kayınvalideme kızgınım...

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
arkadaşlar içimi dökmek istedimm...ailem üzülmesin diye fazla bişey anlatamıyorumm onlaraa ama eşimin ailesine çok kızıyorumm..evlendik borç harç hiç bişey yapmadılar ev aldık 5 milyar borç verdiler bize ev almış oldular herkese böyle söylüyolar sinir oluyorum...düğünde takılan tüm altınlarımıza el koydular neymiş efendim borçmuş bunlar ...üstelik borçlarımız bi dünya..eşime gidip beni çekiştiriyo kayınvalidem hemde benim duycağımı bile bile..sürekli iimalarda bulunuyo yemek yaparım beğenmez benim yanımda bişey demiyo eşim gelince söylüyo hastane yemeği gibi olmuş tatsız tuzsuz ..bebeklerimiz oldu yardıma çağırdık binbir bahane uydurdu gelmek istemedi neyse sonra yalvar yakar geldi.. her gün sıkıldım diyip durdu çocuk gibi..bebeklermiz 20 gün erken doğdu biz küvöze girmedi sağlıklılar diye sevinirken o fare yavrusu diyip durdu ilk başta kanı kaynamamış çocuklara sonra sonra ısınmışş..Allahım yaa bunlar senin oğlunun çocuğu yaa lafa bak..işte böyle daha bi sürü şey..ben ikizlere tek başıma bakıyorum diye herkes valla helal olsun derken o,ne var sanki işi gücü yok küçücük evi var bizim gibimi yani benim hiç bi iş yapmadığımı ima ediyo bi yandan insan gelinini destekler biraz ama nerdee..doğumdan sonra bi bluz giyidm biraz kabarık hemen laf sokuyo sanki hiç doğum yapmamış gibi diye gıcık!!! doğumdan sonra en zor zamanlarımda lohusalığımda özellikle kalbimi böyle kırıdığı için çok kızgınım ona!!!!

canım benzer şeyleri bende yaşadım inan doğumdan sonra laf sokmalar , para mevzusu, düğün takıları hepsi aynı... ama takmıyorum 1 tane canım var onu da o aptal için üzemem. bn üzülünce eşimi de üzüyorum evliliğim ,evimde huzursuz oluyor. yazık değil mi ?

burda kaynanalarla ilgili yaşanılan sorunlara şaşırıyorum. Allahım sen koru hiçmi gelin olmamış bunlar. Kendi torunları için nasıl fare yavrusu diyebiliyor. Eşiniz ne diyor bu duruma. Bence mesafe koyun aranıza geliş gidişleri seyrekleştirin. Yüz göz olmayın çok fazla mesafeli olun. Söylediği lafların altındada kalmayın sizi sessiz görünce daha çok konuşmasın. Bikaç kez cevabını alınca susar belki.

fare gibi mi, bu torunlarına yakıştırması, hemde küvezdeyken sen lohusayken, bırak canım, bence hiç kafaya takma söylensin söylensin dursun, ciddiye alıp üzülürsen onu içten içe sevindirmiş olursun, böylelerine en güzel tepki sallamamak, yapamıyorum diyosan en azından ona karşı hiç umursamıyomuş gibi yap, hatta yüzünden gülücük eksik olmasın, oğlunun fareleri anne de, tövbe yarabbim ya

bu dünyada yapıp söylediklerini ahirette toplayacaklar nasıl olsa. içime de atmıyorum aklıma bişey takılınca ya lafımı sokuyorum yada direk yüzüne söylüyorum, inceldiği yerden kopsun.. sende içine atma hele de eşin seni destekliyorsa

bebeklerini büyütmeye bak başkada bişiy kafana takma sütten kesilirsin allah korusun babaannem rahmetlıde anneme aynılarını yaptı en son annemın kolunda can verdı senın değerini bilemedim diye bu işler belli olmaz yarın öbürgün beğenmedıgı gelınının kollarında cıkıverır canı ...

kendılerı cok cektıgı için onlarda gelınlerıne cektırıyo işte mantık bu ben cektım oda cekecek

arkadaş doğru söylemiş valla ben olsam derdim oğlunun fareleri diye. allahım ya okuyunca kendi kayınvalidem aklıma geldi o günlere geri gittim. o yavruların suçu ne ki gelininin canını acıtmak için torunlarına böyle bir yakıştırma yapıyor. adam yerine koyma lafını söyle geç arkadaşım. O seni üzeceğine birazda kendi üzülsün bakalım laf sokmak mı yutmak mı kolay

eşini seviyorsan gerisi boş..kulak ardı et duydukları boşver
inan 10 kadından 6 sı kaynanasından şikayetçidir.daha geçen ay kaynanam hasta diye istanbula onunla kızının evine gittk.kimse gitmedi onla 3tane gelini var düşün artık. sonra medipolde kaldık 5gün o ve ben.hiç bilmediğim bi yerde ben onun için çırpınırken koştururken.o konuştukları insanlar beni överken(hani bak seninle gelmiş sana bakıo iğneni yapıo gibilerinden) o diğerleri(elti) daha güzel bundan dedi:96:
başka şey dese belki zoruma gitmicekti ama işte
neyse daha çok şey var
.umrumda değil eşimi çok seviyorum ben
hem ben güzelim kimse beni çekemio
hepsinden gencim
eşim herşeyin en iyisini alıyo
beni kırmıo yok yere
hepsinden mutluyum
sen sen ol eşine kaynananla arandaki atışmaları anlatma canım

eşini seviyorsan gerisi boş..kulak ardı et duyduklarını boşver
inan 10 kadından 6 sı kaynanasından şikayetçidir.daha geçen ay kaynanam hasta diye istanbula onunla kızının evine gittk.kimse gitmedi onla 3tane gelini var düşün artık. sonra medipolde kaldık 5gün o ve ben.hiç bilmediğim bi yerde ben onun için çırpınırken koştururken.o konuştukları insanlar beni överken(hani bak seninle gelmiş sana bakıo iğneni yapıo gibilerinden) o diğerleri(elti) daha güzel bundan dedi:96:
başka şey dese belki zoruma gitmicekti ama işte
neyse daha çok şey var
.umrumda değil eşimi çok seviyorum ben
hem ben güzelim kimse beni çekemio
hepsinden gencim
eşim herşeyin en iyisini alıyo
beni kırmıo yok yere
hepsinden mutluyum
demek istediğim beterin beteri var.takma kafana çokta ciddiye alma
sen sen ol eşine kaynananla arandaki atışmaları anlatma canım

saolun arkadaşlar yorumlarınız için..bi de anlamadığım bu insan kendi kayınvalidesinden çok çekmiş biri hatta onun yüzünden dayak bile yemiş..derdi zaten beni kıskanmasın eşim saolsun bir dediğimi iki yapmaz birbirimizi çok seviyoruz bunu çekemiyo.geceleri zaten yardım etmiyodu eşim sağolsun gece ağladıklarında hep bakıyodu sen uyu diyodu o da duyuyodu heralde ertesi gün bana diyo bende kaç çocuk büyüttüm ama bi Allahın kuluda gece kalkıp yardım etmedi...kıskanç..insan oğlunun mutlu olmasını ister sevinir güzel bi evliliği var diye işte cahillik ve çekememezlik karışımı bişey kaynanamdaki..

Allah sabır versin ... meleklere fare diyorsa zaten hayır beklemek hata olur...sakın takma seni kızdırmak moral bozmak istiyordur muhakkak bunu başardığını görüp zafer sevinci yaşatma kendimden biliyorum

arkadşım ALLAH yardımcın olsun bende doğum yaptım 1 aylık tım grümcemin düğününede 25 gün falan vardı bana cam sil falan demişler bende dinlememişim kendilerini bu ara aynı evde oturuyoruz halbüki bebeğim hastaydı onu sağlık ocağına götürecektim beni kocasına şikayet etmişler kızıyla babam astım hastası gel kızının terbiyesini ver die babamı çağırmışlar adamcazda naptı bu kız die geldi düştü bayıldı ve beni o halimle kayınpederim dövdü ve şimdi kendi kızı amile kaldı 2 kızının ikiside durun siz işyapmayın poşet bile taşıtmıyoo doğum yaptı bitanesi bir saniye yalnız bırakmıyooo yemek yaptırmıyo o yapamazmış çocukla bebeğim 2 yaşında rabbim görüyo eşim onlar benim annem babam bişey diemem dio ama beni hem eziyo hem ezdiriyo en azından uzaksın kapını kapa kocanda destekse bida açma ben bu akşam gitmeyi ayrılmayı düşünüyorum yarına ALLAH kerimmm

Allaın yarattığınada laf edebiliyosu zaten korkusu yoktur allahtan onlar bişi demediklerini düşünyorlar ama takma allaha havale et benim de tam tersi çocuğum ağlasa kucağımdan alıyorlardı annelik benim de o zoruma giderdi şükür de diyorum senin yazdıklarından sonra

çoğunlukla duymuyo gibi yapıyorum canım eşimin annesi ne de olsa başka biri olsa cevabı yapıştırırım zaten ama büyüğüm yinede saygımı bozmak istemiyorum tabii o bunu haketmiyo ama nyse onu Allaha havale ediyorum zaten..

ben çektim o da çeksin mantığı işte, tabi sen oğluyla evinde rahat ,huzurlusun oğlunu da kaptırdı sana derdi o bunlar böyle canım. benimkide az kuyumu kazmadı ama eşimin beni desteklediğini görünce benle iyi olmaya başladı. bebeklerini de sağlıkla büyüt , tek bakmak çoook zor ama bütün kafa yorgunluğun onlar olsun çünkü buna değerler gerisi boşş.

canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm durumuna hamilelik ve lohusalıkta insanın en hassas olduğu zamanlar oluyo ..Allahından bulsunlar inşallah canım yaa..bizim en büyük avantajımız uzak olmamız oraya gidince zaten eşimde bunalıyo arada kalıyo yakın olsak nolurdu bilmiyorum bizim aramızda bozuluyo onlar yüzünden o zaman...

ne mutlu sana eşin senı düşünüyor ve sevıyorr deqerını bıll kaynananıda takma canım bu qerçekten cahillik..

canım haklısın saygını bozmak istememekte bende istemedim saygısızlık da yapmadım ama lafımı da esirgemedim, çünkü karşılığını vermeyince susmadılar, bide ben sustukça içimde büyüdü dertler ; onlar evlerine gttiler mutlu mutlu ama benim evim huzursuz oldu. bende lafımı sakınmadaım ondan sonra. hele bende bi kayınpeder var ki 10 kaynanaya bedel. bazen umursamıyorum gülüp geçiyorum bazende lafımı koyup konuyu kapatıyorum ; allahtan sözüme karşılık verecek yürekleri yok olsa kavga çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…