- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi carmenares
-
Ben de insanlarla çalışıyorum. Artık bazen şoke oluyorum. Terbiyesizlik almış yürümüş. Uğraşmaya değmez. Bana neler sayıyorlar, eşime hepsini anlatsam boşuna sıkılacak. Dert etmeyin, herkes kendi kalitesini belli ediyor. Takmamak lazım...
Benim sürekli alışveriş yaptığım bi pastaneden aldığım baklavanın fıstığın içinden koca bir taş çıktı. Çok üzüldüm. Neyseki ısırmadan katı düştüğü için görmüştüm. Diş teli olduğu için ciddi sıkıntı çıkarabilirdi. Tekrar ekmek almaya gittiğimde söyledim taş olduğunu özür dilemelerini falan bekledim. Ama adam evet ya ustaya söyledim ama çıkıyor falan dedi. Buna bile bozuldum. Bu ne vurdumduymazlık diye. Bir daha gitmedim oraya. Dükkandan kovsalar. ne hissederdim bilemiyorum
Hanımlar haklı ya öyle pislik biriyse her türlü kötülük beklenir. Kocanız o ortamda yaralanabilir, ölebilir. Bunlar olmayacak şeyler değil. İnsanlar park yeri için bile adam öldürüyorlar. elalemin terbiyesizini siz adam edemezsiniz zaten. Kasabın eşi falan varsa onu bulup söyleyin belki işe yarar. Ama bu işi fazla büyütmeyin bence. Zaten ekmek kapısında böyle davranan adamın işi gücü de rast gitmez.
Kayınvalidenizi teselli edin bir biçimde, kıyamam yazık. Ayrıca şunu da düşünün bu kadar hassas bir kadın kendi yüzünden olay çıksa kim bilir nasıl üzülür, şu ankinden kat kat. Allaha havale etsin. Sen en iyi şeyleri hak ediyorsun deyip sarılın öpün..cevaplarınız için teşekkür ederim. ben de sizin yerinizde olsam bu tür şeyler yazardım muhtemelen...
ama nasıl anlatayım yani inanın bu durum kimin başına gelse can sıkıcı ama inanın kayınvalidem yılların yıprattığı çok hassas bir kadın, çocuk hasta olsa söyleyemeyiz gece uyuyamaz. günlerce bu olayı düşünüp ağlayacak çok üzülüyorum.
eşime de gelince... az çok hepimizin etrafındaki erkekler gibi gözü dönecek eminim ama bir taraftan da bu olayı bir şekilde duysa annesini de beni de reddeder söylemediğimiz için... yani bu konuda bela çıkarmayacaksam ne için bela çıkarıcam diye düşünür. kaldı ki maalesef ben de aynı kafadayım. üzüleceğim ya da olay çıkaracağım bir durum benden saklanmamalı.
Bence eşiniz bilmeli
Şahsen ben eşime anlatırım ki bilmeden gidip alışveriş yapmasın diye
Annesine laf söylendi sonuçta. Bilmesi lazım. Eşim sonra öğrense bana niye söylemedin oraya giderek annemi kötü duruma düşürmüş oldum kendimi kötü hissettim der çünkü
Bence eşiniz bilmeli
Şahsen ben eşime anlatırım ki bilmeden gidip alışveriş yapmasın diye
Annesine laf söylendi sonuçta. Bilmesi lazım. Eşim sonra öğrense bana niye söylemedin oraya giderek annemi kötü duruma düşürmüş oldum kendimi kötü hissettim der çünkü
Ya da küfür etti diye değil de ters davranıyor müşteriye gibi..Ya onun için de açık açık söylemesine gerek yok bence. Eti kötüymüş falan diye bahane üretebilir. Açıkça söylerse adam gider yakasına yapışır belki. Ortamda bir sürü kesici alet var çok riskli.
Konu sahibi eşini daha iyi bilir tabi gidip kavga etcek biriyse soylemesin benim herifcan asla muhattap olup annesini laf yapmaz onlara. Buyuzden ben olsam söylerdim. Konu sahibin esi eğer tartışmaya gidecek biriyse soylemesin daha çok kayınvalidesine laf soz olur..Ya onun için de açık açık söylemesine gerek yok bence. Eti kötüymüş falan diye bahane üretebilir. Açıkça söylerse adam gider yakasına yapışır belki. Ortamda bir sürü kesici alet var çok riskli.
işin bir de o boyutu var sonuçta mahalle kasabı, bir şekilde denk gelme ihtimalleri de can sıkıcı. hiçbirşey olmamış gibi eşim konuşursa o da olmayacak. söylesem olaylar büyüyecek söylemesem ayrı dert.
Tabi ... Selam vericek belki sohbet edecek bilmeden... O duruma düşsün istemezdim esin kavgaya gitmez değil miişin bir de o boyutu var sonuçta mahalle kasabı, bir şekilde denk gelme ihtimalleri de can sıkıcı. hiçbirşey olmamış gibi eşim konuşursa o da olmayacak. söylesem olaylar büyüyecek söylemesem ayrı dert.
Kayınvalidenizi teselli edin bir biçimde, kıyamam yazık. Ayrıca şunu da düşünün bu kadar hassas bir kadın kendi yüzünden olay çıksa kim bilir nasıl üzülür, şu ankinden kat kat. Allaha havale etsin. Sen en iyi şeyleri hak ediyorsun deyip sarılın öpün..
Ya onun için de açık açık söylemesine gerek yok bence. Eti kötüymüş falan diye bahane üretebilir. Açıkça söylerse adam gider yakasına yapışır belki. Ortamda bir sürü kesici alet var çok riskli.
Konu sahibi eşini daha iyi bilir tabi gidip kavga etcek biriyse soylemesin benim herifcan asla muhattap olup annesini laf yapmaz onlara. Buyuzden ben olsam söylerdim. Konu sahibin esi eğer tartışmaya gidecek biriyse soylemesin daha çok kayınvalidesine laf soz olur..
Tabi ... Selam vericek belki sohbet edecek bilmeden... O duruma düşsün istemezdim esin kavgaya gitmez değil mi
Ayy yok ozaman hiç belli etmeyin sizişte benimki de annesine böyle davranıldığı için yakalarına yapışır susarsa kabullenmiş olur diye düşünür maalesef
Açıkça söylemeyin o zaman o kelimeyi. Saygısız davranıyor falan deyin. Alışverişi kestik sen de ona göre davran deyin.
Ayy yok ozaman hiç belli etmeyin siz
Ordan alışverişi kestik eti bozmuş saygisizlar birazda diye üstünkörü ...
Geçmiş olsun.
galiba en iyisi bu ama gidip dükkan sahibiyle bir konuşmak istiyorum
müşterinize hakaret eden eleman hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz diye kibarca sorucam.
duruma göre de bi çift laf söylerim mutlaka.
ilk sayfada bir arkadaş el ilanı fikri vermişti o çok cazip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?