- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
Jsjshsj yok yaa ondan değilErkek annesi olduğun belli :)
Hayatım ben de kaynanamı görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 24 saat kendime gelemiyorum.Jsjshsj yok yaa ondan değil
Ne alakası var ki anlamadım. Benim kayınvalidemle eşimin düşünce yapıları inançlarını yaşayışları her şeyleri her bakımdan çok farklı, ben de kocamı sevip aldım ama kayınvalidem gibi düşünüyo olsa sevmezdim ve almazdım muhtemelen.Kadının oğlunu sevip almışsınız koca niyetine. Kadından utanıyorsunuz!
Burda sorun sizde.
Şimdi erkek bebek bekleyen bir kadın olarak sorunun seninle ilgili olabileceğini düşünüyorumHayatım ben de kaynanamı görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 24 saat kendime gelemiyorum.
Aşağıladığın insanın doğurduğu insanla evlenmeyi kendine yakıştırıyor olması bir insanın bana garip geliyor. Sevmek, saygı duymak vs değil. Aşağılıyor kadın. Bakın siz ne diyorsunuz farklı. Peşine aşağılayan hiçbir cğmleniz yok onu öyle kabul etmişsiniz. Bu durum farklı. Ben bu konu sahibinin anlattığı kadarına yorumumu dile getirdim.Ne alakası var ki anlamadım. Benim kayınvalidemle eşimin düşünce yapıları inançlarını yaşayışları her şeyleri her bakımdan çok farklı, ben de kocamı sevip aldım ama kayınvalidem gibi düşünüyo olsa sevmezdim ve almazdım muhtemelen.
Yine bir kınadığınızı yaşayın lafını duymuş bulunmaktayız. Ne zamandır duymamıştık.İnşallah yaşarsın
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin geleceğin kayınvalidesiŞimdi erkek bebek bekleyen bir kadın olarak sorunun seninle ilgili olabileceğini düşünüyorum
Canımcığım sevmeyebilirsin sinirlenedebilirsin bunlar çok insani. Herkes de bayılmıyor yani ama aşağılıyor musun? Birde seni bu kadar tetiklediğine göre sen fettah kayınvalideye düşmüşsün belli ki.
Jsjshs minik oğluşuma kıyamam ama gelin için söz veremicemAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin geleceğin kayınvalidesi
Aşağılamıyorum tabi ki canım. Ama gerçekten çokkk haklı sebeplerim var İnan, anlatsam yok artık ya bu kadar da değildir dersin
Ya bana ne konu sahibinden ya. Burada insanları ya da olayları değil bir zihniyeti tartışıyorum ben. Bir insanı dogurmayi bu kadar kutsallastirmayi sevmiyorum. Herkese saygı duymalıyız fikrini doğru bulmuyorum. Sanki youtubeda sokak röportajlarını izleyip dalga gecmiyormus gibi gelip burada ayy ne demek saygı duymamak ne demek utanmak diye konuşulmasını sevmiyorum. O sokak röportajindaki kadın adam da birinin ana babası ama ben izlerken utanıyorum yani. Çocuğu belki 18inde gitmiş okulda hayatta kendisini geliştirmiş olamaz mı?
Siz olayı postun avukatına kendi ana babanıza hissinize çekerseniz üstüne bir şey konuşamam zaten. Benim baktığım pencere ve rahatsız olduğum tutum başka çünkü.
Benim bir sürüü açmış olduğum konular var ama kaynanamla ilgili açmadım eşimle sorunlarım ile ilgili hepsi. 1 tane kaynanamla ilgili var ondan da cok fazla linç yedim bayanlardanJsjshs minik oğluşuma kıyamam ama gelin için söz veremicemamin canım teşekkür ederim.
Aç kız bir konuda sen. Kayınvalide haksızsa iyi gömerim sıkıntı yok yeter ki haksız olsun
Bazen olabiliyor öyle şeyler boşverinBenim bir sürüü açmış olduğum konular var ama kaynanamla ilgili açmadım eşimle sorunlarım ile ilgili hepsi. 1 tane kaynanamla ilgili var ondan da cok fazla linç yedim bayanlardanaslında anlatmak istediğim farklıydı kimse anlamadııı.
Yılda bir iki görüyorsun boşver bir iki gün idare et sanki herkes kaynanasini seviyormukiİnsanları sevmek zorunda değiliz. Zaten içime sürekli attığım için buradan yazıyorum. Herkes öyle yorumlar yapmış ki sanki hayatta en masum en melek insanlar sizsiniz!
Bakış açınızı değiştirin. O yasta onsanin önünüze tabak koymasına müsade etmeyin siz ona hazırlayın. Ortak konu bulup sohbet edin. Mesela temizlik yapmayi seviyordur onu konuşun gibi.Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum
Gerçekten kendimden şüphe ettirdiniz bir an, üşenmeden dönüp baktım çünkü size yazmadığıma emindim. Gülbeyaz ve ffestinilante dışında kimseye yazmamışım. Ffestinilante, hiç kimse neden sevmiyorsun dememiş diye yazınca, şu şu yorumları gördüğüm için öyle bir yorum yazmıştım diyip siz dahil 3 kişiyi alıntı yapıp örnek vermişim. Neye istinaden şaşırdığımı söylemek için.E bizim fikirlerimizden de size ne o zaman? Gerçekten bana ne sizin fikirlerinizden baktığınız pencereden? İnanın zerre umrumda değil. Sizin fikriniz size benim fikrim bana. Biz sizin sevdiğiniz yazıları yazmak zorunda mıyız? Kendi yorumunuzla ilgilenin hanımefendi tek tek herkese hesap sorar gibi alıntılamanız gerçekten aşırı saçma. Doğurmayı kutsallaştıracak en son insanlardan biriyimdir herhalde. Herkese saygı duymalıyız evet doğru bulmak zorunda değilsiniz ben doğru buluyorum ve ona göre davranıyorum. Sokak röportajındaki insanlar ne alaka yahu? Çok alakasız şu an konuyla. Hiç kimse ailesinden bambaşka olamaz isterse 18 yaşında gitsin kendini geliştirsin. Karakter aileden görülenlerle, ailenin verdiği eğitimle şekillenir. Armut her zaman dibine düşer. Konuşmak istemiyorsanız elbette konuşmayın, beni alıntılamazsanız aramızda konuşma olmaz haliyle.
Aşağılama kısmına dikkat etmemiştimAşağıladığın insanın doğurduğu insanla evlenmeyi kendine yakıştırıyor olması bir insanın bana garip geliyor. Sevmek, saygı duymak vs değil. Aşağılıyor kadın. Bakın siz ne diyorsunuz farklı. Peşine aşağılayan hiçbir cğmleniz yok onu öyle kabul etmişsiniz. Bu durum farklı. Ben bu konu sahibinin anlattığı kadarına yorumumu dile getirdim.
Yahu kadınla yılda birkaç gün anca bir araya geliyormuşsun neyi içine atıyorsun? kötü bir şeyde yapmıyormuş niye bu kadar kastın kendini? Sevmek zorunda değilsin saygı duysan yeterli. Senin durumunda pek sağlıklı gelmedi bana açıkcası, abartma huyların var... Aşağıladığın kadın senin kocanı büyüttü yetiştirdi burada eşini bile aşağılıyorsun benceİnsanları sevmek zorunda değiliz. Zaten içime sürekli attığım için buradan yazıyorum. Herkes öyle yorumlar yapmış ki sanki hayatta en masum en melek insanlar sizsiniz!
Sizin durumunuza benim saygım sonsuz. Tabiki sevemeyiz. Her fikri de kabul edemeyiz. Birde size yapılan ve söylenenler varmış. Tabiki rahatsız olmanız sevmemeniz çok normal. Konu sahibi önüme yemek getirir, kötü bir insan değildir diye kendisi söylemiş.Aşağılama kısmına dikkat etmemiştimşimdi anladım demek istediğinizi. Aşağılamak farklı bişey tabi, ben de sevmiyorum malesef kayınvalidemi bana yaptıkları söyledikleri düşünceleri unutamıyorum ama durduk yere aşağılamıyorum tabi kadını. Mesafeliyim, yeterli
Anacım ben önüme yemek getireni bulsam tepemden indirmem aah nerde öyleleriSizin durumunuza benim saygım sonsuz. Tabiki sevemeyiz. Her fikri de kabul edemeyiz. Birde size yapılan ve söylenenler varmış. Tabiki rahatsız olmanız sevmemeniz çok normal. Konu sahibi önüme yemek getirir, kötü bir insan değildir diye kendisi söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?