Kayınvalideme icra gelecek

ne olduğu tam belli değil. sonuca gidemedik daha:1:

hmm anladım..olsun ben yine de açıklayayım bu dertten muzdarip olan varsa faydalansın madem
şimdi..evkur sizi arayıp korkutmuş muhtemelen çünkü icra takibi açılmadan, size ödeme emri tebliğ olmadan ve itiraz süreleri geçip o takip kesinleşmeden size hacze gelinemez
avukat icra dairesine gider, takibini açar, ödeme emri posta yoluyla size ulaşır tebliğ olur, ilamsız takip olduğu için 7 günlük itiraz süreniz vardır..Bu sürede itiraz ederseniz takip durur, yok itiraz etmezseniz de takip kesinleşir
takip kesinleştikten sonra ancak avukat hacze gelebilir ki bu da yaşadığız yere ve postanın size ulaşmasına bağlı olarak süre alır..
ayrıca değişen yargı paketi ile ancak evde para, kıymetli evrak, altın gümüş tarzı şeyler haczedilebilir..ev eşyalarından da ancak ikişer tane varsa bunlardan bir tanesi haczedilebilir

şimdi aslında yapılması gereken şuydu..evkur sizi arayıp yarın hacze geliyorum dediğinde gidip bizim bu borcu ödemeye niyetimiz var
gelin hiç icra takibi açmayın, ne siz başlangıçta masraf ödemek zorunda kalın ne de araya avukat sokup da vekalet ücretiyle uğraşmayalım
biz bu borcu taksit taksit ödeyelim demeliydiniz
yok illa hepsini ödeyin yoksa takip açarız derlerse de yapacak bişey yok..böyle bir hakları var
ama dediğim gibi bu durumda da belli bi süre gerekli..bugün takip aç yarın hacze gel olmuyor.

tartışılacak bir durum yok ortada...olan olmuş...ben sadece fikir istedim,aslında bankada çalışan arkadaşlar daha iyi bilirler...
ya canım şifrelerini ben ne yapayım ki kartların eşime ait onlar..kart kullanacak olsam bankadan çıkarttırım kendi adıma..
kartlarını bıraktı yolada çaldırım kaybederım unutrum vs. dıye bırakıyor evde...hatta kimliğide sürekli evde,hatta birşey olunca benı arar tc nom kaçtı diye bende karta bakmadan söyluyom ezberledim artık:1:

aslında gelsin evine icra iyi olur bana yaptıklarında sonra...icra gelirse başımıza bela olur:9: hem bu zor anında benden yardım görecek belki vicdana gelir,hemde eşimin gözüne girerim fena mı
kaynanamın kocası yok,kızıyla yaşıyor..
icra işlemleri nasıl olur aklım sarmıyor bılmıyorum yani,neyse doğru söylüyor çünkü bende istanbulu aradım konuştum evkurla..onaylamasaydım durduk yere vermezdım para..dediği doğru

ay sayfaları okudukça kopuyorum :1:
bir eş ki kimliğini bile evde bırakıyor 11 yaşındakiler bile kimliksiz dışarı çıkmıyo.ayrıca polis çevirse kimlik istese yoksa 100 tl yi aşkın ceza var :1:

hmm anladım..olsun ben yine de açıklayayım bu dertten muzdarip olan varsa faydalansın madem
şimdi..evkur sizi arayıp korkutmuş muhtemelen çünkü icra takibi açılmadan, size ödeme emri tebliğ olmadan ve itiraz süreleri geçip o takip kesinleşmeden size hacze gelinemez
avukat icra dairesine gider, takibini açar, ödeme emri posta yoluyla size ulaşır tebliğ olur, ilamsız takip olduğu için 7 günlük itiraz süreniz vardır..Bu sürede itiraz ederseniz takip durur, yok itiraz etmezseniz de takip kesinleşir
takip kesinleştikten sonra ancak avukat hacze gelebilir ki bu da yaşadığız yere ve postanın size ulaşmasına bağlı olarak süre alır..
ayrıca değişen yargı paketi ile ancak evde para, kıymetli evrak, altın gümüş tarzı şeyler haczedilebilir..ev eşyalarından da ancak ikişer tane varsa bunlardan bir tanesi haczedilebilir

şimdi aslında yapılması gereken şuydu..evkur sizi arayıp yarın hacze geliyorum dediğinde gidip bizim bu borcu ödemeye niyetimiz var
gelin hiç icra takibi açmayın, ne siz başlangıçta masraf ödemek zorunda kalın ne de araya avukat sokup da vekalet ücretiyle uğraşmayalım
yok illa hepsini ödeyin yoksa takip açarız derlerse de yapacak bişey yok..böyle bir hakları var
ama dediğim gibi bu durumda da belli bi süre gerekli..bugün takip aç yarın hacze gel olmuyor.

Saol canım biz de bu kadar detay bilmiyorduk sanırım ama lazım olmadığından olsa gerek…konu sahibesinin dikkatini çekmiyor böyle şeyler. O bebiş doğuruyor ev alıyor karşılığında, kocası mayışa bağlıyor kendini… sigortası yatıyor. Kocası ona ayılıp bayılıyor. Bizi çatlatıp patlatıyor. Daha ne olsun.

Kayınvalidenize icra geliyor ve bu borçtan sizin son andamı haberiniz oluyor? Bu icra gelmeden önce bir haber verir veya eşinize annesi en azından bir şeyler fısıldardı bu konuyla ilgili... Neden herşey son ana kaldı?

Saol canım biz de bu kadar detay bilmiyorduk sanırım ama lazım olmadığından olsa gerek…konu sahibesinin dikkatini çekmiyor böyle şeyler. O bebiş doğuruyor ev alıyor karşılığında, kocası mayışa bağlıyor kendini… sigortası yatıyor. Kocası ona ayılıp bayılıyor. Bizi çatlatıp patlatıyor. Daha ne olsun.

ne güzel işmiş valla takdir ettim :)
nişanlıma söyliyim de bari en azından benim bağkurumu o ödesin :27:

bilgin için teşekkür ederiz ama konu sahıbının ısıne yaramaz sanırım ne de olsa dogru degıl konusu

ay sayfaları okudukça kopuyorum :1:
bir eş ki kimliğini bile evde bırakıyor 11 yaşındakiler bile kimliksiz dışarı çıkmıyo.ayrıca polis çevirse kimlik istese yoksa 100 tl yi aşkın ceza var :1:

para ganımet gıbı bir tükan kirası öder cezayı

:kkk:

canım başını kaçırmışsın şimdi anlatmak olmaz. yaşaman lazımdı. herkes krize girdi burada

16. sayfaya kadar okudum da...
Her şey karmakarışık.
K. valide gecenin bir vakti geliyor , borcumu ödemedim 4000 borcum var,yarın ödenmezse icra gelecek diyor.
Konu sahibi eşi evde olmadığı için insafa gelip borcu ödemeye çalışıyor.
Önce kredi kartlarının şifresini çözmeye çalışıyorlar ,
sonra k. validesinin ona bir oyun oynadığını düşünüp
evkuru arıyor, onlar da evet paranın ödenmesi lazım diyorlar.
Konu sahibi gece vakti kendi cebindeki 900 tl 'yi k. valideye veriyor
Derken kirada olan dükkanlarını arayıp dükkanı işleten kişiden 3100 tl istiyor 2 ay kira verme diyor.
O da tamam sabah gelin alın diyor.
Bu arada eşiyle gündüz konuşmuş ama bütün bir gece boyunca ulaşamamış.
Sonrası??

Sonrasını çözemedim:))

En son ne yaptı konu sahibi?

Son düzenleme:
ne güzel işmiş valla takdir ettim :)
nişanlıma söyliyim de bari en azından benim bağkurumu o ödesin :27:

Başından ucuza gitme derim. Bağkur ne ki… ev iste, araba iste, başından nasıl alıştırırsan öyle gider. Konunun başından beri burada olsaydın taktik alırdın ev sahibinden…

Her şey karmakarışık.
Önce kredi kartı şifresini çözmeye çalşıyorlar ,
sonra k. validesi icra gelecek diyor, kendisi k. validesine inanmayıp
evkuru arıyor, onlar da evet paranın ödenmesi lazım diyolar.
Konu sahibi gece vakti kenddisindeeki 900 tl 'yi k. valideye veriyor
Derken kirada olan dükkanlarını arayıp dükkanı işleten kişiden 3100 tl istiyor 2 ay kira verme diyor.
Sonrası??

Son durum hepimize bir ton hakaret etti, onu kıskanmakla suçladı sonunda patlayın, çatlayın dedi… şimdi de gizli takılıyor galiba aşağıda…

Bu mesaj sana sevgili kazen. Biz fanatik kk üyeleri olarak bu topikin kapanmasını istemiyoruz. Güncel kalsın herkes tanısın bu arkadaşı.

sabah lütfen kapanmış olarak görmeyelim.

Herkese iyi akşamlar …ay gülerim ben yolda bunu hatırladıkça.. yarın sabah aynı yerde görüşmek üzere kızlar…

Kızlar merwosh dıe bırı vardı hatırladınız mı onu

okur okumaz şu geldi aklıma madem eşiniz sizinle gurur duyar e o zaman şifreyi kendisinden öğrenin annene icra gelecekmiş ödemek için istiyorum diyin o zaman da gurur duyar duyacak olan ha yok vermezse o ikiniz arasındaki güven problemiyle alakalı önce onu halledin

Kızlar merwosh dıe bırı vardı hatırladınız mı onu

oda fake cikti ya

konu sahıbı senı gördükten sonra
bı kez daha anladım
para adamı bozuyormuş

annem 41 yaşında, babamla 20 senedır evlıler
babam anneme hıç maaş bağlamadı
ama her ısteğını aldı

bende evlenırken evleneceğım adama bana maaş bağlamasını şart koşarım
yoksa evlenmem, ne o öyle ezık gıbı bana maaş bağlamayan adamı neyleyım ben

doğru yoldasın :42:

Burada ki amaç nedir yani?

İnsanlar çalışıp kendi alın terleri ile para kazanırken
benim eşim şöyledir, böyledir diyerek misilleme yapmak,
kendisi eleştirildiğinde de kritik yapan kişilerin eski konularını deşifre eden yorumlar yazmak
ne kadar adilce!

Yarının ne olacağını kimse bilemez.
Çalışan kadınlar ayaklarının üzerine sağlam basan kadınlardır.
Çalışan kadınlar özgüveni olan kadınlardır.
Çalışan kadınlar eşitlikten yana kadınlardır.
Çalışan kadınlar geleceğini düşünen , ileri görüşlü kadınlardır.

Özetin özeti;
Kadınlar kendine yetebilmelidir yoksa her zaman ezileceklerdir.
Başka birisi ezmese bile kendisini böyle hissedecektir.

Kadının aciz bir varlık olmadığını,
erkekler olmadan da ayakta durabileceğini
ve kadın ile erkeğin eşit olduğunu
bütün o kadını aşağılayan zavallılara göstereceği için çalışan kadın olmak şarttır bu ülkede!

Son düzenleme:

Her şey karmakarışık.
K. valide gecenin bir vakti geliyor , borcumu ödemedim 4000 borcum var,yarın ödenmezse icra gelecek diyor.
Konu sahibi eşi evde olmadığı için insafa gelip borcu ödemeye çalışıyor.
Önce kredi kartlarının şifresini çözmeye çalışıyorlar ,
sonra k. validesinin ona bir oyun oynadığını düşünüp
evkuru arıyor, onlar da evet paranın ödenmesi lazım diyorlar.
Konu sahibi gece vakti kendi cebindeki 900 tl 'yi k. valideye veriyor
Sonrası??

Son durum hepimize bir ton hakaret etti, onu kıskanmakla suçladı sonunda patlayın, çatlayın dedi… şimdi de gizli takılıyor galiba aşağıda…

bu özetler olmasa 30 sayfa okuyacaktım.çok merak etmiştim..:42::42::42::42::42::42:

Back
X