Kayınvalideme kayınpederden destek

Erken doğum oldu 28 haftalık fıtık var
Babam aradı babamı aramış annemden yüz bulamayacağını biliyor ya özür bile dilememisim
Terbiyesizler ya. Koskoca kadını şikayet etmek de nedir ? Yada ikinci evliliği olmasından vurmak filan. Şimdi herşey bir şekilde duzelse bile ilişkiniz saglikli değil. Eninde sonunda bir yerde patlak verecek. Esiniz bazi gerçekleri görüyorsa tamamen bağları kopartmak en guzeli

Önceki konularınızi bilmiyorum sorun ne anlamadım. Ama siz aramakla iyi yapmışsınız. Kendilerince yaptıkları suratın elbette bir sebebi vardır bosverin siz elinizden geleni yapmissiniz sonuçta. Benim kardeşimle annem tartıştı ama babam asla tavır almamisti ne oğluna ne gelinine. Bu hep böyle gitmez biyerde düzelir işi hepten b.ka sarmayalim dedi öylede oldu. Mesafe herzaman güzeldir sık görüşmemek aramamak lazım. Hastalık dışı aramayın sizde. Yani gidip yanlarında olmanızimi bekliyorlar acaba büyükler genelde oğlu olanlar böyle şey bekliyor hastalıkta. Ama sizede çok geçmiş olsun çocuğunuzun ameliyatini duymadılarmi onlar bişey demiyorum

kımseyı umursamayın kaprıslerı egoları bos , boyle mevzular mesafe koymak ıcın ıyıdır cok ıyı olmus bu yaptıkları sız buyukluk yapmıssınız ama karsınızda sımarık tavır gormussunuz sımdı mesafe koyacaksınız bayramdan bayrama arayacaksınız gıdıp gelmeyeceksınız kotu de olmayın ama cok cıddı resmıyet koyun aranıza . neden dıye soramazlar bıle sorana da boyle oldu dıyecek agızı vermısler sıze ne guzel ıste tam fırsat .

Kayınvalide çok başarılı bir şekilde ayağına sıkıyor, tebrik ediyorum kendisini (!). Bu hızla devam ederse oğlundan da olacak.

İnsanlık edip aramışsınız, hiç üzülmeyin. Hastalık gününde kırgınlıklar bir tarafa bırakılır, aramasaydınız bunu size karşı koz diye kullanırdı.

Öte yandan... üç gün sonra yavrunuz ameliyat olacak. Geçmiş olsun, bir ihtiyacınız var mı diye arayacaklar mı?
Nedense şüphelerim var.

Olur da aramazlarsa... kendileri bilir.
Eşinizin gözünden şu rezaletin nasıl göründüğünü hayal edin, hele bir de yavrusuna tavır alırlarsa işler farklı bir boyuta taşınır.

Ben oturup da kayınvalideye bağırıp çağırmanızı desteklemiyorum, anneniz cevabı verir zaten. Davranışlarınızla uzak durun, mesafenizi koruyun yeterli. Kendileri size bulaşmaya çalıştıkça iyice batıyor, bırakın hata yapmaya devam etsinler.

Eşim kopardı zaten gelemezsin bu eve dedi . Şimdi babama özür bile dilemesi hatasını kapatmiyor diyormuş benim bı hatam yok ben kendimden eminim beni babam ve anneme şikayet edip onlarda kızar arkamda durmazsa ezerim daha da dibe sokarım diye düşünüyor

Erken doğum oldu 28 haftalık fıtık var
Babam aradı babamı aramış annemden yüz bulamayacağını biliyor ya özür bile dilememisim

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Gözlemlerime göre bu şekilde özür talep edenlerin elinde talepleri aynen patlıyor.
İlişkiyi tam koparmak için uğraşıyorlar şu anda, eşiniz de yanınızda merak etmeyin.

Babanız bu sefer cevap veremediyse iyi bir hazırlık yapsın.

Adam hastanede zaten pandemi de yanına gitme şansımız yok kaldı ki benim bebeğim yenidoğan yoğun bakımdan çıkalı bir ay oldu daha . Cuma günü de amaliyat olacak biliyorlar da ama önce onlar sağlıklı olucak önce onlar mutlu olucak biz çocuğum eşim ne ki

Babama da söyledim sen arkamda durmazsan bu kadın beni ayağının altında paspas da eder canımı da alır dedim

Kıyamam ya inşallah biran önce sağlığına kavuşur bebeğin. Senin derdin daha büyük kuzum ah ah hiç takma onları kafana inan deymez

Babama da söyledim sen arkamda durmazsan bu kadın beni ayağının altında paspas da eder canımı da alır dedim

En temizi babanıza şöyle diyin:
“Baba oğlu bile annesinden vazgeçmiş ne için uğraşıyorsun ki?”

Ben 3 gün sonra toruna da trip atacaklarını tahmin ediyorum. O zaman küçücük bebeğe insaf bile etmediklerini de ekleyin. Ezilip durmaktan vazgeçecektir.

Kıyamam ya inşallah biran önce sağlığına kavuşur bebeğin. Senin derdin daha büyük kuzum ah ah hiç takma onları kafana inan deymez
Babamı annemi de dahil ettiler pis fesat çukurlarınin içine . Hangi yüzle bakicaklar acaba

Cuma çok uzak bir gün değil . O gün de gelecek . O kadar yüzsüz o kadar onursuz gurursuz ki babamı arayacak hakkı da yüzü de kendinde bulmuş . Ne zannetti acaba beni dislayacaklar akıllı ol ne derse yap ağzına da etse sus mu diyecekler isterse beşinci olsun onlar benim ailem annem babam . Benim onların yanında her zaman yerim olur . Ben kendimden eminim hem Allah katında hem kocamın yanında

Korkuyor . Anne babasına sebep deli oluyor çocuğu için istemez olur mu zaten ayın üç haftası bizdeydiler kadın beni o çocuğa sebep kullanio zaten ya
Eşiniz çok mu pasif bir karakterde?
Korkuyor ne demek? Kendi evladını alıp evine getirecek.
Çocuğu için deli oluyor ama onunla ilgili kadar mercii olamıyor.
Sizin annnesi tarafından sömürüldüğünüzü görüyor ama evde olay çıkarana kadar buna ses çıkaramıyor. Anlayabilecegim birşey değil bunlar. Böyle babalıkta, eşlikte olmaz.

Alsın çocuğunu, kendinize ait düzeniniz olsun. Annesi de torununu bahane edip sürekli gelip, hizmetçi gibi iş yaptırmasın size. Karı koca böyle pasif oldukça daha çok ezilirsiniz.

Kvden oyle bir doldurmuski adam tas kesmis takma ugrasma sen cocugunu dusun insallah guzel gecsin ameliyati

Alicaz zaten babası yani kayinpederim ölürüm öldürürüm de vermem kundağıyla girdi gelinliğinle çıkacak diyordu artık ya ölür ya öldürür ama alicaz .

Kvden oyle bir doldurmuski adam tas kesmis takma ugrasma sen cocugunu dusun insallah guzel gecsin ameliyati
İnşallah Allah'ın izniyle bunlar geçecek amaliyatimiz geçecek ama onun yüzüne bakacağı gireceği bı kapısı yok oğlu evladı affedebilor ama ben affedemem benim babamı arayacak kadar gözü dönen üzerine yalanla dolanla beni kotuleyip bir de özür dilemesi bekleyen ruh hastası ile ömrümü tüketemem

Ama o çocuğa yazıl. Annesini kaybetmiş bir çocuğu babadan da ayrı tutmak vicdansızlık. Çocuk kendini köşeye atmışlar gibi hisseder.

Böylelerine istediklerini vermeyin. Kendinizi tamamıyla geri çekin. Aramayın sormayın. Eşiniz de aynı şekilde. Üstlerine düştükçe havalara girecekler. Bebeğinize geçmiş olsun şimdiden. Siz sadece çekirdek ailenizi düşünün. Üzerinde kafa yorulacak insanlar değiller

Ne kadar uzak o kadar iyi takma boyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…