KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

Son lafın yanlış olmuş şimdi bütün olay unutulur sen niye öyle dedine gelir konu. Erkeğe pek açık göz olmayacaksınız bende bilmiyorum niye öyle dedi kesin yorgundur problem değil başka zaman gideriz vs diyeceksin ki adam senin iyi niyetini görsün. Şuanki davranışın için eşin, en küçük birşeyde anneme laf sokuyor diye düşünür.

Sonuç ne çok merak ettim, aramadın değil mi eşini gitmek istemiyorum diye
Kayınvaliden de komik kadınmış yani!
eşimle konuştum sizin dediğiniz gibi yaptım annesinin dediklerini aynen anlattım ama bilmiyomuş gibi davran dedim. çok şaşırdı neden böyle yapmış olabilir dedi sonrada tabi annesine toz kondurmayacak kesin ben üzülmeyim diye demiştir başka niye desin dedi. bende üstelemedim o yüzdendir herhalde dedim. sonrada bidaha ne zaman gideriz anneme dedi bende ne zaman gönlü olursa ozaman gideriz dedim bozuldu amann ne yapıyım ne desem suç oluyo annesinin yaptığını normal karşılıyo benim bu lafımda art niyet arıyo..

Aynen öyle oldu canım ben kötü oldum durup duruken

esinle sen papaz olacaksin, bence soyle annesinin musait olmadigini.. annelerine kirilmazlar, karilarininkini unutmazlar..

iste bak, bir de gitmeyi ben istemiyorum desen, ne olacakti kimbilir..

Aksam kayınvalide arayip "neden gelmediniz " demesin:)

Keşke kayinvalidene soyletseydin.. Ne yapacagi belli olmaz biri gibi cünkü

evet canım dediğin gibi bana bozuldu yine birde gitmem desem en az 3 gün küs gezerdik..
Neyse olan olmuş sen bundan sonra benzer bir şey olursa "anne kendisine söyleyin" falan de, çok ısrar ederse ses etme, sen yine hiç bir şey deme, en azından daha büyük sorunlar olmadan tecrbe olur sanada canım.

Niye bildigini bilmesin diyorsunuz ki ben de bunu anlamiyorum.Birakin kaynananiz sizin herseyi oldugu gibi soylediginizi kocanizdan bisey saklamayacaginizi gorseydi keske. Yerinde olsam aradigimda canim annen boyle boyle dedi sana soyleyememis bence ara soyleyemecek ne var ki diye sor vb. Derdim . Hatta ne guzel esin bi daha ne zaman gideriz diye sormus. Anneni arayip musait oldugunda cagirmasini isteyebilirsin deseydin keske.
Neden boyle soyluyorum. Cunku kaynananin amaci sadece kari kocanin arasini acmak degil de kadin bakalim oglumdan bisey sakliyormu saklamiyormu. Bu kadar basit bieeyi sakliyorsa kimbilir arkadan ne isler ceviriyordur diye dusunur bunu denemek icin bile yapmis olabilir.
Nolur bana fesatlik yapiyorsun demeyin. Cok daha fazlasini gordum duydum cevreden. Temkinli olmakta fayda var ozellikle kari koca iliskisinde

O bu degil de sizin kayinvalideleriniz (aman hic nazik olamiycam:)kaynanalariniz)sizin zeka seviyenizi kendilerinkiyle ayni goruyo galiba

sakın eşine yalan söyleme evin içine yalan girerse hayatınızın tüm dengeleri bozulur. eşini ara, annen beni aradı böyle böyle dedi de, sen de çaktırma gitmeyelim de. ama eşin yalan yanlış bilmesin...

Dogruyudu soylesen yine kotu olma ihtimalin var.
bu seferde anne demesin ben ondan yardim istedim oda hemen sana yetistirmis diye:)
sahsen benim esim aynen annesini savunur bide ona yetistirdigim icin hatali ben olirdum ne var bunda ladin senden bisey istemissin

ne kadar kotu dusinuyon on yargilisin hemen dederdi:)))

Oha ya insanlar nelerin hesabını yapıyor, ne işler çeviriyorlar. En iyisi kocaya her konuda açık olmak. Açık açık annen neyi kovalıyor ne peşinde diye sormak lazım. Sonra zamanı geldiğinde annen bunu bunu da yapmıştı sanki bilmiyor musun demek için.

ne yapıcam canım güldüm tamam dedim

eşim gelince de sormadı bile zaten bu iriler kimin diye sadece yedi anasına teşekkür etti

ona göre zaten hepsini o yapmıştı ben ne anlarım ki
Sofrada en büyükleri annem yaptı, bak bu minikler benim eserim deseydin ne tatlı olurmuş:) Kadının yüzünü düşünemedim, insanların amaçları çok komik gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…