- Konu Sahibi sensizhicim
-
Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Ayyy anladık kayınvaliden birtane istersen adına bir Topic aç ve yaptıklarını tek tek oraya yaz töbe töbe can cırtlak çıkarır gibi anlatıp duruyorsun Allah mutlu mesut etsin daim olsun ama daha fazla övme yani....
ailen istedigi kadar hurmet etsin.Yok çok şükür ya. Benm kv de eşimde tartışmalı olsak benm anne babama belli etmezler. Ama benm ailemde kv gibi. Yani kv beni sevmese bile anne babamın ona gösterdiği hürmet sevgi saygıdan ötürü kötü davranamaz. 12 yaşında kız kardeşim var o bile bayılır kv çok sever.
en kucuk geliniymissin ya.Ben ve bikaç kişi başka yok sanırım:))
ailen istedigi kadar hurmet etsin.
Kayinvaliden kiskanc, bencil, yada kendini begenen bir kadin olsaydi gene de yapacagini yapardi sana da ailene de.
Zaten gelinlerin kayinvalidesini sevmemelerinin en buyuk sebebi kayinvalidedeki kiskancligi ve bencilligi hissetmeleri.
Bastan bunu hissedince o insani sevemezsin bir turlu.
Kayinvalide adaylari kusura bakmasin.
Benim de oglum olucak ins, ve umarim gelinin en guzel gunlerini heba etmem.
Umarim oglumu iyi yetistiririm, umarim iyi insanlarla karsilasir oglum da kizim da.
Rabbim insan kiymeti bilen insanlarla karsilastirsin.
Bende sevmiyorum. Bazen içimden yemegine musil katıp motorunu bozmak geliyor
Ne bileyim bana da fazla geliyo bazen ondandır çeneme vuruşu :)
Kalp kalbe karşıdır derler.İnanın kaynanalarınızda sizi sevmiyordur.Burada, bazı üyeleri tenzih ederek yazıyorum.Çünki bazıları gerçekten,kötü şeyler yaşamış.Ama bir kaç küçük laf sokmadan dolayı,kaynanalar sevilmiyorsa,sorunu biraz da kendinde aramak gerekiyor diye düşünüyorum.
Sizi de takdir ettim.her ne kadar,burada kayınvalidenizi övüyor da olsanız,bu sizn de kalbinizin iyiliğinden geliyordur.Ufak tefek tartışmaları,büyütmemeniz,ve bunları sorun etmeyip,saygıda kusur etmemeniz,sizin kocaman bir yüreğiniz olduğunu gösterir.kayınvalidenizi ve sizi tebrik ediyorum.allah bozmasın, mutluluklar...
Bu arkadaş şanslı Allah bozmasın ama buradaki diğer arkadaşların onda birini yaşasaydı acaba bu kadar saygılı sevgili olabilir miydi orası kocaman bir soru işaretiKalp kalbe karşıdır derler.İnanın kaynanalarınızda sizi sevmiyordur.Burada, bazı üyeleri tenzih ederek yazıyorum.Çünki bazıları gerçekten,kötü şeyler yaşamış.Ama bir kaç küçük laf sokmadan dolayı,kaynanalar sevilmiyorsa,sorunu biraz da kendinde aramak gerekiyor diye düşünüyorum.
Sizi de takdir ettim.her ne kadar,burada kayınvalidenizi övüyor da olsanız,bu sizn de kalbinizin iyiliğinden geliyordur.Ufak tefek tartışmaları,büyütmemeniz,ve bunları sorun etmeyip,saygıda kusur etmemeniz,sizin kocaman bir yüreğiniz olduğunu gösterir.kayınvalidenizi ve sizi tebrik ediyorum.allah bozmasın, mutluluklar...
KAYNANANIN SEVİLDİĞİ NERDE GÖRÜLMÜŞ YA,,bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Bu arkadaş şanslı Allah bozmasın ama buradaki diğer arkadaşların onda birini yaşasaydı acaba bu kadar saygılı sevgili olabilir miydi orası kocaman bir soru işareti
en kucuk geliniymissin ya.
Diyer gelinlere karsi nasilmis ?
onlar seviyolarmi ?
Kusura bakmayın Allah bozmasın derken laf olsun die söylemiyorum sadece "kayınvalidemi sevmiyorum" konu başlığı altında kv bu kadar övmeniz beni ilgilendirmez eminim kv sevmeyenleri de ilgilendirmez bu kadar gözümüze sokmanıza gerek yok ne yazık ki herkes sizin kadar şanslı değil bu hayatta...Emin olun sevmesem bile saygısızlık yapmam ve buraya da yazmam. Ben sadece mutluluğumu paylaştum. Sizi kıracak bişey mi yaptım anlamadım kadar kaba yaklaşmanızın sebebi ne hakaret mi ettim küfür mü ettim kötü bişey mi yazdım size? Az önce beni rencide ettiniz farkında mısınız?
Yani ben buraya lanet olsun kv şöyle yaptı böyle yaptı kahretsin bilmem ne yazdığımda mı normal olurdu? Tabiki kötü şeyler yaşayanlar var fakat benm yaşamadığımı nerden biliyosunuz? Benmde var kendime göre kırgınlıklarım ama aynı evdeyiz uzattığımda yine huzuru kaçan ben olucam. Bu kadar kırıcı olmayın bence sizinle alakalı bişey yazmadım tanışmıyoruz bile. Gerçekten anlam veremedim..
Emin olun sevmesem bile saygısızlık yapmam ve buraya da yazmam. Ben sadece mutluluğumu paylaştum. Sizi kıracak bişey mi yaptım anlamadım kadar kaba yaklaşmanızın sebebi ne hakaret mi ettim küfür mü ettim kötü bişey mi yazdım size? Az önce beni rencide ettiniz farkında mısınız?
Yani ben buraya lanet olsun kv şöyle yaptı böyle yaptı kahretsin bilmem ne yazdığımda mı normal olurdu? Tabiki kötü şeyler yaşayanlar var fakat benm yaşamadığımı nerden biliyosunuz? Benmde var kendime göre kırgınlıklarım ama aynı evdeyiz uzattığımda yine huzuru kaçan ben olucam. Bu kadar kırıcı olmayın bence sizinle alakalı bişey yazmadım tanışmıyoruz bile. Gerçekten anlam veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?