Kayınvalideme icra gelecek

konunun en başında yazmıştım,cevap yazan üyelere daha saygılı olursan derdini anlatabilirsin diye ama olay buraya kadar geldi...

ben bu konu sahibinden korktum çünkü lafı çok güzel çeviriyor..nasıl da ev hanımlarına getirdi olayı..Allah korusun!

ve ilk defa kk kadınları bir konuda tek yürek oldu :)

Edasum konunun bu hale gelmesinde,sapmasında en büyük etken senin asabi hallerindir kimseyi suçlama.

sen burada yalnızca bana değil tüm ev kadınlarına laf ediyorsun...çalışmayan ev hanımları çağdaş değil öyle mi sende beni çok güldürdün

offf ne kadar tuhaf şeyler yazıyosun yaa
burda çocuk hediyem araba ev ,kiram var maaşım bağlı diye hangi ev hanımı mal varlığını yazmışki
haksızlığını insanlarla kavga ederek kapatmaya çalışıyosun

bana olumsuz yorum yapanlar sizi takmıyorum:36:...3 ayda dükkan geliri gelmesin çokta tınn kocam yanımda sağlığımız yerınde cocugumda var mutluyum huzurluyum Allah bozmasın...
üzüldüğüm durum sadece kayınvalıdemle aramızda gecenler:35:
ama onuda takmıyorum şu saatten sonra:24: boşuna dert etmişim ,hayat ne güzel dışarda güneş var evde bebişimin cıvıltısı..
kira almıcam dıye kapının önunde kalmıcam...eşim sağolsun :16:

eşimle buluşacağım için hazırlık yapıcam ... mutlu günler sizede...

ha merak edenler olursa eşimin kararını size yazarım

kaç dk dır okuyorumm konuştu konuştuuu......

hahhhhhh son havasınıdaa yaptı gitii....
kime yaptı acaba....:37:

bana olumsuz yorum yapanlar sizi takmıyorum:36:...3 ayda dükkan geliri gelmesin çokta tınn kocam yanımda sağlığımız yerınde cocugumda var mutluyum huzurluyum Allah bozmasın...
ama onuda takmıyorum şu saatten sonra:24: boşuna dert etmişim ,hayat ne güzel dışarda güneş var evde bebişimin cıvıltısı..

para bende kro benim diyorsun yani...:ssz:

yok biz kararı değil de

sana bu olaydan sonra alınacak hediyeleri maaşı verilecek primleri merak ediyoruz :27:

''Kocammm ya da kk deyimiyle KOCİSKOOOM beni maaşa halk diliyle mayışa bağladı'' :37: diyor ablamız dağılın hanımlar !

Benim de patronum beni maaşa bağladı :37:

Kocamız hayırsız ..! Çocuğuna baktığım evi çekip çevirdiğim ve yemek yaptığım için maaş bağlamadığı gibi üstüne birde tutup bu karısını çalıştırıyor ! pisss

Aha aha , yorumları şimdi okudum.. :9:

Hepsini okuyabilmek isterdim ama bu kadarı yetti

Sezerciğin karşısına dombili bi çocuk geliyo yaa ' Benim babam çok zengin basıcaz parayı alıcaz eşeğini , vurucam kırbacı ohh ' yapıyo ya aklıma o geldi

Konu sahibi de koca parası ile hava atmaya çalışıyo :9: ' Kocam beni maaşa bağladı, sigortamı yatırıyo, doğumda araba aldı, herşeyimiz var ' :53::53::53: Bu ne görgüsüzlüktür yahu

bak ama dayanamıyorum böyle bir gidiş yapmasını çekemedim çatladım patladım, bende ev hanımıyım mal varlığımı sayıcam şimdiii:9::9::9::9:

''Kocammm ya da kk deyimiyle KOCİSKOOOM beni maaşa halk diliyle mayışa bağladı'' :37: diyor ablamız dağılın hanımlar !

Benim de patronum beni maaşa bağladı :37:

Kocamız hayırsız ..! Çocuğuna baktığım evi çekip çevirdiğim ve yemek yaptığım için maaş bağlamadığı gibi üstüne birde tutup bu karısını çalıştırıyor ! pisss

doğum hediyesini unutmuşsun :37:

yıllardır memursun bi hava atamadın şöyle sende bende

bizim kocalarda iş yok :37:

Ezik ezik yaşıyoruz işte :)

Allah mutlu mesut etsin. Çil çil paralarınız olsun. Kiralarınız dükkanlarınız olsun. Ama en önemli şey yok gibi geldi bana, HUZUR. O da olunca yaz olur mu, meraktan çatlar ölürüz biz yoksa:ssz:

canımmm benim sen okumadın sanırım:1: eşinin 1 gün boyunca teli kapalıymış çekse ne olacak adam bunu sindirmiş parasıyla kendi neler çeviriyor acaba?

Okumamıştım , çok şey kaçırmışım

Şaka değil dimi bunlar :27: Sonradan görmeyim diye bağırıyo birileri :5::27:

:32::32::32: :9::9::9::9::9:

çok eğlenceli ya .. biz '' çok ezikmişiz'' kızlar .. aaaaaaaaaa kocişi onu mayaşaa bağlamışş :9::9::9:

görgüsüzlüğün vur dibine dibine :27::27:

Kızlar konu sahibi kaçtı,

Ben hala anlamadım,bu kadıncağız kocasına niye ulaşamıyor,gittiği yer çöl müymüş,kutup mu?:2:

Kızlar konu sahibi kaçtı,

Ben hala anlamadım,bu kadıncağız kocasına niye ulaşamıyor,gittiği yer çöl müymüş,kutup mu?:2:

zaten bunlar sorulduğu için saldırdı hanım kızımız
merak etme sende
anlattıklarına ''ayyy canım çok haklısın''deyip geç:31:

Biz şimdiye kadar eşlerimizin beş kuruşuna tenezzül etmediğimize göre

Doğum yapınca ' yat ' hediye ederler artık :27:

Biz şimdiye kadar eşlerimizin beş kuruşuna tenezzül etmediğimize göre

Doğum yapınca ' yat ' hediye ederler artık :27:

Bizimkiler biriktirdiğimiz Yat parasını da elimizden alırlar :1:

Back
X