Kayınvalideme kayınpederden destek

Üzerine düşeni yaptın boşver gerisini.
Ben olsam yerinde, aramalarımın tümünü eşimin yanında yapardım

Son düzenleme:
Bence genel olarak asabın bozulmuş senin önceki travmatik evliliğin şimdi lohusa oluşun, hepsi birikmiş psikolojini bozmuşlar, tamam kolay değil yaşadığın şeyler ama sende çok dert ediyorsun çok takıyorsun gibi geliyor, iki tane çocuğun var biri çok küçük büyüğü de muhtemelen küçüğü kıskanıyor içten içe, kayınvalide ile kayınpeder kimmiş gözümün ucuyla bile bakmam,enerjini doğru yere harca , onaylanma haklı çıkma derdini bi kenara koy yanlış yoldasın, silkelen kendine gel.

Ben size beterini yazayım mı benım oğluma annem bakıyor çalıştığım ıcın kv haftada 2 gün ben bakayım torunumu görürüm dedi ve gelmeye başladı gergin evındekılerı atıp tutuyor kızının bir işe yaramadığını kocasının eve bırsey almadığını vs sonra da kızına gidip kendı anlattıklarını ben anlatmışım gıbı soylemıs bırde 19 yaşındaki kızını kıskanıyormuş napıcaksam artık neyse kızıda geldi abisinin yanında bunları anlattı sonra burgu. Yıne yazdı bende ona yazdım bu sekılde devam edecekse gelmesine gerek yok diye Buda babasına okutmuş ama kendi burda dediklerini söylemeden LP tavırlı falan neyse konu ben degılım bende hepsını rehberimden dahıl sıldım kP harıc yüzüme bırsey demedi subattan bu yana bayramdan sonra 1 saat gıttım geldim insanlar çok enteresan anlam veremıyoruz ama kafalarda takma sil gitsin numaralarını onlarla mı uğraşacaksın

öncelikle sizi arayıp babanıza şikayet etmesi nasıl karakterde olduğunu açıklıyor zaten kayınvalidenizin. kayınpederinizi de bu kadar kafaya takmayın, sizinle konuşsa ne konuşmasa ne. yalnız o yavruyu bu kadar zamandır nasıl orada bırakıyorsunuz onu anlamadım. insan kendi evladını almaya niye anne babasından korkar ki. kavga da olsa dövüşte olsa bir baba evladını onlara bırakamaz. hele de böyle birinin büyütmesi hiç doğru değil, çok üzüldüm.

Neler olduğunu bilseniz aslında anlarsınız .zaten yanımızdaydi hep daha iki ay oldu olmadı gideli kv ler.

Haklısınız degmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…