kayınvalidemi sevmiyorum

mekanı cennet olsun :)))))))))

Ne bileyim bana da fazla geliyo bazen ondandır çeneme vuruşu :)

kaynana sevilir mi ya?
aynı adama aşık iki kadın birbirine katlanabilir mi?

ailen istedigi kadar hurmet etsin.
Kayinvaliden kiskanc, bencil, yada kendini begenen bir kadin olsaydi gene de yapacagini yapardi sana da ailene de.
Zaten gelinlerin kayinvalidesini sevmemelerinin en buyuk sebebi kayinvalidedeki kiskancligi ve bencilligi hissetmeleri.
Bastan bunu hissedince o insani sevemezsin bir turlu.
Kayinvalide adaylari kusura bakmasin.
Benim de oglum olucak ins, ve umarim gelinin en guzel gunlerini heba etmem.
Umarim oglumu iyi yetistiririm, umarim iyi insanlarla karsilasir oglum da kizim da.
Rabbim insan kiymeti bilen insanlarla karsilastirsin.

Sevmek zorunda değilsiniz elbette ama saymak zorundasınız. Eşler için nice sevmediğimiz kişilere katlanıyoruz ki bu anne.. Bence eşinizi zor durumda bırakmayın çok üzülüyordur. Aynısının size olduğunu bir düşünün

Amiin. Tabiki çok haklısın bi noktadan sonra artk huy meselesi oluyo. Işte bizde o oğlunu kıskanma olayı olmadığı için zaten sorun çıkmıyo. Neyini kıskanayım ben oğlumun diyo. Bende senn gibi öyle bişey görsem duysam hissetsem herşey daha farklı olurdu. Çok haklısın yani.

kv mi hiç sevmedim ve sevmeyi de düşünmüyorum. laf sokmalar zaten o hepsinin en büyük marifeti ama bende tın tın tın hiç cvp vermem seviyuesinede inmem umurumda olmaz. oda çıldırır. zaten bir insanı çıldırtıp sinirden deli etmenin en kısa yolu sallamadığını göstermektir.bende gerçekten rol yapmıyorum umursamıyorum deli oluyor vallahi. kocişimle çok mutluyum gerisi teferruat vede 4 ay sonra allahın izniyle doğacak kızızmız dila mızla dahada mutluyuz.......

o değilde kayınvalidem hiç aramaz sormaz diyenlerin bundan şikayet etmesini gerçekten anlamıyorum:) benim kayıvalidemle bir sorunum yok ama sık armam aranmak da istemem.. tarzım değil özellikle değil yani:) çok arasa da bunalırım... eşimle istediği kadar konuşsunlar:)

Kalp kalbe karşıdır derler.İnanın kaynanalarınızda sizi sevmiyordur.Burada, bazı üyeleri tenzih ederek yazıyorum.Çünki bazıları gerçekten,kötü şeyler yaşamış.Ama bir kaç küçük laf sokmadan dolayı,kaynanalar sevilmiyorsa,sorunu biraz da kendinde aramak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ne bileyim bana da fazla geliyo bazen ondandır çeneme vuruşu :)

Sizi de takdir ettim.her ne kadar,burada kayınvalidenizi övüyor da olsanız,bu sizn de kalbinizin iyiliğinden geliyordur.Ufak tefek tartışmaları,büyütmemeniz,ve bunları sorun etmeyip,saygıda kusur etmemeniz,sizin kocaman bir yüreğiniz olduğunu gösterir.kayınvalidenizi ve sizi tebrik ediyorum.allah bozmasın, mutluluklar...

Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni. O kadar şey yapıyo kırgınlıkta oluyo ama ben şimdi kalkıp isteyerek yada istemeyerek beni kırıyo yada bazı şeyleri yanlış anlıyo diye yaptıklarını inkar edemem onun hakkına yiyemem. Tekrar teşekkür ederim..

Bu arkadaş şanslı Allah bozmasın ama buradaki diğer arkadaşların onda birini yaşasaydı acaba bu kadar saygılı sevgili olabilir miydi orası kocaman bir soru işareti

KAYNANANIN SEVİLDİĞİ NERDE GÖRÜLMÜŞ YA,,

Bu arkadaş şanslı Allah bozmasın ama buradaki diğer arkadaşların onda birini yaşasaydı acaba bu kadar saygılı sevgili olabilir miydi orası kocaman bir soru işareti

Emin olun sevmesem bile saygısızlık yapmam ve buraya da yazmam. Ben sadece mutluluğumu paylaştum. Sizi kıracak bişey mi yaptım anlamadım kadar kaba yaklaşmanızın sebebi ne hakaret mi ettim küfür mü ettim kötü bişey mi yazdım size? Az önce beni rencide ettiniz farkında mısınız?
Yani ben buraya lanet olsun kv şöyle yaptı böyle yaptı kahretsin bilmem ne yazdığımda mı normal olurdu? Tabiki kötü şeyler yaşayanlar var fakat benm yaşamadığımı nerden biliyosunuz? Benmde var kendime göre kırgınlıklarım ama aynı evdeyiz uzattığımda yine huzuru kaçan ben olucam. Bu kadar kırıcı olmayın bence sizinle alakalı bişey yazmadım tanışmıyoruz bile. Gerçekten anlam veremedim..

Kusura bakmayın Allah bozmasın derken laf olsun die söylemiyorum sadece "kayınvalidemi sevmiyorum" konu başlığı altında kv bu kadar övmeniz beni ilgilendirmez eminim kv sevmeyenleri de ilgilendirmez bu kadar gözümüze sokmanıza gerek yok ne yazık ki herkes sizin kadar şanslı değil bu hayatta...

sıkmayın canınızı,aynı üye bana da, yine bir kayınvalide konusunda (gelinlerin tarafında olmama rağmen)çıkışmıştı
"kaynana "olduğum için...
.sizi takdir edecek kişi bzi değiliz zaten,en büyük takdiri allah katında alıyorsunuz.aynı zamanda kayınvalidenizde öyle.yine dediğim gibi,burada sorun sizin ya da kayınvalidenizin hiç kusuru olmaması değil.bu kusurları tolere edebilmeniz,görmemezlikten gelmeniz.bu çok büyük bir meziyettir.ha çoğu zaman siz alttan alıyorsunuzdur ama bir şekilde,iyi yönlerinide takdir ediyorsunuz.benim lafım burada ufacık,birşeye kırılıp ne yaparsa yapsın,ondan nefret ediyorum diyenlere.bu arada yine söyleyeyim.bazı konular affedilmez.düğününe gelmeyen, gençtir hata yapmıştır diye kabullenmeyip,oğluyla gelinin arasına ayrılık nifakları sokan, bunun gibi birsürü örnek verebileceğim kaynanaları ayrı tutuyorum.

TE="wait_and_wait, post: 38223331, member: 640100"]Kusura bakmayın Allah bozmasın derken laf olsun die söylemiyorum sadece "kayınvalidemi sevmiyorum" konu başlığı altında kv bu kadar övmeniz beni ilgilendirmez eminim kv sevmeyenleri de ilgilendirmez bu kadar gözümüze sokmanıza gerek yok ne yazık ki herkes sizin kadar şanslı değil bu

hayatta...[/QUOTE]

szi neden bu kadar kırıcı konuşuyorsunuz anlamıyorum?daha önce de bana karşı,bu tarz bir yorumda bulunmuştunuz.kaldı ki beni tanımıyorsunuz.nasıl bir gelin ve nasıl bir kayınvalide olduğumu bilmiyorsunuz.bütün kayınvalidelere karşı bir önyargınız var.size göre bütün gelinler mazlum olmalı ve kayınvalidelerinden dert yanmalı.arkadaşımız burada iyi örneklerinde olabileceğini göstermek için,kendi kayınvalidesini örnek göstermiş.bunda bir sakınca görmüyorum.unutmayınşansı insanlar kendi yaratır.eğer ,arkadaşımızın kayınvalidesiyle arası iyiyse,bunda kendi payıda vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…