Kayınvalidemi nasıl ikna edebilirim?

Bu sabah konuştuk biraz.
Olumluydu.
Sanırım anladık birbirimizi.

Büyük gün yarın değil mi ? Hadi bakalım umarım hakkınızı alacaksınız tabi şahsınızda tüm memur arkadaşlar.

Büyük gün yarın değil mi ? Hadi bakalım umarım hakkınızı alacaksınız tabi şahsınızda tüm memur arkadaşlar.

Evet yarın.:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
En azından tepkimizi göstereceğiz.
Bir de hep böyle anlarda bayram heyecanı oluyor bende.:)
Yarın gösterirler artık bayram mı, mahşer mi...

Evet yarın.:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
En azından tepkimizi göstereceğiz.
Bir de hep böyle anlarda bayram heyecanı oluyor bende.:)
Yarın gösterirler artık bayram mı, mahşer mi...

Muhtemelen mahşer yeri olacak. Kime üzüleyim bilemiyorum, haklarını arayan devlet memurlarına mı yoksa onlara biber gazı sıkan devletin polislerine mi?

Bizim için de duyur sesini. Hepimiz susuyoruz zaten, birilerinin konuşmasının vakti geldi. Dünyanın en ekonomisi hızla(?) gelişen ülkesinde memurun hakkı aranmalı :)

Sesim çıktığınca, gücüm yettiğince, imkanım oldukça her yerde, her şekilde, her mahşerde ararım hakkımı.
Kimsenin evladımın, evlatlarımızın geleceğini çalmaya hakkı yok.
Umarım yarınki boş derslerimden haksızlık karşısında sessiz kalmamayı öğrenir öğrencilerim.

Son düzenleme:
gitme. grev çocuğundan önemli mi.

Bu nasıl bır bakıs açısıdır boyle???
Grev duzene karsı koymaktır. Gelecek nesıller ıcın dırenıstır.
Konu sahıbı arkadasımı da tebrık etmek ıstıyorum. Kayınvalıdenızın de ne kadar anlayıslı bırı oldugu bellı. Emınım onu kırmadan bır ıkna yontemı bulacaksınızdır.

Sizleri tanıdığıma çok mutluyum "güzel" insanlar..
Ve belirtmek isterim ki:
Öğretim hayatım boyunca sadece bir iki kere nail oldum sizin gibi kıymetli öğretmenlerden ders alabilme şerefine. Ve bana katkıları sonsuzdur. Buradan onlara teşekkür etmek de istiyorum ve eminim onlar da yarın belki sizin sağınızda belki solunuzda ya da önünüzde olacaklardır..
Genç bir öğrenci olarak size yarın kuvvet diliyorum!

Çok uzaklardan gazetelerden yaşananları öğrenmek zorunda kalacağım yine ama ..... içimde tomurcuklar...

Dün nasıl geçti arkadaşım ?

Gayet güzeldi.
Müthiş bir katılım vardı.
En güzeli de çevreden yoğun bir destek olmasıydı.
Oğlum ve annem de çok eğlenmişler evde.
Hiçbir olumsuzluk yaşamadık.
Demiştim ya bayram mı mahşer mi olacak diye, gerçekten bayram gibiydi.
Destek olan herkese teşekkür ederim.

Ladyfog dün bizde okulca eylemdeydik,bizim burada hiçbir sorun yaşanmadı.gayet güzel geçti.açıklamamızı yaptık,halayımızı çektik geldik:) hatta polisler bile eşlik etti. sizin nasıl geçti?

bende arkadaşın yorumunu okuyunca evet çok komik geldi, sonuçta herkesin derdi kendine büyük, buna ancak kendisi karar verebilir.Buraya konu açmak içinde az dert olmamak, derdinin belli bir sınırı aşmak gibi vs. kriterleri de yok.
Fakat sizin dediğinize de katılmıyorum.
Biz burda ilaç yazmıyoruz demişsiniz, bazen paylaştığınız derdinize yapılan yorum ve o derdi birileriyle paylaşmak en iyi ilaçtan daha ilaçtır insana.
Öyle olmasa koskoca işi gücü mesleği eşi çoluğu çucuğu olan her yaştan insan niye buraya girsin değil mi?
O kadar basite alınacak bir yer olsa bu kadarda prim yapmaz bence.

Ladyfog dün bizde okulca eylemdeydik,bizim burada hiçbir sorun yaşanmadı.gayet güzel geçti.açıklamamızı yaptık,halayımızı çektik geldik:) hatta polisler bile eşlik etti. sizin nasıl geçti?

Çok güzeldi.
Bizim okul hariç ilçedeki bütün okullar kapandı.
Umarım artık bu korkaklıktan silkelenir memurlar.

Bu arada konu ile ilgili yorum yazmadım , çünkü bende grev olayından haz etmem.Ciddi anlamda ürkütücü gelir bana o tarz kavga gürültü ortamları, ben grevlerin meydanlarda bağıra çağıra, halay çekerek değil, geniş güvenlik önlemleri alınmış daha bilinçli bir şekilde yapılması taraftarıyım.O yüzden inanmadığım birşeye hele ki canım bile tehlikeye giriyorsa hayatta gitmem.
Ha giden vardır saygı duyarım, ama ben gitmem.

şimdi bunu yazıp arkasından da saygıdan bahsetmek ne büyük çelişki..

1-grev kavga-gürültü ortamı değildir
2-meydanlarda bağırıp çağırmıyoruz hakkımızı arıyoruz.pazar yeri değil orası grev alanı.
3-halay çekmek eğlence katmak ve rahatlamak için yapılır abes bir durum değildir.
4-geniş güvenlik önlemi derken ne demek istiyorsunuz bilemiyorum ama kişi başına bir polis mi versinler ne yapsınlar?
5-biz zaten BİLİNÇLİ bir şekilde yapıyoruz,siz farkında değilsiniz.
6-bütün bu inceden inceden rencide edici düşüncelerinizi altalta sıralayıp sonra da saygı duyarım demek garip olmuş.

saygılar..

Diyecek bir şey kalmamış zaten.

1- Benim için kıyıda köşede dahi güvende olmadığın kavga ortamı.
2-Pazar yeri olsa daha iyi en azından herkes alacağını alır zarar görmeden evine döner.Hangi pazar yerinden coplanarak döndünüz?
3-Halay olayı bence hoş değil, bu da benim düşüncem size hoş gelebilir bana saçma geliyor.
4-Güvenlik önlemleri evet çok geniş herkesin başında evet bir polis yok ama bir kaldırım taşı izi var çok haklısınız.
5-Bilincinizi ben sorgulayamam.
6-Kendi düşüncemdir grev ve grev halleri ile ilgili siz neden inciniyorsunuz ki?Siz greve gidiyor olabilirsiniz ben gitmiyorum ve çok da fayda sağladığını düşünmüyorum.
Size de saygılar...

Oradaki güvensizlik, cop, biber gazı greve katılanların suçu mu?
Ben suç işlemedim, hakkımı aradım ve sadece kendi hakkımı değil. Öğretmenler odasında oturup gevrek gevrek gülerek benimle dalga geçen meslektaşlarımın da.Şayet bunun için sert karşılık görüyorsam, bu, copu bana reva görenin ayıbıdır.
Ben bunu göze alırım, ne kendimin ne de katılan diğer arkadaşlarımın boş işlerle uğraştığı izlenimini yaratan her düşünceye de karşı çıkarım.
Çünkü öyle değil.

Greve katılanlara boş işlerle uğraşıyor yakıştırmasını yapmadım.Fakat benim için en son gidilecek bir ortamdır, öyle bir ortamda hak aranmayacağını düşünüyorum.Kaldı ki bu benim düşüncem.
Katılanlar hakkında yorum yapmıyorum farkındaysanız, grev ortamı ve içeriği hakkında yorum yapıyorum.
Ayrıca greve katılan memurlarında benim hakkımı savunduğunu düşünmüyorum.Çünkü grevin olumlu bir sonuç verdiğini düşünmüyorum.

Hafife almak değil öyle anlaşıldımsa kusura bakılmasın. Evet paylaşıp rahatlamak çok önemli ama sizinde dediğiniz gibi dertlere puan verilme sistemine bir cevaptı benim yazdıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…