kayınvalideme kızgınım...

süpersin canım vallla çok güldüm ya öyle çok düşüncelidir kendisi ..

valla canım bende okuyodum onu hatırladım ilk sayfada görünmüyosa belki yorum olmadığı için başlık 2.sayfaya falan kaymış olabilr.

Cadılar bayramında kaynanasının elini öpüp "Bayramın kutlu olsun" diyen hatun! Taşsın favorimsin idolümsün!

Son düzenleme:

hep ayni mevzular hep ayni terane. degismez bunlar kiz. adi uzerinde "el" demisler. derken bile iki dudak kapanmiyor. normal bunlar takmamaya calis, bir laf soyluyorsa sen iki laf ver. peki esin ne durumda, sana destek oluyor mu?

Son düzenleme:
hep ayni mevzular hep ayni terane. degismez bunlar kiz. adi uzerinde "el" demisler. derken bile iki dudak kapanmiyor. normal bunlar takmamaya calis, bir laf soyluyorsa sen iki laf ver. peki esin ne durumda, sana destek oluyor mu?

o da arada kalıyo malesef.. bana takma kafana diyor.. ailesine de bişey diyemiyo.. ama farkında ve bana hak veriiyo itiraf edemese bile..yani aslında çok hassas biri ne şiş yansın diyo ne kebab işte yinede şükrediyorum uzaktalar diye çünkü evliliğimizi olumsuz etkiliyo böyle durumlar..

o hassaslıklarından kaynaklanmıyo canım pabuçları pahalı ondan :) şimdi sana evet yaa haklısın canım dese annesine bişeyler demesi gerekecek. e annesine tamam anne sen haklısın dese dönüp sana bişey demeli uyarmalı falan. o da napsın garip hı hı takma yaa böyle işte yaşlılar idare edicez vs diyerek sorunu geçiştiriyor diğer bi çok erkek gibi

sahadowo arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm kaynanayla yaşamak çoook zor birde oğlun varmış benim sana tavsiyem düşüncelerini değiştirip güçlü bir kimliğe bürünmen nasılmı evde olan şeyleri büyütme vede eşine yansıtma hiç mesela kaynanan sana laf söylüyor diyelim hiç takma bunu yapabilirsen sen kazanırsın ama büyütürsen büyür canım nasıl olsa sen haklısın bunu sen biliyorsun onu evde bir hiç say canım ne konuşursa konuşsun o yokmuş gibi görevini yap ona fırsat verme eşine hiç ondan bahsetme ve eşine mükemmel bir eş ol öyleki senden vaz geçemesin mesela onun hoşuna gidecek sözler söyle hep mutluluk sözleri olsun bi nevi oyun oyna duygusal anlamda sen ezildikçe seni ezerler erkekler bu konuları anlamıyorlar malesef hatalı konuma düşüyorsun dayanma gücünü geliştir kafana bişey takma bak gör her şey değişecektir boşanmadan önce bunu denemeni isterim çocuğun babasız büyümesin bir kaynanaya yenilme inşallah eşin gerçekleri görecektir

çok sağol canım bendende kucak dolusu sevgiler:) dün bi arkadaş vardı shadow00 dı sanırım arkadaşım merak ettim seni eşinle sorunlarınızı halledebildnizmi bi değişiklik varmı??

benimde aklım onda kaldı vallahi inşallah gelir de haber alırız. bu arada rumuzum deşifre olduğundan yeni üyelik aldım
üyeliğim onaylanınca tekrar yazacağım konuya.

aynen benim eşim gibi yani. annem - babam ne yapabilirim diyor. ben şikayet edince sessiz kalmasından anlıyorum beni haklı bulduğunu ama çok görmüyorum ona; koca insanlar aklı başında hareketler yapmıyorlarsa bunun hesabını evlatlarından soramayız.benimkiler yakın sayılır sık görüşmüyoruz , zırt pırt çıkıp gelmezler ama görüştüğümüzde de arada mesafe bıraktığımdan çok şükür iki taraflı rahatız.

bende doğum yaptığımda kayınvalidemin eline düştüm valla kaşığıyla verip sapıyla gözümü çıkardı ya..
sütüm yok mama veriyoruz arada diye sana ihtiyacımız yok bizim dedi..ben emzirirken gögsüm yara diye acı cekerken kahkahalarla güldü.. 40 gün iyileşemedim naz yapıyor dedi ki eşim yanımda bile değildi bir gıg demedim benı bır odaya hapsettı cocukla tv yok bır ınsan yok iyice psikolejim bozuldu üstelik evde boşanmış ve işsiz eşimin abisi ve emekli kaynatam vardı wcye gıdemessın banyoya gıremessin.. bı ortaya cıksam otur dolanıp durma derler oturamadım 40 gün zaten acılar içinde oo daha neler neler ne günlerdi

Allahım böylelerine fırsat vermesin ,yaptıklarını da hem bu dünyada hem ahirette çeksinler bizde görelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…