Kayınvalidemi sevemiyorum

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bu konuda hemfikiriz. Ama eşinizin annesi olduğu için saygıda kusur etmeyin yeter.

Yalnız degilsiniz iyi niyete rağmen sevememek ne demek çok iyi anlıyorum. Üstelik işin içinde iyi niyet olunca biseye isyan etseniz büyük suçlu olursunuz. Keşke evlenince ailelere karışma durumları hiç olmasa. İnsan çoğu zaman aşık olduğu insan için sabrediyor. Ağzımızın tadı kaçmasın hesabi

Sevmek zorunda değilsiniz, birbirinize kötü söz söylemeyin, kırmayın dökmeyin yeter.

Konuyu az evvel okudum.Bazı yorumlar ilgimi çok çekti.

"Kv ile anlaşamıyor,sevmiyorsa eşini nasıl sever"minvalindeki yorumlardan söz ediyorum. Boşa diyen bile olmuş.
Anne baba olarak ileri görüşlü,saygılı,anlayışlı olup oğulları,kızları beş para etmez insanlar hiç mi olmadı kimsenin çevresinde?
Tersten alalım.Anne babası ile farklı olan,kendini yetiştiren,ailesi -affınıza sığınarak-görgü ve saygı problemi olan insanlar olup oğlu kızı gerçekten ailesinin tam tersi olanları da mı görmedi kimse?

Kv sev sevme. Eşini niye boşayacaksın?
Kv sevmiyorsan,eşini nasıl kabul ettin diye nasıl sorabiliyoruz?

Anasına bak kızını al mı?
Ne alaka?

Hiç mi böyle bir şey yasamadiniz. Sevemediginiz içinizin isinmadigi insanlarla bir arada bulunmak zorunda kalmadınız?
Herhalde evlenmeden önce eşinizin ailesini ,çevresini görmüş tanimissinizdir o zaman durup ben annesini sevemedim bana ters bir kafa yapısında en iyisi mi bu yoldan döneyim demek aklınıza gelmedi mi ?
Neden bile bile lades dediniz !?
Neyin iddiası veya savaşı idi bu ?
Eşinizi annesi büyüttü yetiştirdi sizde o kadının büyüttüğü adamı sevip evlendiniz
Ya eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz yada sevmeyi bilmiyorsunuz
Çünkü insan birini sevdi ise herseyiyle sever

Sevmenize gerek yok evlatlari seviyordur siz saygı duyun yeter

İleride bir kaynana adayı olarak bu gelinler ne istiyor anlam veremiyorum.
40 Yilda 1 görürsün işine gücüne karışmaz diyorsun kadın kendi karakteri neyse o sizin için değişecek mi?
Bir de sevmek zorunda değilsin ama sana saygısızca davranmiyorsa, kötü yüz göstermiyorsa sen de ona Güleryüz göstermelisin. Bir çocuk kolay mı yetişiyor 1 tane evladım var ama nasıl büyüttük eşimle gözümüzden sakindik 3 yaşa getirene kadar.
O da bir annenin evladı senin gibi

görmüyorsan sorun yok ki, bu sitede gördüm ki erkekler analarına çok düşkün, benim eşimde de var galiba, sitede okuduğumdan beri gözüme batar oldu

Nötr olabilirsiniz mesela, illa sevmek zorunda değilsiniz ki.
Yeryüzünde bizden farklı düşünen milyarlarca insan var. Bazıları ile iş yapıyoruz, bazıları ile akrabayız, bazıları ile yüz yüze bakıyoruz komşuyuz. Bazıları bize gelecek tayin ediyor hatta. Ne yapalım, sürekli nefret mi büyütelim?
Sizin bakış açınızda kibir var.
Burada birçok insan kayınvalidesini sevmiyor olabilir ama senede iki kere gördüğü bir kadını bdv'de konu açıp onu sevemiyorum boyutunda ele almaz. Bu artık patolojik inceleme gerektiren bir süreç olur.
Politik davranmayı denerseniz sorun kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…