kayınvalideme sinir oluyorum. bana akıl verin

of of Allah hepimizin yardımcısı olsun... eltiler, görümce, kaynana benim oğlumun da herşeyine karışırlar... mesela dün oğlumun dişi çıktı... bizde ilk dişini gören çocuğa hediye alır.. bende çocuğa kaşıkla mama yedirirken çıt çıt diye kaşık dişine değdi... o zaman anladım dişinin çıktığını... çok sevindim.. herkese söledim.. dişi çıktı oğlumun diye... bugün eltim diyo ki, ayy niye önce ben gördüm diye söledin... şimdi sen hediye alacan.. hiç sölemeseydin, başkası görseydi, o gören kişi hediye alsaydı diyo... sonra da oğlum kucağımdaydı ona diyo ki, hiç akıl yok ki anan da, hiç akıl yok ki anan da diye oğlumla konuşuyo...gülerek sölüyo ama... şakasına gibisinden... şu laubaliliğe bakın ya... nerden buldu bu yüzü... siz olsanız bozulmaz mıydınız

bende sinir oluyorum kayınvalideme bide bende tek değil görümce var bilmiş benden 10 yaş büyük banada lohusalığımı doğumumu hamileliğimi yeni evliliğimi mahvettiler hayatımdaki her önemli günümü gölgelediler allaha havale ediyorum bakalım görümce hanım kendi evlenirse ne yapacaklar bebeğim 1 yaşına girdi ama ininın hala doğum da lohusalığımda yaşananları atamadım içimden

benim kaynanamda çok karışıyo bazen sabrımı zorluyo eşime söylerim bazen o öyle takma diyo bende he hı diyorum yine yapacağımı yapıyorum sizde öyle yapın tavisye ederim kötü olmaya değmez. 23 günlük bebeğim var bazen vır vır konuşuyo tınlamıyorum allahtan uzakda biraz bi gün geliyo bi gün gelmiyo yakın olsa düşünemiyorum.

benimkininde yaptıklarını bilen bilir..
şimdi görüşmüyorum onla.
torununuda görmüyor aylardır.
geçen görmek istemiş galiba..
eşim ona götürsün istemiş.
olmaz dedim.Tek başına eşim araba kullanacak. ufacık bebek arkada ne yapacak.
Elinden tutulup laf anlayıncaya kadar olmaz...
doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıkarken filanca hanım ne zamana kadar burdasınız diye sormuşlardı.
Soranda gayet iyi niyetli doğumum acil olduğu için kayınvalidemde çalıştığı izin aldığı için soruyor.
kayınvalidem "anladım zaten istenmediğimi. size sorduruyorlar. ana kız bana neler etmediler. ben kızım doğumum yapınca kızımın çocuğunu seveceğim. bunu sevmeyeceğim" dedi.
evde vıdı vıdısı hiç bitmedi.
sütümü kesti..Boşanmamızı istedi..Dünyadaki tek öksüz çocuk bu olamaycak ya dedi..
şimdi de gelmiş torunmuş...
şimdi mi aklına geldi hanımefendi?
hiçmi vicdanın sızlamadı..
yaptıklarından sonra gece nasıl uyudun?

Son düzenleme:

senın kaynanan ayrı bı havadan zaten ne bıçım ınsankı bu yaa hıç duymadım bolesını acık acık boşanın dıyenını töbe töbee..

yaa şu takı mevzusunu dünyada yaşasa yaşasa bi ben yaşarım zannetmiştim biizmkilerde düğün alışverişinde bana set aldıkalrında kendine ve kızına da almışlardı şok olmuştum az daha ayrılacaktım yüzüğü falan atacaktım ...

ay okudukça sinirlerim bozuluyo biizmkiler aynısı...sürekli moral bozma halinde sanki çocuk diil canavar doğurmuşum ...heralde gözünü korkutalım da çocuğu bize bıraksın diye uğraşıyolar

çocuk olmadan önce aynı senin gibi düşünüyodum ama çocuk olduktan sonra senin bu dediğin şeyler insana çok batıyo tatlım. kaldıki sen şimdiden diyosunki sevmeye veririm kiseye karıştırmam. şimdi tatlı geliyo ben bakarım demesi soonra gıcık kapıcaksın :)

aman benim kayınvalidem de her şeye karşırdı ben güler geçerdim hiç ciddiye almazdım.istediği kadar konuşsun sen doğru olanı yap.haklı olabileceği konuda evet doğru söylüyosun de yalnış bulduğunda da doktorumuza bir danışalım bakalım o diyecek de.böylece kalbi kırılmaz sen de onun dediği gibi yapmak zorunda kalmazsın doktor izin vermedi der çıkarsın işin içinden

resmen benı anlattın sen yınede ıyımıssın alt katta oturuyomus sadce aksamları gelıormus ben aynı evde oturuyorum ve gece gunduz bırlıkteyız bunları yasıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…