Kayınvalidemi sevemiyorum

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum

Kaç senelik evlisiniz?

Yılda birkaç kez gördüğünüzü söylüyorsunuz ama hergun görüyormuş gibi dert edinmişsiniz.
Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Geri kafalı benzeri yakıştırmalar hoş değil, ki kadının size bir zararı da yok hani.

Sevmek zorunda değilsiniz zaten. Benim de kayınvalidem baya iyidir. Hatta son zamanlarda sürekli bir aradayız. Tamam iyi olsun hoş olsun isterim. Surat asmam. Düşünceli davranmaya çalışırım.
Ama sevmek başka bir şey ve ben komple kayın ailesine bir his beslemiyorum. Bilemiyorum aile dediğin insanın kendi ailesidir. 30 yaşında hayatına dahil olduğum ve kendim seçmediğim insanlara sevgi duymuyorum.
Bunun için de hiç suçlu hissetmiyorum.

Beni bir tek siz anladığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…