Yaklasik bir saat once uyandim aksam olanlar aklima geldi icim daraldi
Oncelikle bu konuyu okumadan son actigim konuyu okumanizi ve son iki sayfayada bir bakmanizi rica ediyorum
O gunden beri kv karsi thafim sinir oluyorum filan 20 gundur asagi yukari gitmiyorduk dun tatilden dondu gitti aslinda seviyorum kadini ama bendeki saf yonu kesfetmis durumda ve dokunduruyor.
Once yemekte surekli kiz bebek doguran yasadi bu kz olmassa bir tane daha diye konusuyordu bende benden bu kadar ( 2. Evliligim ilk evliligimden 1 bundan da ilk cocuguma hamileyim) sonrada bana tombis dedi hassasim ben kiloda almadim benle dalga gecti bana oyle geldi gulerek ne munasebet kilo almadim ben dedim icten ice o dalgasini yapiyor ben bileniyorum
Daha sonra salona gectik ikimiz oyle gundem bebek filan hep konuyu oyle aciyor derken dediki ruyamda tasindigimi gordum dedi aaa ev alio bizim orayami gelceksiniz dedim
Aaa ne alaka dedi
Ben : daha rahat olurdu cocuj bakimi dedim
Kv : yok canim ne olcak dedi
Ben : genede yakin olsaydik gidip gelme sikinti olmazdi dddim (
kv : ben hafta ici sizde kalicam zaten cumartesi aksami gider pazar aksam gelirim dedi ( 20 dk araba mesafesindeyiz ikimizinde arabasi var _)
Ben dilim kopasica ben OLDU dedim
cumartesi pazar calismiyorum ben verdigi gunlere sok oldum ama onun disindada ben aileyle yasayabilcek niri drgilim hafta icidr oluru yok ben
im icin