Terbiyesizler ya. Koskoca kadını şikayet etmek de nedir ? Yada ikinci evliliği olmasından vurmak filan. Şimdi herşey bir şekilde duzelse bile ilişkiniz saglikli değil. Eninde sonunda bir yerde patlak verecek. Esiniz bazi gerçekleri görüyorsa tamamen bağları kopartmak en guzeliErken doğum oldu 28 haftalık fıtık var
Babam aradı babamı aramış annemden yüz bulamayacağını biliyor ya özür bile dilememisim
Önceki konularınızi bilmiyorum sorun ne anlamadım. Ama siz aramakla iyi yapmışsınız. Kendilerince yaptıkları suratın elbette bir sebebi vardır bosverin siz elinizden geleni yapmissiniz sonuçta. Benim kardeşimle annem tartıştı ama babam asla tavır almamisti ne oğluna ne gelinine. Bu hep böyle gitmez biyerde düzelir işi hepten b.ka sarmayalim dedi öylede oldu. Mesafe herzaman güzeldir sık görüşmemek aramamak lazım. Hastalık dışı aramayın sizde. Yani gidip yanlarında olmanızimi bekliyorlar acaba büyükler genelde oğlu olanlar böyle şey bekliyor hastalıkta. Ama sizede çok geçmiş olsun çocuğunuzun ameliyatini duymadılarmi onlar bişey demiyorumİnsan kendi kendine konuşunca işin içinden çıkamıyor . Düşündükçe aklımda sorular birbirine dolanıyor . Kayinpederimin şekeri yulseldigi için hastaneye yatırıldı . Ben de bugün aradım nasılsın doktor ne dedi diye . Sonuçta benim onunla bı problemim olmadı aslında Kv ile de olmadı ama onun problemi varmış böyle oldu önemli de değil . Kayinpederim konuşmak istemiyor belli ağzından çıkan her kelime iki günlük yoldan geliyor sanki . Ya açma telefonu , yada konuş . Ben arr niyetle aramadım koskoca adamsın karından dinledikten sonra ara sor ne oldu diye madem tavır alacaksın bil önce . Aradigima da ettiğim insanliga da pişman oldum . 55 yaşında koskoca adamin tavır ve tepkisine bakar misiniz ? Halbuki daha yazın annesinin yanında karisi için atıp tutan adam karısının dediğine tapar olmus ne çabuk . Kimbilir neler dedi . Hiç önemli değil . Bı insan evladına bunu yapabilir mi anlamiyoum . Sorun çıkardın hadi problem oldu aramizda neden başka birinin de bize kötü davranmasini istiyor ve bundan zevk alıyorsun ki . Nasıl bir zihniyet bu ? Eşim de aramış herşeye rağmen evlatlık görevini yapar şimdiye kadar da öyleydi onun telefonunu açmamış tekrar bir daha aramış acmi onunla da üstten üstten tavırlı bir şekilde konuşmuş . Sorun mu var yok eee bu ne şimdi yok bişey . Koskoca adam daha bir derdi varsa onu söylemeyecek kadar aciz. Ben nerde yanlış yaptım kv geldi evde esti gürledi tartışma çıkardı diye kayınpederi aramasamiydim . Kv ile olan sorunu ona da mı yansitsaydim tavır alsaydım. Doğrusu bumuydu ? Cuma günü bebeğim amaliyat olacak ugrastigim şeylere bakar mısınız ? Üç fikir bir fikirden iyidir ? Ne yapmalıyım . İnsan içinde olunca çizginin dışını göremiyor . Ben buraya daha cookkk yazicam galiba
Eşim kopardı zaten gelemezsin bu eve dedi . Şimdi babama özür bile dilemesi hatasını kapatmiyor diyormuş benim bı hatam yok ben kendimden eminim beni babam ve anneme şikayet edip onlarda kızar arkamda durmazsa ezerim daha da dibe sokarım diye düşünüyorTerbiyesizler ya. Koskoca kadını şikayet etmek de nedir ? Yada ikinci evliliği olmasından vurmak filan. Şimdi herşey bir şekilde duzelse bile ilişkiniz saglikli değil. Eninde sonunda bir yerde patlak verecek. Esiniz bazi gerçekleri görüyorsa tamamen bağları kopartmak en guzeli
Erken doğum oldu 28 haftalık fıtık var
Babam aradı babamı aramış annemden yüz bulamayacağını biliyor ya özür bile dilememisim
Adam hastanede zaten pandemi de yanına gitme şansımız yok kaldı ki benim bebeğim yenidoğan yoğun bakımdan çıkalı bir ay oldu daha . Cuma günü de amaliyat olacak biliyorlar da ama önce onlar sağlıklı olucak önce onlar mutlu olucak biz çocuğum eşim ne kiÖnceki konularınızi bilmiyorum sorun ne anlamadım. Ama siz aramakla iyi yapmışsınız. Kendilerince yaptıkları suratın elbette bir sebebi vardır bosverin siz elinizden geleni yapmissiniz sonuçta. Benim kardeşimle annem tartıştı ama babam asla tavır almamisti ne oğluna ne gelinine. Bu hep böyle gitmez biyerde düzelir işi hepten b.ka sarmayalim dedi öylede oldu. Mesafe herzaman güzeldir sık görüşmemek aramamak lazım. Hastalık dışı aramayın sizde. Yani gidip yanlarında olmanızimi bekliyorlar acaba büyükler genelde oğlu olanlar böyle şey bekliyor hastalıkta. Ama sizede çok geçmiş olsun çocuğunuzun ameliyatini duymadılarmi onlar bişey demiyorum
Babama da söyledim sen arkamda durmazsan bu kadın beni ayağının altında paspas da eder canımı da alır dedimÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Gözlemlerime göre bu şekilde özür talep edenlerin elinde talepleri aynen patlıyor.
İlişkiyi tam koparmak için uğraşıyorlar şu anda, eşiniz de yanınızda merak etmeyin.
Babanız bu sefer cevap veremediyse iyi bir hazırlık yapsın.
Kıyamam ya inşallah biran önce sağlığına kavuşur bebeğin. Senin derdin daha büyük kuzum ah ah hiç takma onları kafana inan deymezAdam hastanede zaten pandemi de yanına gitme şansımız yok kaldı ki benim bebeğim yenidoğan yoğun bakımdan çıkalı bir ay oldu daha . Cuma günü de amaliyat olacak biliyorlar da ama önce onlar sağlıklı olucak önce onlar mutlu olucak biz çocuğum eşim ne ki
Babama da söyledim sen arkamda durmazsan bu kadın beni ayağının altında paspas da eder canımı da alır dedim
Babamı annemi de dahil ettiler pis fesat çukurlarınin içine . Hangi yüzle bakicaklar acabaKıyamam ya inşallah biran önce sağlığına kavuşur bebeğin. Senin derdin daha büyük kuzum ah ah hiç takma onları kafana inan deymez
Cuma çok uzak bir gün değil . O gün de gelecek . O kadar yüzsüz o kadar onursuz gurursuz ki babamı arayacak hakkı da yüzü de kendinde bulmuş . Ne zannetti acaba beni dislayacaklar akıllı ol ne derse yap ağzına da etse sus mu diyecekler isterse beşinci olsun onlar benim ailem annem babam . Benim onların yanında her zaman yerim olur . Ben kendimden eminim hem Allah katında hem kocamın yanındaEn temizi babanıza şöyle diyin:
“Baba oğlu bile annesinden vazgeçmiş ne için uğraşıyorsun ki?”
Ben 3 gün sonra toruna da trip atacaklarını tahmin ediyorum. O zaman küçücük bebeğe insaf bile etmediklerini de ekleyin. Ezilip durmaktan vazgeçecektir.
Eşiniz çok mu pasif bir karakterde?Korkuyor . Anne babasına sebep deli oluyor çocuğu için istemez olur mu zaten ayın üç haftası bizdeydiler kadın beni o çocuğa sebep kullanio zaten ya
Kvden oyle bir doldurmuski adam tas kesmis takma ugrasma sen cocugunu dusun insallah guzel gecsin ameliyatiİnsan kendi kendine konuşunca işin içinden çıkamıyor . Düşündükçe aklımda sorular birbirine dolanıyor . Kayinpederimin şekeri yulseldigi için hastaneye yatırıldı . Ben de bugün aradım nasılsın doktor ne dedi diye . Sonuçta benim onunla bı problemim olmadı aslında Kv ile de olmadı ama onun problemi varmış böyle oldu önemli de değil . Kayinpederim konuşmak istemiyor belli ağzından çıkan her kelime iki günlük yoldan geliyor sanki . Ya açma telefonu , yada konuş . Ben arr niyetle aramadım koskoca adamsın karından dinledikten sonra ara sor ne oldu diye madem tavır alacaksın bil önce . Aradigima da ettiğim insanliga da pişman oldum . 55 yaşında koskoca adamin tavır ve tepkisine bakar misiniz ? Halbuki daha yazın annesinin yanında karisi için atıp tutan adam karısının dediğine tapar olmus ne çabuk . Kimbilir neler dedi . Hiç önemli değil . Bı insan evladına bunu yapabilir mi anlamiyoum . Sorun çıkardın hadi problem oldu aramizda neden başka birinin de bize kötü davranmasini istiyor ve bundan zevk alıyorsun ki . Nasıl bir zihniyet bu ? Eşim de aramış herşeye rağmen evlatlık görevini yapar şimdiye kadar da öyleydi onun telefonunu açmamış tekrar bir daha aramış acmi onunla da üstten üstten tavırlı bir şekilde konuşmuş . Sorun mu var yok eee bu ne şimdi yok bişey . Koskoca adam daha bir derdi varsa onu söylemeyecek kadar aciz. Ben nerde yanlış yaptım kv geldi evde esti gürledi tartışma çıkardı diye kayınpederi aramasamiydim . Kv ile olan sorunu ona da mı yansitsaydim tavır alsaydım. Doğrusu bumuydu ? Cuma günü bebeğim amaliyat olacak ugrastigim şeylere bakar mısınız ? Üç fikir bir fikirden iyidir ? Ne yapmalıyım . İnsan içinde olunca çizginin dışını göremiyor . Ben buraya daha cookkk yazicam galiba
Alicaz zaten babası yani kayinpederim ölürüm öldürürüm de vermem kundağıyla girdi gelinliğinle çıkacak diyordu artık ya ölür ya öldürür ama alicaz .Eşiniz çok mi pasif bir karakterde?
Korkuyor ne demek? Kendi evladını alıp evine getirecek.
Çocuğu için deli oluyor ama onunla ilgili kadar mercii olamıyor.
Sizin annnesi tarafından sömürüldüğünüzü görüyor ama evde olay çıkarana kadar buna ses çıkaramıyor. Anlayabilecegim birşey değil bunlar
Alsın çocuğunu, kendinize ait düzeniniz olsun. Annesi de torununu bahane edip sürekli gelip, hizmetçi gibi iş yaptırmasın size. Karı koca böyle pasif oldukça daha çok ezilirsiniz.
İnşallah Allah'ın izniyle bunlar geçecek amaliyatimiz geçecek ama onun yüzüne bakacağı gireceği bı kapısı yok oğlu evladı affedebilor ama ben affedemem benim babamı arayacak kadar gözü dönen üzerine yalanla dolanla beni kotuleyip bir de özür dilemesi bekleyen ruh hastası ile ömrümü tüketememKvden oyle bir doldurmuski adam tas kesmis takma ugrasma sen cocugunu dusun insallah guzel gecsin ameliyati
Ama o çocuğa yazıl. Annesini kaybetmiş bir çocuğu babadan da ayrı tutmak vicdansızlık. Çocuk kendini köşeye atmışlar gibi hisseder.Eşimin kızı 3.5 yaşında . Alamıyor değil alırsa şuan hiç birşey yokken böyle yapiyorlar cirkinlesiyiorlar ya o zaman en kötü ne olabilirse o olur size öyle diyeyim . Bana ikinci evliliğim diye direkt olarak soylemiyor başka bir akrabasının karısı ikinci evliligiymis eli mahkum bı daha kocadan çıksa ona kötü derler diye işliyor . Ben o zaman bu konuyu söylediğinde ne kadar ayıp böyle bı zihniyette insanlarla aynı evde kalmam ben olsam demiştim . Yüzlerine bakmam demistim
Ne kadar uzak o kadar iyi takma boyle devamİnşallah Allah'ın izniyle bunlar geçecek amaliyatimiz geçecek ama onun yüzüne bakacağı gireceği bı kapısı yok oğlu evladı affedebilor ama ben affedemem benim babamı arayacak kadar gözü dönen üzerine yalanla dolanla beni kotuleyip bir de özür dilemesi bekleyen ruh hastası ile ömrümü tüketemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?