yazdıklarını okurken böyle bi insanla nasıl baş edilir diye geçiriyodum içimden ama işaretlediğim yere gelince cevap olarak ''ay evet ya senin kaynana sana büyük ev almış benimki de beni düşündüğünden herhalde küçücük eve tıkıştırmış bizi'' deyiverseydin keşke dedim
konu sahibinden özür dilerim ama burada sorayım dedim.arkadaşlar dün burada bir konu vardı.bi arkadaş taksit taksit uzun bir yazı yazmıştı.hamileyim diye yargısız infaz yapmayınmı neydi.o nereye gitti bulamıyorumda
arkadaşlar içimi dökmek istedimm...ailem üzülmesin diye fazla bişey anlatamıyorumm onlaraa ama eşimin ailesine çok kızıyorumm..evlendik borç harç hiç bişey yapmadılar ev aldık 5 milyar borç verdiler bize ev almış oldular herkese böyle söylüyolar sinir oluyorum...düğünde takılan tüm altınlarımıza el koydular neymiş efendim borçmuş bunlar ...üstelik borçlarımız bi dünya..eşime gidip beni çekiştiriyo kayınvalidem hemde benim duycağımı bile bile..sürekli iimalarda bulunuyo yemek yaparım beğenmez benim yanımda bişey demiyo eşim gelince söylüyo hastane yemeği gibi olmuş tatsız tuzsuz ..bebeklerimiz oldu yardıma çağırdık binbir bahane uydurdu gelmek istemedi neyse sonra yalvar yakar geldi.. her gün sıkıldım diyip durdu çocuk gibi..bebeklermiz 20 gün erken doğdu biz küvöze girmedi sağlıklılar diye sevinirken o fare yavrusu diyip durdu ilk başta kanı kaynamamış çocuklara sonra sonra ısınmışş..Allahım yaa bunlar senin oğlunun çocuğu yaa lafa bak..işte böyle daha bi sürü şey..ben ikizlere tek başıma bakıyorum diye herkes valla helal olsun derken o,ne var sanki işi gücü yok küçücük evi var bizim gibimi yani benim hiç bi iş yapmadığımı ima ediyo bi yandan insan gelinini destekler biraz ama nerdee..doğumdan sonra bi bluz giyidm biraz kabarık hemen laf sokuyo sanki hiç doğum yapmamış gibi diye gıcık!!! doğumdan sonra en zor zamanlarımda lohusalığımda özellikle kalbimi böyle kırıdığı için çok kızgınım ona!!!!
bizde begendiköyle bir paylaşayım dedim kaynana konusunu görünce
hep ayni mevzular hep ayni terane. degismez bunlar kiz. adi uzerinde "el" demisler. derken bile iki dudak kapanmiyor. normal bunlar takmamaya calis, bir laf soyluyorsa sen iki laf ver. peki esin ne durumda, sana destek oluyor mu?
o da arada kalıyo malesef.. bana takma kafana diyor.. ailesine de bişey diyemiyo.. ama farkında ve bana hak veriiyo itiraf edemese bile..yani aslında çok hassas biri ne şiş yansın diyo ne kebab işteyinede şükrediyorum uzaktalar diye çünkü evliliğimizi olumsuz etkiliyo böyle durumlar..
çok sağol canım bendende kucak dolusu sevgiler:) dün bi arkadaş vardı shadow00 dı sanırım arkadaşım merak ettim seni eşinle sorunlarınızı halledebildnizmi bi değişiklik varmı??
o da arada kalıyo malesef.. bana takma kafana diyor.. ailesine de bişey diyemiyo.. ama farkında ve bana hak veriiyo itiraf edemese bile..yani aslında çok hassas biri ne şiş yansın diyo ne kebab işteyinede şükrediyorum uzaktalar diye çünkü evliliğimizi olumsuz etkiliyo böyle durumlar..
bende doğum yaptığımda kayınvalidemin eline düştüm valla kaşığıyla verip sapıyla gözümü çıkardı ya..
sütüm yok mama veriyoruz arada diye sana ihtiyacımız yok bizim dedi..ben emzirirken gögsüm yara diye acı cekerken kahkahalarla güldü.. 40 gün iyileşemedim naz yapıyor dedi ki eşim yanımda bile değildi bir gıg demedim benı bır odaya hapsettı cocukla tv yok bır ınsan yok iyice psikolejim bozuldu üstelik evde boşanmış ve işsiz eşimin abisi ve emekli kaynatam vardı wcye gıdemessın banyoya gıremessin.. bı ortaya cıksam otur dolanıp durma derler oturamadım 40 gün zaten acılar içinde oo daha neler neler ne günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?