Kayınvalidemi ziyarete gitmenin anlamı yok değil mi ?

Ben herkesin ektiğini biçmesi taraftarıyım. bu karşi tarafada iyilik bence sonuçta yaptiginin yanlış olduğunu öğrenmeli. sırf eşimizin annesi diye istediğini söyleme hakları yok. sonuçta bizide birileri doğurdu bizde ağac kavuğundan çıkmadık. Saygı karşilikli olursa güzel ve anlamlı olur.Oyüzden ben olsam gitmezdim. En azindan karşı taraftan bir özür alıncaya kadar. Ufak tefek tartışmalar tamam, ama kimsenin kimsenin kisiligine hakaret etmeye hakkıda yok. heleki yaşını başını almış koskoca insanların bunun sonuçlarini tahmin edebiliyor olması gerekiyor. Evet geliniz ama kimsenin stres topu değiliz.

Içimden geliyorsa giderdim. Yoksa aman benden çıksın, aman görev hadi yapayım diye gitmezdim. Asıl kendime onu yakistiramam çünkü içimde gerçekten bir hissiyat olmadan gitmeyi. Zaten o şekilde gitmem de kayınvalideye de yaramaz. Yalniz ne olursa olsun insan böyle bir hastalığa yakalanan birine en azından bir üzülür ya sonuçta eşinizin annesi ve eşinizin üzgunlugunu hissedin en azından. Her durumda güç savaşı yapmaya gerek yok.

Asla gitmem kimin hatriysa hatri

Hayır, gitme.

Git demek istiyorum vicdanen ama gidince de laf işitmeyeceğin ne malum işte canın sıkılacak.
Eşiniz bir şey diyor mu? Ben eşim hatrına bir şey için gitmiştim benzer mesele orada bile laf soktular şuan aklım olsa gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…