Kaç senelik evlisiniz?Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum
Hic bir nedeniniz yokken bu düşüncelerle siz nasil kafali oluyorsunuz
Kocasını doğurup büyüten anneyi sevmiyorsa kocasını da boşasın bir zahmet geri kafalıymışKadının oğlunu sevip almışsınız koca niyetine. Kadından utanıyorsunuz!
Burda sorun sizde.
Kocişe nasıl kıysın ama sende niloya yani..Kocasını doğurup büyüten anneyi sevmiyorsa kocasını da boşasın bir zahmet geri kafalıymış
Beni bir tek siz anladığınız için teşekkür ederimSevmek zorunda değilsiniz zaten. Benim de kayınvalidem baya iyidir. Hatta son zamanlarda sürekli bir aradayız. Tamam iyi olsun hoş olsun isterim. Surat asmam. Düşünceli davranmaya çalışırım.
Ama sevmek başka bir şey ve ben komple kayın ailesine bir his beslemiyorum. Bilemiyorum aile dediğin insanın kendi ailesidir. 30 yaşında hayatına dahil olduğum ve kendim seçmediğim insanlara sevgi duymuyorum.
Bunun için de hiç suçlu hissetmiyorum.
Konu sahibine mi bana miBirsey yazacagim da simdi ama ban yemege degmez
Bana bı zararı yok. Ama dışardaki kendinden farklı yaşayan tüm insanları cehennemlikmis gibi görüyor.Geri kafalıdan kastınız ne örnek verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?