sadece bi sorcam namusuna dil uzatsa kaynanan ne yapardın....konu ne biliyomusun önceden beraber yaşıyoduk bi saklama kabının kapağı kayıp ama yemin ederimki ben atmadım..neyse tam bir ay sordu valla bilmiyom diyorum aynı aynı bak dedim ben sana o kaptan aynısını alcam isterse 1 milyar olsun ...yok istemem o kabı kızım aldı demezmi...bi zoruma gitti ..neyse işe gittim akşam eve gelirken kredi kart borç bildirim zarfı gelmiş aldım onu eve çıktım ...bu ben gelir gelmez of kabım ne diye attıysan diye yine başladı ..bende yeterrr diye bi bağırdım odama gittim...1 saat sonra eşim geldi bu hemen ağlıyo eşim de ne oldu diye sordu...ne biliiiim ben bişi zarf var elinde açtı okudu bilmiyom kimden sonra bana saldırdı kavga etti dedi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?