- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
- 48
- Konu Sahibi Minamini3232
122
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslinda cok fazla sey var ama hangi birini yazayim bilemedim. Kultur olarak cok farkliyiz. Bu farklilik beni yipratiyor.Sevmek zorunda değilsiniz zaten saygı ve mesafe olduktan sonra eşinin hatrına susacaksın.
Boşanmayı düşünecek kadar ne oldu ki pek somut bir şey yazmamışsınız
Esim disarda okumus farkli şehirde yasamis daha kulturlu ve sosyal bir insan.Esin de ona benzer ki bugun degilse de ileride.o yetistirdi sonucta
Esimle mutluyum ama kvye olan bu sogukluk sinir ediyor beni. Ona bisey diyememekte icimi parcaliyor. Tek basina mucadele ediyorum.Herkes kendi annesini daha fazla sever kadini yapi itibariyle cozmussunuz yemege giderken siz de bisey yapip goturun yaptiginizdan yiyinesinizle mutluysaniz kafaniza takmayin he deyin gecin
Zorla koyuyor tabagimaHerkes kendi annesini daha fazla sever kadini yapi itibariyle cozmussunuz yemege giderken siz de bisey yapip goturun yaptiginizdan yiyinesinizle mutluysaniz kafaniza takmayin he deyin gecin
Benim gordugum su insan ne jadar okursa okusun karajter yapisi aileye cekiyor.ailenin biraz egitimlusi oluyor o kadar.ahlak karakter ailedir ben boyle gordum dilerim yanilirim sen hakli cikarsinEsim disarda okumus farkli şehirde yasamis daha kulturlu ve sosyal bir insan.
Farklı memleket ‘e mi gelin gittinizYa aslinda cok fazla sey var ama hangi birini yazayim bilemedim. Kultur olarak cok farkliyiz. Bu farklilik beni yipratiyor.
Hic eşinizle ya da annesiyle oturup konusmayi denediniz miZorla koyuyor tabagima
Evet. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz. Dogu kulturu hakim onlarda ben egeliyimFarklı memleket ‘e mi gelin gittiniz
Esime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.Hic eşinizle ya da annesiyle oturup konusmayi denediniz mi
Annesiyle konussaniz rahatsiz oldugunuz durumlari belirtseniz damak tadinizin bunlara uygun olmadigini soyleseniz kirmadan daha da ac agzini ucak geliyo yapmaz heralde :))))
Yani kendi kendinize sorun cozmeye calismak yerine karsinizdakiyle cozum aramak daha mantikli
Bence bi deneyin konusmayi kayinvalidenizleEsime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.
Benim eşimde boşver idare et diye diye beni oyaladı ben sinir olmakla yıllarımı geçirdim kv bana hakimiyet kurmaya çalışmakla.Şimdi tahammülüm kalmadı artık görüşmüyorum.Çünkü laftan da halden de anlamıyor.Eşinin oyalamasına bakma rahatsız olduğun şeyleri direk söyle.Yoksa dönülmez yollara giriyor insan.Çünkü annemden biliyorum kv olunca bir hakimiyet kurma isteği oluyor.Ben de annemin kaynana olunca değişeceğine asla ihtimal vermezdim.Konuş konuş konuş...Esime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.