- 23 Ocak 2016
- 35.139
- 51.088
- 598
Kesinlikle öyle kocası çok medenidir kaynana vasat hep öyle olur zatennKocişe nasıl kıysın ama sende niloya yani..
Annesi öyle ama oğluşu kesin aşırı kendini geliştirmiş ailesinden farklı erkeklikte bir dünya markasıdır.
Hic bir nedeniniz yokken bu düşüncelerle siz nasil kafali oluyorsunuz
Mesela bu yaptığına ben olsam uyuz olurum ama genel anlamda bana iyi birine de sizin beslediğiniz hisleri beslemem.Bana bı zararı yok. Ama dışardaki kendinden farklı yaşayan tüm insanları cehennemlikmis gibi görüyor.
Takmazsınız olur biter benim kayınvalidem de benden çok çok farklıdır seviyorum yani napayım elinden geldiği kadar bana yardım eder eşimi doğurup büyütmüş daha napsın yahu eşinizi seviyorsanız annesini de sevip saymalısınız aynı ortamda olmak istememek çok çok büyük bir karar yeri gelir kendi annemle bile fikirlerim çok tezattır napayım ziyarete mi gitmeyimBana bı zararı yok. Ama dışardaki kendinden farklı yaşayan tüm insanları cehennemlikmis gibi görüyor.
Öyle olmuyor ama. Kişisel olarak sana zararı olmayan ama değer verdiğin düşüncelere saçma sapan yorumlar yapan kişiye karşı sevgi besleyemiyorsunMesela bu yaptığına ben olsam uyuz olurum ama genel anlamda bana iyi birine de sizin beslediğiniz hisleri beslemem.
Hahh aynen buKimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten. Ne alâka royal ailesinden misiniz, doğurduğunu seviyorsun annesini sevmiyorsun gibi saçma sorular sorulmuş? Mesela benim arkadaşımın kaynanası var, sevmiyorum tiksiniyorum zihniyetinden diyordu, abartma diyordum; bir keresinde denk geldim ve hak verdim. Tv izlerken kadına şiddet temalı bir konuya aman bazı kadınlar da hak ediyor, kıyafete bak sonra erkekler tecavüz ediyor suçlu oluyor, erkek nefsi köpek nefsidir; hak etmiş deyince şoka girdim, böyle boşboğaz ve geri kafalı insanlar evlat olsa sevilmez, en iyisi muhatap olmamak.
İşte bakın ayrıntı vermemişsiniz biz yazdığınız kadar yorumluyoruzÖyle olmuyor ama. Kişisel olarak sana zararı olmayan ama değer verdiğin düşüncelere saçma sapan yorumlar yapan kişiye karşı sevgi besleyemiyorsun
İşte bakın ayrıntı vermemişsiniz biz yazdığınız kadar yorumluyoru
Geri kafalıdan kastım bu. Yoksa bana kişisel bir kötülüğü yokİşte bakın ayrıntı vermemişsiniz biz yazdığınız kadar yorumluyoruz
Ben seni anlıyorum tatlım. Utanma kısmı hariç bende benzer bir durum yaşıyorum zaman zaman. Duygu durumum sürekli değişiyor kayınvalideme karşı. Tabi benimki laf sokan cinsten. Laf sokunca sevmiyorum sokmayınca seviyorum. Çokta görüşmüyormuşsun o nedenle sevmesende eşin için saygılı davran yeterli olur.Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum
Teşekkür ederim. Saygıda kusur etmiyorum. Zaten dediğim gibi kimseye soyleyemedigim için yazdım buraya. Herkes çok farklı yerlere çekti.Ben seni anlıyorum tatlım. Utanma kısmı hariç bende benzer bir durum yaşıyorum zaman zaman. Duygu durumum sürekli değişiyor kayınvalideme karşı. Tabi benimki laf sokan cinsten. Laf sokunca sevmiyorum sokmayınca seviyorum. Çokta görüşmüyormuşsun o nedenle sevmesende eşin için saygılı davran yeterli olur.
Tabi ki sevmek zorunda değilsiniz. Sevgi gönül işidir. Saygınız olsun yeter, bu çizgide kaldığı sürece ilişkiniz. Konunun insanların melekliği ile alakası da yok.İnsanları sevmek zorunda değiliz. Zaten içime sürekli attığım için buradan yazıyorum. Herkes öyle yorumlar yapmış ki sanki hayatta en masum en melek insanlar sizsiniz!
Herkes kendi bakış açısıyla yorumluyor. Farklı düşünenler de olabilir. Sıkmayın canınızı.Teşekkür ederim. Saygıda kusur etmiyorum. Zaten dediğim gibi kimseye soyleyemedigim için yazdım buraya. Herkes çok farklı yerlere çekti.
Eşiniz annnesi böyle üstten bakmanız doğru değilKızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum
Hiç mi böyle bir şey yasamadiniz. Sevemediginiz içinizin isinmadigi insanlarla bir arada bulunmak zorunda kalmadınız?
Tahmin edebiliyorum tiplemeyi; insan sevdiği için katlanmak zorunda kalıyor, bir yerde sınırlarımızı zorlamıyorsa saygı duymalıyız. Benim arkadaşım bir de kayınvalidesi ile çok yakın oturuyorlardı, hep orada bitiyordu; bizim kızın bir arkadaşını Ramazan’da mutfakta görünce yine gelmiş Allah’ın kızılbaşı(!) orucunu yiyor mu diye rencide etmiş. -Alıntılayıp din tartışmayalım, infial yaratmayalım- Bizimki öyle cinnet geçirdi, evi barkı bıraktı çıktı, uzak bir yere tek başına taşındı; kocası da arkasından geldi mecbur. Şimdi senede iki defa bayramlarda görüyor sadece. Kocası zaten annesi gibi değil, kabuğunu kırmış, kendini yetiştirebilmiş; ailesine tepki olarak doğmuş resmen.Hahh aynen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?