• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemi anlayamıyorum

Sizin durumunuzda benim gibi benim kayinvalidemde basindan beri beni istemedi, hep aklinda ogretmen gelin vardi iki ay tum yaz tatilini beraber gecirecegi, sanki ogretmen olan her gelin tum yaz tatilini esinin ailesine hediye edecekte . Her zaman belli etti en son ameliyat oldum gecmis olsun ziyaretine geldi guya yani gelmese kirk kat daha iyiydi Allah katinda riza vermedim . Arkadasim maalesef ki bu boyle evet bu devam eder bence esinden cikarma esine soyleme , esin annenle ilgili talepte bulundugunda lafi gedigine koy. Cunku benim esimi oyle dusman oldu annesi hakkinda soylendigim icin simdiyse birsey soyledigi zaman esim annesi ile ilgili talepte bulundugunda bak zaten ben annene kirginim boyle boyle yapti diyorum o yuzden bende bunu yapmak istemiyorum diyorum . Tabi arada cildirdigim zamanlar oluor ama cok hatali davrandigim donemde esim onlara dondu maalesef ki ondan boyle davranmak zorundayim

Tabağımdaki tüm yemeği eşimin tabağına boşaltır ve senin için yapılmış afiyetle yer der ve çekilir gidene kadar bir köşede otururdum...Bir kaç kez böyle çıkışınız olursa sonunda size hakkettiğiniz gibi davranmaya başlar...bu bir gerçek bir taraf sustukça diğer taraf bu iyi niyeti kötüye kullanmaya başlıyor ama birkaç kez sizin değişik durumlar karşısındaki duruma uygun tavırlarınızı görürse oda öyle davranmaya başlayacaktır,tecrübeyle sabittir...siz dış kapının dış mandalı değilsiniz o evin gelinisin istesede istemesede sizin varlığınızı kabul etmek zorunda...

Bu çekişme bitmez. Asırlardır böyle gelmiş böyle gider.
Şimdiye kadar bir düzeltebilen çıkmadığına göre biz de düzeltemeyiz.
İki kadının merkezinde aynı erkek. Dert etmemek lazım.
ogullarinin prensesi olmak isteyen hasta ruhlu kadinlar, neden oglunu evlendirmek icin ortaliga duserler anlamis dglm :) al oglunu eteginin dibinden kaldirma dmi, ne gerek var bi kizcagizi alip burnundan getirmeye.. Allah vicdan versin herkese..

Tabağımdaki tüm yemeği eşimin tabağına boşaltır ve senin için yapılmış afiyetle yer der ve çekilir gidene kadar bir köşede otururdum...Bir kaç kez böyle çıkışınız olursa sonunda size hakkettiğiniz gibi davranmaya başlar...bu bir gerçek bir taraf sustukça diğer taraf bu iyi niyeti kötüye kullanmaya başlıyor ama birkaç kez sizin değişik durumlar karşısındaki duruma uygun tavırlarınızı görürse oda öyle davranmaya başlayacaktır,tecrübeyle sabittir...siz dış kapının dış mandalı değilsiniz o evin gelinisin istesede istemesede sizin varlığınızı kabul etmek zorunda...

aynen, sustugumuz zaman 'aman ne edepli ne iyi kiz' olmuyoruz gozlerinde, iyice kudurup cosuyolar, mecbur susacak mantigiyla :) saygiyi edebi bozmadan haddini bildirmek lazim

benimde kayınvalidem der oğluna hep oğlummm yee oğlum yee birkere bilmem bana ye dediğini oğlum sana yaptım demişliğide vardır gerçi arada benim sevdiğim yemeklerden de yapar ama amannnn hiçte takmam böyle şeyleri kendinize dert etmeyin alınmayın bile ne derse desin ...şimdi birşey yapsanız gereksiz yere gerilicek gereksiz yere üzüleceksiniz....
11 senelik evliyim çok şey yaşadım çok şey gördüm inan bana dert edindikçe yıpranıyorsun sen kocanla mutluluğuna bak....

ogullarinin prensesi olmak isteyen hasta ruhlu kadinlar, neden oglunu evlendirmek icin ortaliga duserler anlamis dglm :) al oglunu eteginin dibinden kaldirma dmi, ne gerek var bi kizcagizi alip burnundan getirmeye.. Allah vicdan versin herkese..
Gelin kaynana çekişmelerini iki yönlü değerlendirmeye çalışıyorum.
Yani ana kraliçe ile prenses eş.
Bazı prenseslerin de gözleri kraliçe tacında mesela.
Arada kaynayıp gidense yakışıklı prens.

Son düzenleme:
Back
X