Annem bademciklerini 30unda aldırdı ya bunun yaşı mı varmışBademciklerini aldır dicem de geç olmuş biraz ya
Ben de 14 yaşıma kadar hep hastaydım, sora bigün ön bademciklerim alındı, 32 yaşımdayım bakın ogün bugündür camış gibiyim hasta olmuyorum.
Bir de özellikle sonbahar girişinde sabit bi vitamine başlayıp düzenli kış bitimine kadar alırsanız baya bi hayrını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun hepinize.
Kaynananızı da hasta etme ihtimaliniz vAr onu da hesaba katın derim.
Bademciklerini aldır dicem de geç olmuş biraz ya
Ben de 14 yaşıma kadar hep hastaydım, sora bigün ön bademciklerim alındı, 32 yaşımdayım bakın ogün bugündür camış gibiyim hasta olmuyorum.
Bir de özellikle sonbahar girişinde sabit bi vitamine başlayıp düzenli kış bitimine kadar alırsanız baya bi hayrını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun hepinize.
Kaynananızı da hasta etme ihtimaliniz vAr onu da hesaba katın derim.
Ay ne biliyim genelde çocukken yapılan bi operasyon ya ondan dedim.Annem bademciklerini 30unda aldırdı ya bunun yaşı mı varmış
Ya ben de bilmiyorum ama genrlde ergenlikte topluyolar bilemedim.Bademciklerin belli bir alinma zamani mi var?
Bende bogazimdan hep sıkıntı çekiyorum ya
Zorlandı mi peki? Ben de aldırmaya niyetlendim artık. İki yıldır sürekli bagdemcik iltihabi oluyorum cunkuAnnem bademciklerini 30unda aldırdı ya bunun yaşı mı varmış
Hayır hiç zorlanmadı. Ameliyattan önce ve sonra iyi bakın kendinize hemen atlatırsınız. Annem yılınn her günü hastaydı ay ben bile daralmıştım artıkZorlandı mi peki? Ben de aldırmaya niyetlendim artık. İki yıldır sürekli bagdemcik iltihabi oluyorum cunku
Eve yorgun geliyordur. Ev hanımı mısınız?işe nasıl gidiyorsunuz bu kadar hastayken?
madem işe gidecek gücünüz var çocuğa bakacak güç nasıl yok?
anlayamadım
hayır değilimEve yorgun geliyordur. Ev hanımı mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?