Kayınvalideme icra gelecek

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar selam,hemen konuya geçeyim kayınvalidem geldi,yanımda hatta, yarın evime icra gelecek dedi,acil 4 bin lira paraya ihtiyaç varmış,eşim şehir dışında,telden ulaşamadık yarın akşama anca ulaşırız ,bende nakit yok ama eşimin 4 tane kredi kartı evde(ama şifresini bilmiyorum) ve bu kartların kayıtlı olduğu cep telefonuda evde...ama nasıl şifresini öğrenebilirim...

bu cadoloz bana çok cektirdi ama ben buna iyilik yapıp utandırıcam,yarın öğleye kadar mühlet vermişler,ödemezsen icraya geliyoruz diye üstelik icra masrafları olan 1bin lirayıda sen ödüceksin demişler...

yardım edin kredi kartı şifresini nasıl öğrenicem elimde eşimin telefonuda var... eşim birşey demez hatta benımle gurur duyar :1:annesine yardımcı olduğum için

kartları yazmayı unutmuşum: denizbank,teb,vakıfbank,telekart

bu bankaların telefonla nasıl öğrenilir....

ben geçen gün ziraat bankası şifremi unutmuştum telefonla hemen öğrendim,bu kartlardan da öğrenlilebilir mi?

eşime ulaşsak yarın öğleye kadar hiçbir problem kalmıcak ama işte sorun bu...ulaşamadık

ben geçen gün ziraat bankası şifremi unutmuştum telefonla hemen öğrendim,bu kartlardan da öğrenlilebilir mi?

eşime ulaşsak yarın öğleye kadar hiçbir problem kalmıcak ama işte sorun bu...ulaşamadık

Kart sahibi müşteri hizmetlerinden ögrenebilir diye biliyorum müşteri hizmetleri size verirmi bilmiyorum şifreyi

Bildiğim kadarıyla hiçbir banka kişinin kendisi olmadan şifre vermez..
Fakat anlamadığım, madem ki kredi kartlarını eşin evde bırakıyor, peki neden şifresini söylemiyor?
Bir de telefonunu bırakıyor sana?
Bence bu işin içinde başka bir iş var...

polise git eminim yardımcı olacaktır

insan azcık mantıklı bır yalan bulur be kayınvalıdenın borcu ıcın ayrıca ıcra öle hemen gelmez merak etme avukatla pazarlık edersın eşin gelınceye kadar bekler avukat eşin gelınce öder

Son düzenleme:
Kart sahibi müşteri hizmetlerinden ögrenebilir diye biliyorum müşteri hizmetleri size verirmi bilmiyorum şifreyi

ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:

polise git eminim yardımcı olacaktır

insan azcık mantıklı bır yalan bulur be kayınvalıdenın borcu ıcın ayrıca ıcra öle hemen gelmez merak etme avukatla pazarlık edersın eşin gelınceye kadar bekler avukat eşin gelınce öder

size yalan borcum mu var...dolandırıcı olsam bu işlerden anlasam böyle aptal gibi konu açmazdım,merak etme tecrubesızım resmen benı hırsız yerıne koymuşsun töbe töbe...biraz vicdanlı olun...

evet evkurdan almış bırseyler ödememiş...bugun aramışlar eve icraya gelıyoruz dıye...yarın öğleye kadar mühlet istemiş...

ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:

Bankayı arayınca kimseyle görüşmediniz mi ayrıca icra olaylarında avukatlar 24 saat bekler diye biliyorum parayı ödeyecegiz diyince ayrıca yeni kanun yürürlüge girdimi girmedimi şuan haberim yok eger girmişse artık evlere icra gelemeyecek.

Bildiğim kadarıyla hiçbir banka kişinin kendisi olmadan şifre vermez..
Fakat anlamadığım, madem ki kredi kartlarını eşin evde bırakıyor, peki neden şifresini söylemiyor?
Bir de telefonunu bırakıyor sana?
Bence bu işin içinde başka bir iş var...

yazdığım gibi ben gecenlerde telefonumdan öğrendım kayınvalıdemde gelınce eşimin kartları burada ama şifrelerini bilmiyorum dedim...
yola cıktıgı ıcın bıraktı kartlarını eve,bana güvenmese kartlarıda bırakmazdı..
telefonu bende değil,dükkanda bu kartların kayıtlı oldugu telefon yani,giderim dükkana elemandan isterim izah ederım verırler..
bu işin içinde ne olabilir? komık olmayın ..

size yalan borcum mu var...dolandırıcı olsam bu işlerden anlasam böyle aptal gibi konu açmazdım,merak etme tecrubesızım resmen benı hırsız yerıne koymuşsun töbe töbe...biraz vicdanlı olun...

evet evkurdan almış bırseyler ödememiş...bugun aramışlar eve icraya gelıyoruz dıye...yarın öğleye kadar mühlet istemiş...

Evkur gibi mağazalardan hiç birşey almıyoruz ailecek taksit taksit diyorlar ama fazlasıyla o parayı taksitlerin içinde alıyorlar 500 liralık bişeyi taksitle 1000 bine satıyorlar.

Bankayı arayınca kimseyle görüşmediniz mi ayrıca icra olaylarında avukatlar 24 saat bekler diye biliyorum parayı ödeyecegiz diyince ayrıca yeni kanun yürürlüge girdimi girmedimi şuan haberim yok eger girmişse artık evlere icra gelemeyecek.

hayır bankayı aradım zaten bant kaydı çıkıyor şifre işlemleri için şu tuşa basın vs. yönlendiriyor...telefonuma hemen kısa mesaj geldi tıkladım şifrem geldi...hatta mağzada yaptım bunu kasaya gelınce şifrem aklıma gelmedi 1 dk yeniledim...

vallahi öyle ister inanın ister inanmayın...aklınıza ne gelıyor bılmıyorum...

eşim bana güvenmese kartlarını eve bırakmak...
ayrıca cocugunun anasıyım
ayrıca ikinci bebişi yapmaya calışıyoruz ..

bazıları demiş bu işin içinde başka iş var...yazık ya...hırsızda oldum:33:

Evkur gibi mağazalardan hiç birşey almıyoruz ailecek taksit taksit diyorlar ama fazlasıyla o parayı taksitlerin içinde alıyorlar 500 liralık bişeyi taksitle 1000 bine satıyorlar.

aynen öyle 2 katına satıyorlar, 3 bın liraymış borç 5 bin olmuş...hemen yarın öğleye kadar kredi kartına taksitlendirme yaparsan 4 bin olur demişler...yok yapmazsan 5nin +1bin lirada icra masraflar toplam 6 bin...

işte olay bundan ibaret ne yapabilir acaba? bir fikir verin...henüz aramadım telden ...dükkana gitmem gerek arayıp denicem ama önce buradan bir fikir alayım dedim...

iyi düsünüyorsun fakat esin evde degil önce ona sorsaydin daha iyi olurdu ama maddi durumunuz cok iyiyse ona sormadanda onu hesabindan borclandirabilirsin tabiiki eve gelince sana kizmazsa yani zor konu:32:

iyi düsünüyorsun fakat esin evde degil önce ona sorsaydin daha iyi olurdu ama maddi durumunuz cok iyiyse ona sormadanda onu hesabindan borclandirabilirsin tabiiki eve gelince sana kizmazsa yani zor konu:32:

yok canım kızmaz..sonuçta acil ve mecburi bir durum..birde ortada annesi olunca hiç birşey demez,hem kaynanam öderim ben size diyor,kendisi kredi kartı kullanmıyor..kullanmadığı içinde evkurdan almış işte

yok canım kızmaz..sonuçta acil ve mecburi bir durum..birde ortada annesi olunca hiç birşey demez,hem kaynanam öderim ben size diyor,kendisi kredi kartı kullanmıyor..kullanmadığı içinde evkurdan almış işte

Arkadaşım ozaman işyerine git telefonu al öyle bi dene derim bu tür mağzalar para tuzağı kredi kartı yok şu yok diye insanları kandırıyorlar sonra faizle geri alıyorlar aldığımız eşyaları dışarıda daha ucuza alırız.

neyse ya tartışmak ıstemıyorum .

eşin madem bu kadar guvenıyor neden evde bıraktıgı kartların sıfresını öğretmedı sana

ayrıca envai cesıt kart nıye evde duruyor süs mü cuzdanında tasımayacak ne için kart

ayrıca kız bosver kaynana degılmı ıcra gelsın evıne akıllansın almayı versın evkurlardan eşya neym görmuyonmu millet kaynanadan dertlı :37::37: kaynana gelıne ıyı demez bosverr

ayrıca baska kımse yokmu yardım etcek kayınpederın kaynın görümcen aile dostu falan

ayrııca icra şöle gelişir alacaklı avukata gıder-avukat ıcra daıresıne bıldırı -ıcra daıresınden size kagıt gelır (o kagıt gelınce sure vardır orda ister o sureyı bekler odersın ıster avukatla su kadar surede ödüyecem temınatı verırsın bu 2 ay bıle olabılır.)

yanı bu bır sureçtır zart dıye eve ıcra gelmez kaynanan ogluna bıldıreydı de parayı kocan gıtmeden temın edeydınız

hay allamm yaaa

Cok iyisin Allah c.c huzurunu daim etsin o zaman bir yolunu bul bankadan kadincagizin borcunu ödemeye calis esi oldugun icin bankadan kolaylikla alirsin saniyorum daha evvel uyguladigin yöntemleri uygula sifreye ulas :nazar:

sana ödeyecegıne ev kura gıdıp ödeseydıya ayrıca yaşlı kadın avukata gıderde durumu ızah ederse onada taksıt yaparlar merak etme

Back
X