Kayınvalidemi çağırayım mi?

Bademciklerini aldır dicem de geç olmuş biraz ya😞
Ben de 14 yaşıma kadar hep hastaydım, sora bigün ön bademciklerim alındı, 32 yaşımdayım bakın ogün bugündür camış gibiyim hasta olmuyorum.
Bir de özellikle sonbahar girişinde sabit bi vitamine başlayıp düzenli kış bitimine kadar alırsanız baya bi hayrını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun hepinize.
Kaynananızı da hasta etme ihtimaliniz vAr onu da hesaba katın derim.
Annem bademciklerini 30unda aldırdı ya bunun yaşı mı varmış
 
Ben çocuğa takıldım. Siz ise gidince kreşe mi gidiyor o da?
 
Çağırın yardımcı olmayı o da çok isteyecektir.
Yanlış anlar mı diye korkmuşsunuz. İyileştikten sonra teşekkür edersiniz.ufak bir Hediye alırsınız. Böylelikle yaptığı iyiliğin farkında olduğunuzu anlar.
Yanlış anlamaz.
Geçmiş olsun.
Kalıcı bir bakteri olabilir. Beta gibi. Tıp pek iyi durumda değil . Teşhis koyamıyorlar. Birden fazla doktora danışın.
Şimdi en hızlı yapacağınız şey bence multivitamin takviyesi alın. Çok su için. Bağışıklığınız için iyi olacaktır. Beslenmenize öğünlerinize bol protein ekleyin.
Geçmiş olsun. Evde çocukla çok zor olmuştur biryandan çalışıyorsunuz. Zatürre özellikle çok zorlamıştır.
 
Bence çağırın hiç de yanlış anlamaz torun bu ya. Candan öte.
Aranızdaki diyalog iyi anladığım kadarıyla
 
Çağırın tabi ki, hastalık zamanında gelmeyecek de ne zaman gelecek..
Hem sizi geçtim, torunu için için gelir bence.
Geçmiş olsun 😊
 
Bademciklerini aldır dicem de geç olmuş biraz ya😞
Ben de 14 yaşıma kadar hep hastaydım, sora bigün ön bademciklerim alındı, 32 yaşımdayım bakın ogün bugündür camış gibiyim hasta olmuyorum.
Bir de özellikle sonbahar girişinde sabit bi vitamine başlayıp düzenli kış bitimine kadar alırsanız baya bi hayrını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun hepinize.
Kaynananızı da hasta etme ihtimaliniz vAr onu da hesaba katın derim.

Bademciklerin belli bir alinma zamani mi var?
Bende bogazimdan hep sıkıntı çekiyorum ya :(
 
5 yaşında çocuk kendini idare edebilir diye düşünüyorum. Ama ise gidebiliyorsaniz cok da hasta olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Yaşlı başlı kadını sehirler arasi yol getirmeyin
 
Iki sene önce ayağım kırılmıştı. Eşimle idâre ediyorduk ama kızım da eşim de fena üşüttü. Mecbur kaldım cagirdim.
neden iş yapmıyorsun altına sandalye koy işini yap diye başımın etini yedi.
Çok pişman oldum ama sizin durum nasıl onu bilemem.
 
Madem dünya iyisi biri neden tereddüt ediyorsunuz ki. Arayın anne durum böylr böyle çocuk çok sefil oldu bi kaç gün gelsen de biz toparlanana kadar baksan diyin yani.
 
Zorlandı mi peki? Ben de aldırmaya niyetlendim artık. İki yıldır sürekli bagdemcik iltihabi oluyorum cunku
Hayır hiç zorlanmadı. Ameliyattan önce ve sonra iyi bakın kendinize hemen atlatırsınız. Annem yılınn her günü hastaydı ay ben bile daralmıştım artık 😁 şimdi çok şükür çok iyi
 
işe nasıl gidiyorsunuz bu kadar hastayken?
madem işe gidecek gücünüz var çocuğa bakacak güç nasıl yok?
anlayamadım
 
Geçmiş olsun canım çağır bence ne olacak yazik çocuğa. Onun ihtuyaci sadecr yemek degil kii
 
Yardımcı olacağını düşünüyorsanız tabiki çağırın, ne var ki bunda, anne baba onlar da , elbet yardım ederler.
Çok geçmiş olsun.
 
Back
X