canım allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm durumuna hamilelik ve lohusalıkta insanın en hassas olduğu zamanlar oluyo ..allahından bulsunlar inşallah canım yaa..bizim en büyük avantajımız uzak olmamız oraya gidince zaten eşimde bunalıyo arada kalıyo yakın olsak nolurdu bilmiyorum bizim aramızda bozuluyo onlar yüzünden o zaman...
Bizdemi böle kaynana olucaz yaaa vakti gelince
emin ol uzak oman herşeyden hayırlı boşver arada bir gelsin çaksın lafı susmak erdemliktir en güzel verilen cevap susmaktır . En doğru sözü arama sana kötü söyleyene sadece sus susman demek onun içten içe yanması demek en doğru sözde bu olsa gerek
canım benim iki oğlum var şu an 1 yaşındalar ben her zaman onların mutlu olmasını isterim onlar mutlu olunca ben daha mutlu olurum gelinimi sevmesem bile yinede belii etmem onlar iyi olsun yeter derim..benim anneannem mesela gelininden çok çekmiştir annemde ona soruyodu gelinini seviyomusun diye o da diyodu oğlumu seviyorum yani gelini ona çektirmesine rağmen yazık kadıncağız pervane oluyodu onlar için oğlu için..asıl olması gerekende bu bence..
çocuklar olmadan önce çok meraklılardı zaten gelmeye amaç tabi bizi görmek değil gezmek şimdi nedense gelmez oldular çocuklar varya tabii işlerine gelmiyoo zaten umrunda değil yazık eşim aramasa hiiiç aramıycaklar...
çocuklar olmadan önce çok meraklılardı zaten gelmeye amaç tabi bizi görmek değil gezmek şimdi nedense gelmez oldular çocuklar varya tabii işlerine gelmiyoo zaten umrunda değil yazık eşim aramasa hiiiç aramıycaklar...
eşlerimiz anne babalarının yaptıklarına söylediklerine şahit oluyorlar nasıl olsa. Bu da çok önemli eşimizin arkasından yapsalar o daha kötü. Böylece eşler anne baba da olsalar hatalı olduklarını görüp bizlerin arkasında duruyorlar. Biz evleneli 5 yıl oldu 5 yılda anne babasına karşı çok şey değişti.
bence eşinin onları tutup seni ezdirmesinden se onlara saygısını kaybetmeden arada bir arayıp hallerini sorması daha hayırlı zaten diyorum ya benimki dioki onlar benim annem babam ama bana gelince neler neler bacımmm içimde ki yaraları rabbim biliyor bu yaraları eşim tazeletiyor ve iyice soğuyorum ondan şuan onun için iç bir şey yapmak istemiyorum
evet canım umarım bizler iyi kayınvalide oluruz..ben erken doğum tehlikesiyle 1 hafta hastanede yatıım yanımdaki hastanın refakatçısı kayınvalidesiydi ama maşşallah anne kızdan farksızlardı kadın gelini için 12 saatlik yoldan gelmiş üstelik kızın ailesi yanında olmasına rağmen benimkiler bırak gelmeyi tenezzül edip aramadılar bile ama ozaman eşimede dedim ilerde annene bişey olursa ben bakmam dedim o zor günlerimde yanımda olmadılar beni kırdılar allah beni onlara onları da bana muhtaç etmesin..amin
arkadşım ALLAH yardımcın olsun bende doğum yaptım 1 aylık tım grümcemin düğününede 25 gün falan vardı bana cam sil falan demişler bende dinlememişim kendilerini bu ara aynı evde oturuyoruz halbüki bebeğim hastaydı onu sağlık ocağına götürecektim beni kocasına şikayet etmişler kızıyla babam astım hastası gel kızının terbiyesini ver die babamı çağırmışlar adamcazda naptı bu kız die geldi düştü bayıldı ve beni o halimle kayınpederim dövdü ve şimdi kendi kızı amile kaldı 2 kızının ikiside durun siz işyapmayın poşet bile taşıtmıyoo doğum yaptı bitanesi bir saniye yalnız bırakmıyooo yemek yaptırmıyo o yapamazmış çocukla bebeğim 2 yaşında rabbim görüyo eşim onlar benim annem babam bişey diemem dio ama beni hem eziyo hem ezdiriyo en azından uzaksın kapını kapa kocanda destekse bida açma ben bu akşam gitmeyi ayrılmayı düşünüyorum yarına ALLAH kerimmm
bu ne vicdansızlık ya ne biçim insanlar hiç allah korkusu yok mu bunlarda. Bu akşam ayrılmayı düşünüyorum derken eşinden mi yoksa ailesiyle mi evleri ayırmayı düşünüyorsun anlamadım.
ben 3 yıldır evliyim hiç senin dediğin gibi olmadı gitti annesine boşimmi bunu bile dedi ya bende bir gün korunacakmıyom okadar ihtiyacım varki sevgiye saygıya birinin arkamda olduğunu bilmeye çok yalnızım bennn sizin en azından eşleriniz var şu ağlıyorum ve duysa ağlıyorum die canımı sıkma die beni hırpalar canım çok yanıyo
evet canım umarım bizler iyi kayınvalide oluruz..ben erken doğum tehlikesiyle 1 hafta hastanede yatıım yanımdaki hastanın refakatçısı kayınvalidesiydi ama maşşallah anne kızdan farksızlardı kadın gelini için 12 saatlik yoldan gelmiş üstelik kızın ailesi yanında olmasına rağmen benimkiler bırak gelmeyi tenezzül edip aramadılar bile ama ozaman eşimede dedim ilerde annene bişey olursa ben bakmam dedim o zor günlerimde yanımda olmadılar beni kırdılar Allah beni onlara onları da bana muhtaç etmesin..amin
Amin Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İnsan en zor gününde yanında olmazsa çok kırılıyor, bir ilgi bir şevkat bekliyor ama yok ne gezer onlarda vicdan yok ki. Allaha havale et, bence sen yine kayınvaliden eline düşerse bakarsın gibime geliyor çünkü onlar gibi değilsin. En iyisi kötülüğe iyilikle karşılık vermek.
shadow00 canım ya çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah. Senin için dua ettim. Yapacak birşey yok ama şu var bir kadın isterse eşinin gözünde yüceltebilir kendini ben eşimin ailesine baştan beri hiç boyun eğmedim onların ak dediğine kara dedim ama haklıydım gerçekten çok haksızlık yaptılar eşimde okumuş aklı başında bir insan olmasına rağmen evliliğimin ilk 1 yılını anne babasına uyarak beni çok üzdü.boşanayım diye düşündüm ama ne için arkamdan diyeceklerdi ki :'' biz ne yaptık ayrı evi vardı düğününü yaptık herşeyi tastamam bizi istemedi çekemedi zaten oğlumu sevmiyordu......'' ıvır zıvır boşu boşuna dul olacaktım üstelik eşimle birbirimizi çok seviyorduk.benim evliliğim evlendikten 1 yıl sonra başladı arkadaşlar inanın bana.
amin allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Insan en zor gününde yanında olmazsa çok kırılıyor, bir ilgi bir şevkat bekliyor ama yok ne gezer onlarda vicdan yok ki. Allaha havale et, bence sen yine kayınvaliden eline düşerse bakarsın gibime geliyor çünkü onlar gibi değilsin. En iyisi kötülüğe iyilikle karşılık vermek.
canım benim çok kısa bir zamanda başlamış çok hırpalanmamışsın çok şükür rabbime benim derdim evlendim 20 . Günü ablama nie somurttun ve annem le kardeşimle düzgün konuşacaksın deyip ailesinin yanında eşşek sudan gelinceye kadar tek bir kabahatim yokken başladı hala daha devam ediyor bu gidişle ben biticem kendimi bu aralar hiç ii hissetmiyorum çok hamdet ki rabbime eşin seni erken ayırt etmiş ailesin den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?