KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

yok öküz altında buzağı aramıyorumda tuhaf geldi bana

açık söyleyim birbirimizden pek hoşlanmayız o bana oğlu için ben ona eşim için katlanırım..
O zaman dikkatli ol seni eşinin gözünde kötü göstermeye çalışıyor, kavga etmenizi istiyor belli..Bunun başka bir açıklaması olamaz çünkü..İnsan kendi evladına bugün işim var yarın yada öbür gün gel annecim diyemez mi?Direk eşine söyle bu durumu oyuna gelme..

olurmu hiç oğluna müsait değilim desin..sakın annene gitmek istemiyorum deme..

Açık ve net eşine söyle kv dediklerini , valla kumpas kurar ne olduğunu anlayamazsın , bilemezsin kimsenin içini her ne kadar iyi gözükselerde.

ayy ne kaynanalar var

Tövbeler tövbesi hey allah ım kötü düşünmek istemiyorum ama art niyetten başka bir şey değil gibi yine de günahını almak istemem ama senin dediğin gibi kendisi oğluna söylese ona hiç darılmaz bile annem der takmaz bile sana asıl darılır belki gönlünü alırsın ama kırılmış olur bir kere eşine öyle deme benden söylemesi annenle konuştuktan sonra beni annen aradı böyle böyle dememi istedi kendisine kırılacağını düşünmüş vs bana söylüyor aramızda kalsın diye doğruyu söyle sen canım doğrudan hiç bir zaman zarar gelmez yalan dan yanlış işten fayda gelmez aklında olsun

ay hiç güleceğim yoktu , ne saf kurnazmış senin kv

çok ilginç yani oğluna söyleyebiliyor olması gerekti
ama madem yardım istedi
karnım bacagım agrıyor dıye gıtme
hos benım esım olsa cok kızardı benı annesıne goturur yatırırdı
acaba kaynana bı haltmı karıstırıyor
üzüldüüm sizin adınıza bedavadan yemekti ne güzel

Çok komik tabi ki söyleme onun dediği gibi.
Kaç yaşına gelmiş insanlar şu nedenlerden dolayı kırılacaksa eğer...
Ben olsam olduğu gibi anlatırım eşime.

ay hiç güleceğim yoktu , ne saf kurnazmış senin kv

aynen dediğin gibi kendini çok akıllı kurnaz sanan saf bir kadın

ben ise onu susuz götürüp susuz getirecek cinsten bir gelin

ilk zamanlar bu saçma konuşmaları art niyeti zoruma giderdi de şimdi gülüp geçiyorum

ya canım bide çalışıyorum. sevinmiştim bende yemeğimizi yer çayımızı içer evimize geçeriz demiştim. hafata sonu eşim gidelim dedi bende hafta içi gidelim hem yemek sıkıntımız olmaz demiştim. şimdi tekrar gitmeyelim desem benim gitmemek için bahane arardığımı düşünecek

En baştan deseydin tamam. Ama eşine okey demişsin annesini aramış oda oğluna gelin demiş. Şimdi gitmeyelim demek gibi bir lüksün yok. Ya kv ni tekrar ara oğlu ile konuşsun yada herşeyi eşine anlat. Ben bugüne kadar eşimin ailesi eşime söylemem için tembihlediği ne varsa eşime söyledim. Hiçte pişman olmadım.

işin tuhaf tarafı bu çocukça şeye de inanmanı bekliyor mu? yani kanmanı desek daha doğru olur.
Ne komik bir yarış böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…