canım eşinle konuş bu konuyu çünkü çoğu kayınvalide aynı öyle veya böyle çağırıyolar.bazen naziklik edip gidiyorum çünkü genelde toplanıp kuran okuyolar bende kuran kursu mezunu olduğumdan iştirak etmeden yapamıyorum çünkü bende okuyorum kayınvalidemin sanırım hoşunada gidiyo bu durum:1rolleyes:ama bazen de istemiyosam gitmiyorum yani gitmek zorunda değilimki.sonuçta insan yaşıtları olunca daha iyi anlaşıyo,senden yaşça büyük oldukları için bi yerden sonra paylaşımınız tükenir..bende öyle yaptım eşimi koydum araya,eşimde dediki ben eşimin gitmesini istemiyorum kendi yaşıtları ile muhatab olsun o yüzden denge sağlanıyo kayınvalidemde bunu anladı ve ısrar etmedi.gerçi odaii insandır,ama bazen oluyo işte her insanda olduğu gibi.hamdolsun bende sorun olmuyo o yüzden.kızlar neden kaynanalar bu kadar ısrar ediyor anlamıyrum bu güne kadarki günlerine gitmek istemediğimi defalarca söyledim ama hala her seferinde hadi hazırlanmadınmı cıkalım diyorum ben gimeyecegim canım istemiyor diyorum anlaıyor en sonun da yüzünü asıp gidiyor sonrada gittiği yerden biri tlf ediyor en burda tek kaldım hadi sende gel allah allah ya hiç tanımadıım insan benim ne işim var yahu gitmek zorundamıyım sizce kızlar :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?