- 16 Haziran 2014
- 105
- 34
- 73
- Konu Sahibi sensizhicim
-
MaşallahAynenbaşka bi yerde sanırım biri de yazmıştı ki kayınvalidem bize geliyo ve bide çok uzun kalıyo rahat vermiyo ben çalışıyorum çocuğuma da bakmıyo tansiyonum var diyo demiş benm kayınvalidem de tansiyon şeker kalp hastası ama bana diyo ki artk olsun bi bebişimiz doğur da elim ayağım tutuyoken bakayım büyütelim diyo :)
Düğüne sadece esimin babasi geldi. Misafir gibi ayni gun gelip gitti.Geçen gün geçip gitmiş, en güzel gününüzde eşiniz ne kadar üzülmüştür annesi gelmediği için. Şimdi ayağınıza terlik getirse ne getirmese ne. Sanırım yerinizde olsam ben daha çok sinir olurdum :)
Düğüne sadece esimin babasi geldi. Misafir gibi ayni gun gelip gitti.
Aslinda biz esimle nisan, kina, düğün seramonilerini onemsemeyiz. Yani yanlis anlasilmasin sadece evlilik müessesesini dikkate aliriz. O yüzden gelmemeleri pek dert olmadı.
Mevzu etnik köken kaynakli istememe durumu. Düşünsenize tanışmak dahi istemiyor karsi taraf.
Öyle kendi başımıza evlendik iste
Ben dugunden 1 hafta sonra gittim yine de esimin memleketine. Hicbir sey olmamis gibi. Tanistik,yedik, ictik, eglendik, gezdik kaynimla, gorumcemle...
Ordan cok garip gözüküyor farkindayim
Aynen gelin odasına girip cingen gibi takılanları çukka yaptılar ben daha sonra verecekler sandım ama nerde o yüzden bnd 2 senedir 1 kere düğün cd sini izlemedim eşimde öle yapılanlar unutulmuyor malesef herkes ilk gün altın sayarken biz ne takıldı ne edildi onu bile bilmiyoruz hayallerimizin içine çok güzel ettiler kendileri...Siz mutlu olduktan sonra gerisi boş zaten :) Anlaşılan eşinizin ailesi tarafı çukka önyargılı davranmış ama sizi tanıyınca sevmişler. Ama sizi de taktir ettim, hiçbirşey olmamış gibi davranmışsınız, hiç kolay değil çünkü. Benim en kötü huyum yapılanları asla unutamıyorum. Keşke benim eşimin ailesi de gelmeseydi düğüne, onca şey yapıp edip birde düğünde çılgınca oynadılar. Eşim kendi dedi ama, ailem yapar eder hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce davranır diye. Düğüm videomu izlemek istemiyorum. Ama eşimle mutluyum ya gerisini artık önemsemiyorum bende.
Dilerim hepimiz yuvamızda hep mutlu daha da önemlisi hep huzurlu oluruz
Aa böyle kaynaanlarda varmiymisBeeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Anneme bole demiş horlama kabiz ölmeden ölmez oölünce hortlasın işte sinir oluyorum
Annemde böyle demiş hortladi kaynanasıAnneme bole demiş horlama kaynanası
MaşallahAllah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
Aa böyle kaynaanlarda varmiymis
Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.
Valla ben ne hissettigimi bilmiyorum. Ayaklarima terligimi getiren bir kadındır.
Ama bu oglu benimle evlendi diye düğünüme gelmediğini ve psikolojik tedavi gördüğü gercegini degistirmiyor maalesef.
Aman nazar değmesin dünyaya bidahaVala en azından benim var :))
ben de sevmiyorum o kadını, hatta nefret ediyorum. benimkisi saygıyı bile hak etmiyor ki. Açık açık yüzüme "sizi ayırıcam, akşamına kadar başka kız bulucam çocuğuma" dedi. (daha 3 aylık evliyim/onunla aynı evde oturmak istemediğim için) bu durumda nasıl anne diyeyim?
3 haftadan beri görüşmüyoruz, ama rüyalarıma giriyor her gece.
bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Allah mutluluğunuzu bozmasın böyle kayınvalidem olsa birlikte yaşamayı bırak başımın üstünde taşırım ama ondan önce eşim bırakmazdı zaten. sen de kadın mısın yaşlı kadına iş yaptırıyosun çamaşırını bile atmıyosun o olmasa açlıktan ölcektik vuuuu. her 2 açıdan şanslısın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?