Kayınvalideme icra gelecek

İnanamıyorum olay br günde nerelerden nerelere gelmiş ve herkes banlanmış birer birer..
edasummm sana son yorumum olacak bu...
Kocan maaş mı bağladı kocanın parasıyla mı geçiniyorsun ne yapıyorsun bilemem bu senin karakterin eleştirecek değilim amaaa
arkadaşların eski konularına dayanarak "eşin mühendis hanımla neler yapıyor acaba" gibi bir laf etmişsin ya...Anladım ki senin kadar fesat birisi daha yok şu sitede..
Sen değil miydin komşum kocama asılıyor kızlar yardım edin diye burada bize sorup sonra da komşum hakkında iftira atacağım eşimin gözünde düşsün demiştin...
Kimseye laf etmeye hakkın yok dönüp kendine bak...Senin gibi insanların olduğuna inanmak istemiyorum..

ayy oleçeım kahrımdan sımdı dun geeden berı kendımı yorum yazmamak ıçın zor tutuyorum :) nedır bu bole nasıl bı zıhnıyettr bu ya walla sızın çoçuunuza açıyorum çoçuk yanınızda hayalperest olucak ılerde okulada ay annmle babam bana maas bagladı sız atlayında patlayın oohh :)) dusunemıorum.d

:64:hanımlarr çok kıskançsınız tabi sizin kocanız maaş bağlamadı, bebiş doğunca ev,: araba almadı değilmi çatlayın patlayınn:60::60::60:

ben bedavaya doğurmuşum 2 çocuk:27::27:
hatta dedim seni baba yaptım bi çöp bile almadın bana,
görümcem atladı hemen oda seni anne yaptı diye,
heeeee dedim çok zahmete girdi yazık:27::27::27:

arkadaşım detaya da gerek yok bu konuda bir önceki konusunda arkadaş eşinin eve geç geldiğinden ilgisizliğinden yakınmış böyle bir adam değer verse önce eşine zaman ayırır para değil!

demek ki bazılarının değeri parayla ölçülüyor

Konuya bakıyorum da biz hanımlar sanırım yapılan bir yanlışı düzeltmede değil ama eleştirip hatta alay edip daha beter bir hale getirmede çok başarılıyız.

Üniversitedeki hocam erkekler arasında brotherhood (erkek kardeşlik) vardır ama kadınlar arasında sisterhood (kızkardeşlik) yoktur demişti. Buradan kendisini saygıyla anıyorum. Gerçekten haklıymış.

Keşke bu siteyle üniversite yıllarında tanışmış olsaydım. Süper tez konuları çıkardı.

Konuya bakıyorum da biz hanımlar sanırım yapılan bir yanlışı düzeltmede değil ama eleştirip hatta alay edip daha beter bir hale getirmede çok başarılıyız.

Üniversitedeki hocam erkekler arasında brotherhood (erkek kardeşlik) vardır ama kadınlar arasında sisterhood (kızkardeşlik) yoktur demişti. Buradan kendisini saygıyla anıyorum. Gerçekten haklıymış.

Keşke bu siteyle üniversite yıllarında tanışmış olsaydım. Süper tez konuları çıkardı.

zaten tez hazırlayanlar eksik olmuyor,sürekli tez konusu oluyoruz:1:

kızlar günaydın...dün akşamdan beri manşet bir şey olmadı sanırım değil mi?

Hocanıza saygım sonsuz ama burası gerçek hayat olmadığı için hocanızın söyleminin burayla ilişkilendirilmesine katılmıyorum.

Burada tanımadığım, tabiri caizse (bu konu için) bizi keklemeye çalışan bir kadın için niçin kızkardeşlik yapayım ki ? Niye körü körüne sırf hemcinsim diye koruma, kollama durumuna geçeyim.

Okumuşsunuzdur kendini kadın diye tanıtan hatta resimler koyan biri kişi erkek çıktı. Bir bakıma biz burada kimin ne olduğunu bilmediğimiz için cinsiyete göre değil anlatıma yorum yapıyoruz. Anlatım tutarsızsa elbette çelişkilerin ne olduğu paylaşılacak, açıklar ortaya çıkarılacaktır.

Benim yada öbürünün kızkardeşliği ancak gerçek yaşamımızla ölçülür. Böyle bir genelleme yaptığınız ve bu konuya yorum yapan biri olarak içerisine girdiğim için üzgünüm. Çünkü dostlarım yaşam sebebim, en büyük zenginliğindir.

Sonuçta yorumlarınızı beğensemde, bu bence talihsiz bir genelleme olmuş.

Hocanıza saygım sonsuz ama burası gerçek hayat olmadığı için hocanızın söyleminin burayla ilişkilendirilmesine katılmıyorum.

Burada tanımadığım, tabiri caizse (bu konu için) bizi keklemeye çalışan bir kadın için niçin kızkardeşlik yapayım ki ? Niye körü körüne sırf hemcinsim diye koruma, kollama durumuna geçeyim.

Okumuşsunuzdur kendini kadın diye tanıtan hatta resimler koyan biri kişi erkek çıktı. Bir bakıma biz burada kimin ne olduğunu bilmediğimiz için cinsiyete göre değil anlatıma yorum yapıyoruz. Anlatım tutarsızsa elbette çelişkilerin ne olduğu paylaşılacak, açıklar ortaya çıkarılacaktır.

Benim yada öbürünün kızkardeşliği ancak gerçek yaşamımızla ölçülür. Böyle bir genelleme yaptığınız ve bu konuya yorum yapan biri olarak içerisine girdiğim için üzgünüm. Çünkü dostlarım yaşam sebebim, en büyük zenginliğindir.

Sonuçta yorumlarınızı beğensemde, bu bence talihsiz bir genelleme olmuş.

burada bilimsel çalışmayı kanıtlamaya çalıştığımızı sanmıyorum ben de. ayrıca angryangel'in bilimsel terim yazacağım diye brotherhood yazma gereksinimini de anlamış değilim.konu içeriğinin tam bilinmediğini düşünüyorum ben de.

burada bilimsel çalışmayı kanıtlamaya çalıştığımızı sanmıyorum ben de. ayrıca angryangel'in bilimsel terim yazacağım diye brotherhood yazma gereksinimini de anlamış değilim.konu içeriğinin tam bilinmediğini düşünüyorum ben de.

bilimsellikle ilgisi yok. İçinde gerçek hayattan kesitler barındıran bir kavram bu. kelime manasını tam olarak vermek istediğim için öz haliyle yazma ihtiyacını hissettim. Yoksa egomu tatmin etme gibi bir durum yok. Benim bu konuda gördüğüm vahim durum, biz bayanların olumsuz bir durum gördüğümüzde alaycı kuşlar gibi üzerine atılıp her türlü şeyi arkasını düşünmeden söylememizdir. Ki bu durumda ben de bir bayan olarak özeleştiride bulunuyorum. Ancak çoğu zaman kustuğumuz bu nefretin bir ucu da gelip bize dokunur. Banlanan arkadaşlar gibi. Soğukkanlı eleştirilerde bulunmayı bilmiyoruz biz kadınlar olarak.

Yoksa kesinlikle konu sahibi bayanı koruma gibi bir derdim yok. Kendisini tanımam yazdıklarını da asla tasvip etmem.

bence bu konu fazlaca uzadı zaten fake çıktı bence daha fazla çekiştirmeyelim hanımlar... Dağılın uleeyyynnn:9::9::9:

Ben çalışmıyorum.
Ne kendimi ezik hissediyorum ne de beni eziyolar.
Ayaklarımın üzerine sağlam basabiliyorum. Gerekirse çalışırım. Bu para kazanıp kazanmamakla alakalı değil bana göre.
Özgüvenim Allah'a şükür gayet yerinde.
Ben çalışmıyorum diye eşit olamam yani.
Geleceğimi de düşünmem.
Hmm.
Bunlar kişilikle alakalı değil sadece çalışmakla alakalı öyle değil mi?
Çalışan kadınların hepsi mutlu mu?
Özgüvenleri yerinde mi?
Kusura bakmayın ama genellemeniz fiyasko. :ssz:

Tabiki yarınımızın ne olacağını bilemeyiz.
Yanlış anlamaya mahal vermemek adına açıklama yapayım; Çalışan bayanlara saygı duyuyorum.
Mesleğim var ama çalışmıyorum bu benim keyfii kararım. İhtiyacım olursa yada çalışmayı düşünürsem bundan gocunacak değilim. Bu yorumunuza takıldım.
Çalışmayan insanlar için biraz kırıcı sanki?

KATILIYORUM BENCE DE KIRICI

Ben çalışmıyorum.
Ne kendimi ezik hissediyorum ne de beni eziyolar.
Ayaklarımın üzerine sağlam basabiliyorum. Gerekirse çalışırım. Bu para kazanıp kazanmamakla alakalı değil bana göre.
Özgüvenim Allah'a şükür gayet yerinde.
Ben çalışmıyorum diye eşit olamam yani.
Geleceğimi de düşünmem.
Hmm.
Bunlar kişilikle alakalı değil sadece çalışmakla alakalı öyle değil mi?
Çalışan kadınların hepsi mutlu mu?
Özgüvenleri yerinde mi?
Kusura bakmayın ama genellemeniz fiyasko. :ssz:

Tabiki yarınımızın ne olacağını bilemeyiz.
Yanlış anlamaya mahal vermemek adına açıklama yapayım; Çalışan bayanlara saygı duyuyorum.
Mesleğim var ama çalışmıyorum bu benim keyfii kararım. İhtiyacım olursa yada çalışmayı düşünürsem bundan gocunacak değilim. Bu yorumunuza takıldım.
Çalışmayan insanlar için biraz kırıcı sanki?

KATILIYORUM BENCE DE KIRICI

kızlar yanlış anlıyorsunuz.konu sahibinin yazdıklarına karşı yazıldı bunlar:34:

fake mi çıktı cidden:ssz:
dünden beri boşuna mı parmak eskittik şurda

tabi fake dükkan yokki kirasını alsınlar besbelli yalan işte:1:
dün eşime söyledim bebek doğurdum bi kıytırık kolye aldın bana doğum hediyesii üstüme ev araba istiyomm ben beeeee dedimm hemen hanım yeterki iste dedii:1::1::1:

bilimsellikle ilgisi yok. İçinde gerçek hayattan kesitler barındıran bir kavram bu. kelime manasını tam olarak vermek istediğim için öz haliyle yazma ihtiyacını hissettim. Yoksa egomu tatmin etme gibi bir durum yok. Benim bu konuda gördüğüm vahim durum, biz bayanların olumsuz bir durum gördüğümüzde alaycı kuşlar gibi üzerine atılıp her türlü şeyi arkasını düşünmeden söylememizdir. Ki bu durumda ben de bir bayan olarak özeleştiride bulunuyorum. Ancak çoğu zaman kustuğumuz bu nefretin bir ucu da gelip bize dokunur. Banlanan arkadaşlar gibi. Soğukkanlı eleştirilerde bulunmayı bilmiyoruz biz kadınlar olarak.

Yoksa kesinlikle konu sahibi bayanı koruma gibi bir derdim yok. Kendisini tanımam yazdıklarını da asla tasvip etmem.

dediklerine kısmen katılıyorum. erkekler olaylara daha notr yaklaşıyorlar kadınlar yapısal olarak çok açıdan baktığı için çok yönlü düşünüyor dolayısıyla kombinasyonlar çok oluyor. aynı ortamda çok kadının bir çok kombinasyonu çatıştığı için karmaşa olabiliyor. tamamen ben de genel bir eleştiri yapmakla birlikte yazılan brotherhood un anlamı pekiştirdiğini bir tek kelimeyi bilen anlayabilir. bir sürü insan için bir şey ifade etmediğini düşünüyorum. o yüzden gereksiz geldi bana.

Back
X