kızlar selam,hemen konuya geçeyim kayınvalidem geldi,yanımda hatta, yarın evime icra gelecek dedi,acil 4 bin lira paraya ihtiyaç varmış,eşim şehir dışında,telden ulaşamadık yarın akşama anca ulaşırız ,bende nakit yok ama eşimin 4 tane kredi kartı evde(ama şifresini bilmiyorum) ve bu kartların kayıtlı olduğu cep telefonuda evde...ama nasıl şifresini öğrenebilirim...
bu cadoloz bana çok cektirdi ama ben buna iyilik yapıp utandırıcam,yarın öğleye kadar mühlet vermişler,ödemezsen icraya geliyoruz diye üstelik icra masrafları olan 1bin lirayıda sen ödüceksin demişler...
yardım edin kredi kartı şifresini nasıl öğrenicem elimde eşimin telefonuda var... eşim birşey demez hatta benımle gurur duyar
annesine yardımcı olduğum için
bu cadoloz bana çok cektirdi ama ben buna iyilik yapıp utandırıcam,yarın öğleye kadar mühlet vermişler,ödemezsen icraya geliyoruz diye üstelik icra masrafları olan 1bin lirayıda sen ödüceksin demişler...
yardım edin kredi kartı şifresini nasıl öğrenicem elimde eşimin telefonuda var... eşim birşey demez hatta benımle gurur duyar