Sakın baŞta ezdırmeyın kendınızı 1.5 yıllık evlıyım ve yaklaŞık 1 yılı kaynanamla oturdum ıı ınsan ama o kadar karıŞıokı kocamla odamıza gıdınce erkenden odaya kaÇıomuŞuz onlarla oturmak ıstemıomuŞuz vs vs neler neler yaptı ve ınanın yaŞamadıım Şey kalmadı eylÜlde doĞum yaptım 8 aylık bebeĞım var ve ne hamılelık ne lohusalık hıÇ tadına varamadım kaynanamdan artık nefret edıorum kocamı dolduruo farkında olmadan ve Çok ıı kaynana olduunu savunuo Çocuumu ne uyutmama ızın verıo varsa yoksa sevsın sonra gıtsın ben ılgılenıım Çocuumlao gıtsın saatlerce ben uĞraŞaım Çocukta bende perıŞan olayım lafını sÇyleyıncede olurmuŞ gerekırse 5 gÜn uyumayacakmıŞım onlarlaydım ayrılmak ıstedım karŞı apartmana geÇırttı bızı lanet olsun hergÜn bızde neymıŞ bu Çocuk ıÇın ben bırŞey yapmazmıŞım o canını verrırmıŞ benm Çocuum ya ben eve kapandım kızım dÜzenlı bÜyÜsÜn kı bÜyÜyÜnce plana daha uyum saĞlasın kuralı bılsın dıe saĞlıklı olsun huysuz olmasın dıe okumadıım kıtap konuŞmadıım anne kalmadı ama ben kÖtÜ anneyım Çocuum 8 aylık 3 kere hasta oldu hepsı onun yÜzÜnden bırŞey deyınce laf oluo ve utanarak sÖylÜorum dÜn eŞımle bÜyÜk kavga ettık onun yÜzÜnden ve dayak yedım delırdım bıÇaĞı aldım onu korkutup kendıme bırŞey yapmakla kavgayı bıtırecektım ama bıÇaĞı elımden almak ısterken parmaĞını kestı oda eve geldı eŞım aradıı kapıdan gırer gırmez kapı aÇıkken bana baĞırdı ÇaĞırdı neymıŞ Çocuk uyumayacakmıŞ uyumayacakmıŞım oĞluna benmı yapmıŞım baŞta susarsanız gÜzelce derdınızı anlatmazsanız ınanın ılerde asla anlatmanıza ızın vermeyecek ve daha kÖtÜ Şeyler yaŞayacaksınız geÇen gÜn eŞıme sÜrprız hazırladım seksı Şeyler gıydım sÜslendım bır baktım anasıda gecenın 11 ınde gelmıŞ ayıp ama uyuyacaz dımı Şımdı konuŞmuorum onunla ve eŞımle boŞanmak Üzereyım asıl bana akıl verın ben ne yapayım onun yÜzÜnden ya evden kaÇıcam yada eŞımın elınde kalacam
ama eŞımı Çok sevıorum delı gıbı Çocuum ıÇın en ıı anne olmaya ÇalıŞıorum bır hareketınden anlıorum en aĞrılı anında bıle kucaĞımda dakıkasında susuo ama o aĞlarken kaynanam kucaĞıma vermıor ya o benım Çocuum kafayı yedırttı bana sabahta babamı aramıŞ neler neler demıŞ adam panıkle benı aradı kaynanan aradı dıe sonrada kendı annem terbıyesız benı Ş,kayet etmıŞ neyımı ettıyse ben dayak yedım umrundamı onun yÜzÜnden evlılıĞım bıtıo onu gÖrmek falan etm,ıorum ve eŞımın annesı aman ÜzÜlmesın dıe hıÇbırŞey sÖylemedım ama onun bana demedıı kalmadı gÖrÜmcelerım de aynen