KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

hokokopoko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
49
17
28
Merhaba,

az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya

Ara bozmaya çalışıyor olabilir dikkat et.Normalde aranız nasıl yanlış birşey yaptı mı sana hiç?

vay uyanık vay oğlunun gözünde kendi melek anne sen cadı gelin olacaksın haaa

eşine dediklerini söyle ama çaktırma kadın üzülmesin de diycem ama bu seferde eşin bişey düşünür mü yok ya erkekler o kadar detaylı düşünemez

Aklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de

niye ki dedim sende çabuk olsun diye yaptın ya dedim
yok sen öyle de diyor

yani oğlu anasını marifetli beni beceriksiz bilsin aklınca amaç buydu

Ara eşini anlat durumu. Sakın saklama bişey art niyetlide olabilir kaynana hanım

Ayy ne diyeceksin annen beni aradı işi varmış ama sana söyleyememiş bana söyledi akşam gitmiyoruz bu kadar yani ...Kadın da amacını söylemiş işte size kırılır diye söyleyememiş öküz altında buzağı aramak mı ne istediğiniz ...

Sizin yerinizde olsam eşime annesinin aradığnı ve bu şekilde konuştuğunu söylerim, kendisi oğlunun gözünde melek olmak istiyor sanırım.

bence bunda bir şey yok ki kaynanan oğlunu kıramamış belliki senden yardım istiyor .sonra bunu eşine dersin ne olucak ki..

bence kalbini bozma oraya soğukluk yada başka şeyler yapmaya çalışsa uslubu tarzı daha farklı olurdu.

eşini ara açık açık annesinin söylediklerini söyle
annen sen kırılırsın diye sana söyleyememiş beni aradı söyledi de
gitmek istemiyorum dersen haliyle eşin bozulur bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…