- 23 Ağustos 2012
- 51.198
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.319
- 898
İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafım hayvanat bahçesine döndü. İnsanlık bende kalmasın istemiyorum ben. Ben yaşa değil kişiye saygı duyulması taraftarıyım. Eşinizin annesi olması ya da yaşça büyük olması kimseye size böyle davranma hakkı vermez.
Aramissin açmamış. Ziyaretine gidip hakaret mi yiyeceksin ben olsam gitmemMerhaba hanımlar kayınvalidem rahim kanseri ameliyat oldu kendisiyle 1 senedir dogru düzgün konuşmuyoruz eşimi ona karşı doldurduğumu ve değiştirdiğimi düşünüyor en son ziyaretine gittgmde kızı ve kendisi binlerce kere hakaret etti senin nerden geldiğin yer belli paramızı yiyorsun gibi laflar cok zoruma gitti aileme de laf söylediler ayrıca kendisini yine geçmiş olsun icin aradm acmadi ziyarete gitmenin anlamı yok dimi sizce ayrıca hamileyim hayırlı olsun demek icin bile aramadı kendisi.
İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafım hayvanat bahçesine döndü. İnsanlık bende kalmasın istemiyorum ben. Ben yaşa değil kişiye saygı duyulması taraftarıyım. Eşinizin annesi olması ya da yaşça büyük olması kimseye size böyle davranma hakkı vermez.
Ben şahsen gitmezdim.Merhaba hanımlar kayınvalidem rahim kanseri ameliyat oldu kendisiyle 1 senedir dogru düzgün konuşmuyoruz eşimi ona karşı doldurduğumu ve değiştirdiğimi düşünüyor en son ziyaretine gittgmde kızı ve kendisi binlerce kere hakaret etti senin nerden geldiğin yer belli paramızı yiyorsun gibi laflar cok zoruma gitti aileme de laf söylediler ayrıca kendisini yine geçmiş olsun icin aradm acmadi ziyarete gitmenin anlamı yok dimi sizce ayrıca hamileyim hayırlı olsun demek icin bile aramadı kendisi.
Oyle haklisin ki..İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafım hayvanat bahçesine döndü. İnsanlık bende kalmasın istemiyorum ben. Ben yaşa değil kişiye saygı duyulması taraftarıyım. Eşinizin annesi olması ya da yaşça büyük olması kimseye size böyle davranma hakkı vermez.
Eşin giderse engelleme gerisinede karışmaMerhaba hanımlar kayınvalidem rahim kanseri ameliyat oldu kendisiyle 1 senedir dogru düzgün konuşmuyoruz eşimi ona karşı doldurduğumu ve değiştirdiğimi düşünüyor en son ziyaretine gittgmde kızı ve kendisi binlerce kere hakaret etti senin nerden geldiğin yer belli paramızı yiyorsun gibi laflar cok zoruma gitti aileme de laf söylediler ayrıca kendisini yine geçmiş olsun icin aradm acmadi ziyarete gitmenin anlamı yok dimi sizce ayrıca hamileyim hayırlı olsun demek icin bile aramadı kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?