kayınvalidemi sevmiyorum

şimdi gördüm.
maşallah o zaman.

Aynen başka bi yerde sanırım biri de yazmıştı ki kayınvalidem bize geliyo ve bide çok uzun kalıyo rahat vermiyo ben çalışıyorum çocuğuma da bakmıyo tansiyonum var diyo demiş benm kayınvalidem de tansiyon şeker kalp hastası ama bana diyo ki artk olsun bi bebişimiz doğur da elim ayağım tutuyoken bakayım büyütelim diyo :)

çok mu zulmü var size karşı?
iftiramı attı.. oğlundan mı ayırmaya çalıştı
yaptığı bikaç şey var demişsiniz
çok mu büyük şeyler
yoksa kv diye baştan cepheli mi yaklaştınız?
çünkü kırılmak kızmak başka direk sevmiyorum bambaşka
bence iyi taraflarından bakıp sevmeye çalışın
eşinizin annesi o

Ben hiçbir şey hissetmiyorum kayınvalideme karşı ama eşime asla yansıtmıyorum.
Neden evimin huzurunu bozayım.
Eşim benim annemi sevmese zoruma gider.
Anladığım kadarıyla size çok kötülüğü olmamış.
Orta yolu bulmanız iyi olur.

Ben de sevmiyorum ama nefret etmiyorum.

Aslında bir ara zorladım kendimi en azından sempatiye yakın bir şey hissedebilir miyim diye. Olmuyor, yani bilmem kaç yaşına kadar hayatında olmayan bir kadın pat diye anne sıfatıyla hayatına giriyor. Kendi annen gibi olur mu? Mümkün mü?

Senin derdini mi çekti? Seni büyüttü mü? Hasta olunca baktı mı? Sınavlarda kapıda bekledi mi? Vs vs illa biyolojik anne demiyorum ama kvalideden anne olmuyor.

Allah mutluluğunuzu bozmasın böyle kayınvalidem olsa birlikte yaşamayı bırak başımın üstünde taşırım ama ondan önce eşim bırakmazdı zaten. sen de kadın mısın yaşlı kadına iş yaptırıyosun çamaşırını bile atmıyosun o olmasa açlıktan ölcektik vuuuu. her 2 açıdan şanslısın yani

valla ben de seviyorum kayınvalidemi. kışın atkı bere örüp kargoyla gönderir bana. eczaneden iyi gelir diye ilaç yaptırır gönderir... kışın atkı bere örer gönderir. evine gitsem benim için aldığı bi gecelik çorap vardır mutlaka ucuz bulunca alır kenara koyar. Ama üzdüm onu... eşim annesine çok düşkün ve kavgalıyız. Eşimle tartıştığımda dayanamıyorum annesini arayıp ağlayıp anlatıyorum olayları... kadın en son hasta oldu yataklara düştü...

Kuzeni falan varmı ?

bence çok kıracak bişey yapmadıysa sizi incitecek bukadar negatif yaklaşmayın en azından eşinizin hatırına orta yolu bulun derim saygınızı eksik etmeyin madem telefon ile arıyor sizi yada çocuklarınızı sormak için cevaplayın olmaz böyle eşlerimiz hayatımızda olduğu sürece kv hayatımızda bizde yarın bir gün kv olacağız şahsen ben gelinimin hata da yapmış olsam telefonlarıma çıkmaması içten içe üzer ki her insan hata yapar zamanında evlenirken yada nişanlı iken mutlaka kırldığımız noktalar olmuştur ancak şuan eğer hala kırıyorsa sizi resmi davranıp sizli bizli konuşarakta iletişiminizi bu şekilde de devam ettirebilirsiniz .Sevgiler..

Kaynanasını sevmeyen okadar çoktur ki. (Bende dahil ) Ama büyüğü n elbet faydası olur .Bu yüzden evliliğini zedelememek için elinden geleni yapmalisin. Her gün kaynanandan bahsetme mesela.
Saygılı ol yinede.
Bence evinin kapısını kapatinca herkes dışarda kalır . Eşin ve çocuğun seninle kalır. Birbirinizi uzmeyin inşallah

Anlamıyorum ya sen kendi evladının evindeki huzutu bozunca nasıl mutlu oluyosun evladının sevdiği evlendiği kişiyi sen niye sevmiyosun. Gelini lçkendileeine rakip olarak görüyorlar. Allah hepimize yardımcı olsun

Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.

ben de sevmiyorum o kadını, hatta nefret ediyorum. benimkisi saygıyı bile hak etmiyor ki. Açık açık yüzüme "sizi ayırıcam, akşamına kadar başka kız bulucam çocuğuma" dedi. (daha 3 aylık evliyim/onunla aynı evde oturmak istemediğim için) bu durumda nasıl anne diyeyim?
3 haftadan beri görüşmüyoruz, ama rüyalarıma giriyor her gece.

Valla sevmiyorum sevmicem artık yeni evliyken bi cok hakaretini bagirisini laflarini alttan aldim su saatten sonra sevmemmmm

Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.

Geçen gün geçip gitmiş, en güzel gününüzde eşiniz ne kadar üzülmüştür annesi gelmediği için. Şimdi ayağınıza terlik getirse ne getirmese ne. Sanırım yerinizde olsam ben daha çok sinir olurdum :)

Görevini yap gerisini yapma derim ben, eşinin ailesi ne olursa olsun. Gitmeniz gerekir haftada 1 de olsa. Gidiş geliş durumunuzu bilmiyorum ama bu tip konularda kendinizi çekmezsiniz. Aramanız gereken hastalık vs durumlarında ararsınız. Onun dışında bişey yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Eşinize de onlarla ilgili negatif yorum yapmayın.

ben seviyorum.
sadece bir defa aramız açıldı
benim hatamdı vee ona iş yerimde kendim dikip büyüttüğüm çiçeği götürüp özür diledim
oh misss şimdi bal kaymak gibiyiz nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…