- Konu Sahibi sensizhicim
-
seven varsa beri gelsinde nasıl sevdi paylaşsın bizimle bence
şimdi gördüm.Vala yazdım ben önceki sayfalarda :))
Maşallah diyim de kendi nazarım değecek şimdi :))
şimdi gördüm.
maşallah o zaman.
çok mu zulmü var size karşı?kızlar kaynanam kötü biri değil aslında bana laf sokması felan yok hatta mıllet ne ıyı kaynanan var der o da beni över herkese ama bunlar iyi tarafı
ben çok fesatlık seziyorum sımdı anlatmaya kalksam görün.
ya kısacası nur nimette olsa aynı evde olmuyor ınsan bazen esıne cocuguna katlanamıyor kaldıkı kayınvalıde
Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.
bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
ilahiiiiBende sevmiyorum. Bazen içimden yemegine musil katıp motorunu bozmak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?