Kayınvalidemi ziyarete gitmenin anlamı yok değil mi ?

ben hep iyi yönlendirmeyi severim ama hamilelikte stresten uzak durulmalı ben olsam eşimle konusur orta yolu bulurdum. sen bi adım atıp dönüş alamamışsın en azından telefonu acsa iyi kötü giderdin. yanına gitmek yerine mesaj at olmadı yarın bir gün insanlara belli olmaz eşinize bile. bunu başınıza kakmasınlar

Bence gitmelisin ki ben de zamanında evlerimiz çok yakin olmasına rağmen doğumumda yanımda olmayan kaynimlara küçücük bebeğimle gitmiştim geçmiş olsuna.. iyi ki de yapmışım çünkü
Hala ilk çocuğumun doğumunun konusu açıldığında kaynimlar utandiklarini söyleyip pişmanlıklarını dile getirirler. herkes kendi kalbinin ekmeğini yer

Ben olsam aramazdım ama sen aramışsın açmamış.
İleride konu olursa koz olarak sunarsın.
Kesinlikle gitme, eşin derse aradım açmadı benimle görüşmek istemiyort belli dersin

ben eşinin tepkisine davranışına göre bir yol bulmanı tavsiye ederim ,

benım eşim olsa bana tek kelime laf etmez benle asla kavga etmez , ama evin içinde varmı yokmu ,

yatakta yatan omu değilmi bilemez halee gelir durum ,

o yüzden ben üzerime düşeni yapıyorum sonra kenara çekiliyorum , bir tık fazlasını yapmıyorum ,

ki haklı oldugumu adı gibi de biliyor meselaa , senin eşinde sana huzur verecekse ,

bir görün bir daha da yönünü dönme bile

kesinlikle katılıyorum
sonra o yüzsüzlükle tekrardan konuşmaya devam ediyorlar hazır açmışken mesafeyi ne gerek var.

Kaldı ki ona 3 günlük dünya ise bana da 3 günlük dünya
3 gün yaşayacağım ömrümü bunlarla zehir etmek istemem.
kaldı ki aramışsınız zaten, en fazla mesaj çekerim o kadar elimde kanıtım da olur bitti gitti.

Aramissin açmamış. Ziyaretine gidip hakaret mi yiyeceksin ben olsam gitmem

Ben olsam giderim eşimle birlikte geçmiş olsuna.. Hastalık bu yani başka şeye benzemez..

iç sesiniz yani vicdanınız ne diyorsa onu yapın. kasmayın kendinizi

Katiliyorum. En son eve gittiginde bir ton hakaret duymussa gitmenin hicbir anlami yok. Herkes haddini ve yerini bilse keske bastan

Ben şahsen gitmezdim.
Sanırım kendi kayınvalideme bilendim o yuzden Bilmiyorum

Bence git, arkadaşların dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar. Ben geçen hafta köyden ayrılırken k.valideme hakkınızı helal edin görüşürüz dedim, gün içinde hiç susmadan konuşan kadın o an sessiz kaldı cevap vermedi bana. Bir iki ay önce tartışmıştık onun patavatsız sözleri, sürekli gereksiz yere laf sokmaya çalışması yüzünden. Sırf eşim istedi diye bugün vedalaştım. Allaha emanet olun dedim sadece, elini falan da öpmedim, zaten kendisi de arabadan inmedi. Ama eşimin hatrı için vedalaşmış oldum hiç içimden gelmese de sırf onu kırmamak için yaptım. Siz de eşiniz için yapın derim.

Valla herkes kendine yakışanı yapar diye yüzümüzü elimize mi alacağız? Aramışsınız açmamış. Daha ne? Kendi bilir. Siz eşinize sorun bence, aradım açmadı gidesim de var ama gerginlik yaşamak istemiyorum gibi. Sonuçta eşinizin hatırına gidecekseniz bunu o sizden istesin eğer istiyorsa. Sonra ilerde gitmeseydin ben mi dedim olmasın.

Şimdi linç yemeyeyim ama rahim kanseri öldürmez eğer metastas yapmamışsa. O kadar vicdan yapmayın. 1 operasyon, arkasından kemoterapi bile görmeyebilir, hayatına devam eder. Ailesinde ve çevresinde çok kanser hastası olan biri olarak diyorum bunu.
Siz geçmiş olsuna gidince şifa bulacak değil. Allah versin şifasını.

Oyle haklisin ki..

Sanırım ben de eşimle gider geçmiş olsun der başka da muhabbete katılmaz fazla durmaz dönerdim.
Fazlasını hak etmiyorlar

Eşin giderse engelleme gerisinede karışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…