Kayınvalidemi ve görümcemi kırmadan bu duruma nasıl çözüm bulabilirim.

Bence de sınırlar biraz aşılmış konuşup çözüme ulaştırmanız lazım. İki ayrı ev güya ama tek ev gibi olmuş, karman çorman olmuş. Eğer anlayışlı insanlarsa bu duruma bir çeki düzen verirler ama değillerse ama 8 yıldan sonra aranıza mesafe girebilir. Gelin bizi istemiyor diye düşünmezler umarım

bi bn düşemedim öle haklıysan susma dicek kocayaaa

Son düzenleme:
bi bn düşemedim öle haklıysan susma dicek kocayaaa .

Canım eşim bu konuda gerçekten bitanedir beni korur laf söyletmez,ezdirmez Allah ondan razı olsun sadece bazen çok söylenirim ona kızar :)

Gerçekten kayınvalidenize sarılmaya ramak kalmış.Çok güldüm gece gece
Trajikomik bir durum.Arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermişler ama başlığınıza bakarsak...Siz ne yaparsanız yapın 8 yılın ardından,sizdeki değişim soğuk rüzgarlar esmesine neden olacaktır.Sınırlarınızı hangi yolla çizerseniz çizin hemen farkedeceklerdir.Keşke en başta uyarsaydınız.Kediye günlerce ciğer verip ; birgün "pissst!Git başımdan " demeye benziyor bu.Kayınvalideniz evine dönse bile görümcenizle yüz yüz bakmaya devam edeceksiniz.Sonuçlarını düşünerek adım atın derim ben.Bir arkadaş çok güzel söylemiş eşyalar için manevi değeri var demek güzel tabi 8 yılda sizden almadıkları eşya kaldıysa(!)

yatakodasının mahrem olduğunu eşin hatırlatsın..bu kadarını da duymamıştım..
demek rahat geliyor yatak valideye ,sürekli yatıyor..çorapları koyunca yakayı ele vermiş,şaka gibi..
evde eşya sayımı yapsan, çoğu görümcede çıkacak

bu saatten sonra tavır alsan dikkat çekecek..
en iyisi yavaş yavaş zamana yayarak yap ta, hissettirme..

öncelikle çok güldüm ve sabrınıza maşallahh:) bence eşiniz müdahale etsin bişeyi ele alarak mesela o yastık altı çorabını hoşuna gitmediğini sölesin makul bi konuşma iyi gelebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…