Anlaşıyoruz da yanlış anlar mı bilemiyorumAnlaşıyorsanız cagırın gelsin
Keyfi cagırmıyorsunuz hastasınız cocugunuz var. Hasta oldugunuzu biliyor mu? Geleyim demedi mi?Anlaşıyoruz da yanlış anlar mı bilemiyorum
Ee kv niz hasta olduğunuzu bilmiyormuş kiMerhaba hanımlar. Eşim ve ben felaket hastayız dün ve bugün yatak döşek yatıyoruz. 5 yaşındaki çocukta kendi kendine hayatını idame ettiriyor. Yemeğini koyuyorum ve yatıyorum ilgilenemiyorumev desen çöp ev olmak üzere.
Annemle aynı sehirdeyiz ama şu an babaannem hastanede kalıyor onla ve dedemle ilgieniyorlar, iki ay kadar sonra kardeşimin düğünü var yani çok yogunlar
Bu arada eşimde ben de ise gitmeye devam ediyoruz.
Kayınvalidem de dünya iyisi biridir, bize 1.5 saatlik mesafede başka bir şehirde yaşıyor. Sizce bize yardımcı olması için çağırayım mi? En çok çocuk için istiyorum çok sefil oluyor. O da hafif nezle gibi.
Sizce cagirsam ayıp olur mu? Eşim yok diyor ama yapamıyoruz hiç birşey
Bir de ben çok sık hasta oluyorum. Haziran'da zatürre oldum simdi de boğaz enfeksiyonu. Son iki yıldır yılda 3 kez en az boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Çok bunaldım bu durumdan da
Arayın hal hatır sormak için, hastayız dersiniz. Halinizi anlatırsınız. Dediginiz gibi dunya iyisi bir insansa durmaz zaten gelir ki. Yani çağırmaya cekiniyorsaniz böyle yapın bence.Yok bbilmiyor hasta olduğumuzu. Bilse geleyim der belki.
Cagirin tabi, yardim etmek ister zaten o daMerhaba hanımlar. Eşim ve ben felaket hastayız dün ve bugün yatak döşek yatıyoruz. 5 yaşındaki çocukta kendi kendine hayatını idame ettiriyor. Yemeğini koyuyorum ve yatıyorum ilgilenemiyorumev desen çöp ev olmak üzere.
Annemle aynı sehirdeyiz ama şu an babaannem hastanede kalıyor onla ve dedemle ilgieniyorlar, iki ay kadar sonra kardeşimin düğünü var yani çok yogunlar
Kayınvalidem de dünya iyisi biridir, bize 1.5 saatlik mesafede başka bir şehirde yaşıyor. Sizce bize yardımcı olması için çağırayım mi? En çok çocuk için istiyorum çok sefil oluyor. O da hafif nezle gibi.
Bir de ben çok sık hasta oluyorum. Haziran'da zatürre oldum simdi de boğaz enfeksiyonu. Son iki yıldır yılda 3 kez en az boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Çok bunaldım bu durumdan da
Öncelikle izin rapor vs alın . Bu hastalık dinlenmek gerektirir ama öyle yatmayı da sevmez çok .bol sıvı tüketin en önemlisi bol bol fermente edilmiş gidalar tüketin böylece bağışıklık sisteminiz güçlenir. Ben de yardım isteme taraftarı değilim işe gidecek güç varsa yardıma ihtiyaç yok demektir.Merhaba hanımlar. Eşim ve ben felaket hastayız dün ve bugün yatak döşek yatıyoruz. 5 yaşındaki çocukta kendi kendine hayatını idame ettiriyor. Yemeğini koyuyorum ve yatıyorum ilgilenemiyorumev desen çöp ev olmak üzere.
Bademciklerini aldır dicem de geç olmuş biraz yaMerhaba hanımlar. Eşim ve ben felaket hastayız dün ve bugün yatak döşek yatıyoruz. 5 yaşındaki çocukta kendi kendine hayatını idame ettiriyor. Yemeğini koyuyorum ve yatıyorum ilgilenemiyorumev desen çöp ev olmak üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?