Kayinvalideme isinamiyorum.

Sevmek zorunda değilsiniz zaten saygı ve mesafe olduktan sonra eşinin hatrına susacaksın.

Boşanmayı düşünecek kadar ne oldu ki pek somut bir şey yazmamışsınız

Herkes kendi annesini daha fazla sever kadini yapi itibariyle cozmussunuz yemege giderken siz de bisey yapip goturun yaptiginizdan yiyin :KK66: esinizle mutluysaniz kafaniza takmayin he deyin gecin
Esimle mutluyum ama kvye olan bu sogukluk sinir ediyor beni. Ona bisey diyememekte icimi parcaliyor. Tek basina mucadele ediyorum.

Esim disarda okumus farkli şehirde yasamis daha kulturlu ve sosyal bir insan.
Benim gordugum su insan ne jadar okursa okusun karajter yapisi aileye cekiyor.ailenin biraz egitimlusi oluyor o kadar.ahlak karakter ailedir ben boyle gordum dilerim yanilirim sen hakli cikarsin

Zorla koyuyor tabagima
Hic eşinizle ya da annesiyle oturup konusmayi denediniz mi
Annesiyle konussaniz rahatsiz oldugunuz durumlari belirtseniz damak tadinizin bunlara uygun olmadigini soyleseniz kirmadan daha da ac agzini ucak geliyo yapmaz heralde :))))
Yani kendi kendinize sorun cozmeye calismak yerine karsinizdakiyle cozum aramak daha mantikli

Hic eşinizle ya da annesiyle oturup konusmayi denediniz mi
Annesiyle konussaniz rahatsiz oldugunuz durumlari belirtseniz damak tadinizin bunlara uygun olmadigini soyleseniz kirmadan daha da ac agzini ucak geliyo yapmaz heralde :))))
Yani kendi kendinize sorun cozmeye calismak yerine karsinizdakiyle cozum aramak daha mantikli
Esime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.

Benim esim de benim annemi cok seviyor, hediyeler filan aliyor ama ben onun annesiyle konusmuyorum, evime gelmesine de izin vermiyorum.
Benim annem iyi ki, o da iyi davraniyor. Mecbur kaldigi icin degil.
Onun annesi insan degil, oyuzden mecbur degilim kadinla iyi gecinmeye

Sizin kv huyundan benim kv-ya benziyor. Ne zamansa iyi olacaginizi hic sanmiyorum, hatta dusman bile ola bilirsiniz ...

Esime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.
Benim eşimde boşver idare et diye diye beni oyaladı ben sinir olmakla yıllarımı geçirdim kv bana hakimiyet kurmaya çalışmakla.Şimdi tahammülüm kalmadı artık görüşmüyorum.Çünkü laftan da halden de anlamıyor.Eşinin oyalamasına bakma rahatsız olduğun şeyleri direk söyle.Yoksa dönülmez yollara giriyor insan.Çünkü annemden biliyorum kv olunca bir hakimiyet kurma isteği oluyor.Ben de annemin kaynana olunca değişeceğine asla ihtimal vermezdim.Konuş konuş konuş...

İnşallah bunu eşine yansıtmıyorsundur. Eşler anneleriyle anlaşamasa bile siz birşey söylerseniz anacı oluverirler.
Bu konuda size tavsiyem tatlı dil tatlı dil tatlı dil.
Mesela anneni çok seviyorum! tabiki ama yemek kültürümüz çakışıyor yiyemiyorum gibi filan. En fazla yermiş gibi yap git mutfağa çıkart. Azcık politik olun. Politikacılar bizi çokmu düşünüyolar. Ama düşünüyor gibi görünüyolar. Kesinlikle evliliktede uygulanması gerekenler bunlar.:super:

Back
X