kayınvalidemi sevmiyorum

Maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

Düğüne sadece esimin babasi geldi. Misafir gibi ayni gun gelip gitti.
Aslinda biz esimle nisan, kina, düğün seramonilerini onemsemeyiz. Yani yanlis anlasilmasin sadece evlilik müessesesini dikkate aliriz. O yüzden gelmemeleri pek dert olmadı.
Mevzu etnik köken kaynakli istememe durumu. Düşünsenize tanışmak dahi istemiyor karsi taraf.
Öyle kendi başımıza evlendik iste
Ben dugunden 1 hafta sonra gittim yine de esimin memleketine. Hicbir sey olmamis gibi. Tanistik,yedik, ictik, eglendik, gezdik kaynimla, gorumcemle...
Ordan cok garip gözüküyor farkindayim

Siz mutlu olduktan sonra gerisi boş zaten :) Anlaşılan eşinizin ailesi tarafı çok önyargılı davranmış ama sizi tanıyınca sevmişler. Ama sizi de taktir ettim, hiçbirşey olmamış gibi davranmışsınız, hiç kolay değil çünkü. Benim en kötü huyum yapılanları asla unutamıyorum. Keşke benim eşimin ailesi de gelmeseydi düğüne, onca şey yapıp edip birde düğünde çılgınca oynadılar. Eşim kendi dedi ama, ailem yapar eder hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce davranır diye. Düğüm videomu izlemek istemiyorum. Ama eşimle mutluyum ya gerisini artık önemsemiyorum bende.

Dilerim hepimiz yuvamızda hep mutlu daha da önemlisi hep huzurlu oluruz

Aynen gelin odasına girip cingen gibi takılanları çukka yaptılar ben daha sonra verecekler sandım ama nerde o yüzden bnd 2 senedir 1 kere düğün cd sini izlemedim eşimde öle yapılanlar unutulmuyor malesef herkes ilk gün altın sayarken biz ne takıldı ne edildi onu bile bilmiyoruz hayallerimizin içine çok güzel ettiler kendileri...

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Sevilesi insanlar olmaları çok güzel olurdu tabi ama olmuyorsa, zorlamaya da gerek yok, arada saygı olması kafi. Şahsen eşimin ailesine karşı öyle derin bir sevgi duymuyorum ama nefret de etmiyorum, nötrüm. Benim için aşık olduğum adamın ailesi olmalarından öte bir anlamları yok. Gereken saygıyı gösteriyorum, o kadar. Bir saygısızlıkla da karşılaşmadım, karşılaşırsam topunu yakarım orası ayrı.

Aa böyle kaynaanlarda varmiymis

Keşke kaynana beni ben onu sevsem arasam anne nasılsın desem yok mümkün deil en iyisini yapıp uzun mesafe koydum aramam sormam gitmem arkamdan neler söylüyordur çok lafini duydum bu kadar muhatap olmazken bile kader

Ben 1 hafta aramadım annem 2hafta aramadı kaynanamı diye cıngar çıkardı

Hangimiz seviyoruz ki zaten
Böööööööööööööööööö

Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.

Ohaaaa
Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.

Ohaaaaa inanamıyorum şaka gibi ya :-o

Ay kıyamaam Oha gerçekten yaa nolcakmış ayırınca nolcak yani sen gitcen başkası gelcek bu kafayla başkalarıyla da geçineceğini mi düşünüyo aklınca? Senden sonra gelene de çektirir ki istediği kızı alsa bile

valla canımm ben de sevmiyorum. ağzıyla kuş tutsa, umrumda değil...
ama vicdan sahibiyim de, grip olmuş yatıyormuş evde, yine kalkmış börek yapmış göndermiş bize k.pederim getirdi.
ben hamile oludğum için kendisi gelmiyor bana bulaştırmamak için. bende hasta yatıyor diye çorba yaptım bir tencere. marketten pazar alışverişi yaptım biraz sebze meyve aldım gönderdim k.pederimle.
sevdiğimden değil vicdanım rahat durmaz ondan yapıyorum bütün bunları...

mesela bu akşam gelecekler bu yüzden canım sıkkın. sevmiyorum... elimde değil. evlendiğim gün bana bir söz etti özür de diledi ama asla affetmedim gerçek anlamda... affetmemde. unutmam da. sana hak veriyorum... mutlaka yapmımştır bir şey...

ama k.pederimi severim...

Amiin allah razı olsun. Benm eşimde iyi çok şükür. Aileme karşı da öyleler bi tek bana değil tabiki bizimde sorunlarımız oluyo tartışmalarımız oluyo ama geçip gidiyo çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…