Canım 8 senelik gelin olmuşsun.Ben takdir ettim açıkçası bunca şeye rağmen file vermemişsin.Sabrına, nezaketine, misafirperverliğine hayran kaldım bence enayilikle ilgisi yok sizin yaptığınızın saygıyla ,efendilikle ilgisi var.Bırakın insanlar sizi iyi ansınlar bırakın yıllar sonra yahu gelinimin yatağın da bile yattım ne iyi yetiştirilmiş bir evlattı ki söylenmedi bile.Bırakın mizan kurulduğun da şunu diyebilesiniz yarabbi senin rızan için insanları kırmadım.İyi bir insan olmak zor iştir.Siz şimdiye kadar böyleymişsiniz .Şeytanın vesveselerine kapayın kulaklarınızı.Hoşlanmadığınız bir şey varsa güzel güzel kırmadan söyleyin buda pek zor bir şey değildir. Ama tabağım gitti veya süsüm gitti diye kalbinizi sakın bozmayın üç kuruşluk eşya için zaten tşk ederek geri getiriyorlarmış.
Canim var ya, oyle tatli anlatmissin ki bazi yerlerde cok sinirlendim, bazi yerlerde de cok guldum.
Sizin ev gorumceyle resmen birbirine karismis. K.valide desen yataginizdaki bos yere takmis. Kimin yaniysa farketmez oraya yatiyor, hatta corabini bile koymus ya cok acayip :)
Ben senin yerinde olsam bu asamaya gelmesine hic musaade etmezdim. Sanirim yapi olarak biraz sessizsin, yoksa kimse bu davranislara devam edemezdi. Alttan almak da bir yere kadar. Bence yanlis buldugun seylere o an mudahale etmelisin.
senin yerinde olsam yanında yattığını mı anladın hemen uyku havasında bikaç tekme indirirdim kabus görüyordum diyebakalım bidaha yatabiliyor mu? Çevrede de lafını edemezdi gelinin yatağına mı girdim diyecek şaka bir yana sinir bozucu bir durum her şeyin belli bir sınırı var bunu bildirmen lazım
peki eşin bu duruma ne diyor?
bı yandan uzuldum bı yandan da komıgıme gıttı, gece kocan dıye bı sarılcan,aaaa oda ne kaynanan valla garıp, kadının genış yataga merakı var demek, yada sızı gercekten yakın goruyor kı, hatta baya bı kendı evı gıbı davranıyor, ne dıyım olan olmuş onlar boyle alısmıs, bu saatten sonra yapma etme desen, kotu olursun bıraz alınan esyalar nerde? vesaıre aa keske benı bıarasaydınız falan ,yada bısey ıster gıbı yap, uzerıne basa basa ızın ıste belkı oyle alısırlar ne bılım
Arkadaşlar ben görümcemle karşılıklı dairelerde oturuyorum, kayınvalidemde kırklarelinde yaşıyor bizim aramızda anlaşamamak gibi bir durum yok 8yıllık evliliğimiz boyunca hiç tartışmadık bile (çünkü ben hiçbirşeye ses çıkarmıyorum) benim sorunum şu kayınvalidem heryaz ve ara ara istanbula gelir 1-2 ay bende birazda kızında kalır başımın üstünde yeri var ama hiç ince düşünemez örnek ben akşam işten gelirim bakarım mutfakta yemek yapıyor der akşam şunları çağırdım gelcek buda büyük sorun değil görümcemle benim ev birbirine karışır benim tencereler onda onun tabaklar bende mutfak örtüsü alır gider odada başka sehpaya örter ama ençok zoruma giden ogelince hiç mahrem kalmaz geçen yaz bir kırık olayı yaşamıştım kolumdan ufak bi ameliyat oldum bana bakmaya geldi ben uyuyorum gözümü bi açıyorum yatak odasında yanımda yatıyor yada pazar günü uyanıyorum kahvaltı hazırlamaya mutfağa gidiyorum eşimi uyandırmak için odaya bi dönüyorum eşimin yanına yatmış (benim yerime) yada görümcemin çocukları gelir üşümeyin yatağa girin der benim yatağıma sokar çocukları, kayınvalidem gelince anahtar olur onda mecburen, görümceme nelazımsa bizim evden onun eve taşınır çok komik ama misafirleri gelicekti evini süslemek için benim evimdeki tabloları bile almışlar çatal bıçak takımımı ve ne lazımsa ya beni arayın bisorun nezaketen değilmi nerdeee... bu durum beni çok rahatsız eder oldu haftaya tekrar geliyor aynı şeyler yine başlıcak kırmakta istemiyorum kibarca bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim:hatta bir akşam yatağa girdim elimi yastığın altına sokarım ben aaa elime bişey geldi kayınvalidemin ince çorabı benim yastığımın altında bu nedemek ben yokken yatağımda uyumuş çorabıda çıkarıp yastığımın altına koymuş ve orda unutmuş abartıyor olamam değilmi ?
aynen ya yatak odan senın en özel yerin cok yanlış yatağınızda yatması falan cok ayıp olgun bi anneye hiç yakışmıyo bu tarz davranışlare yuh artık daha neler?k.valideniz şaka gibi gerçekten.hani eşya alması,getirip götürmesi neysede gelip yanınıza falan yatması,çorabının sizin yastığınızın altından çıkması çok garip ve kusura bakmayın ama komik geldi nedense.hiç böyle birşey duymamıştım,herkes kendi odasında yatsın canım o ne öyle yapış yapış bir ilişki.bence alın karşınıza konuşun,bu durumdan hoşlanmadığınzı belirtin.eğer sert cümleler kurmazsanız kırıcı olmazsınız zaten.valla benim pek katlanabileceğim şeyler değil bunlar,Allah kolaylık versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?