- 2 Ocak 2014
- 49
- 17
- 28
- Konu Sahibi hokokopoko
-
Ayy ne diyeceksin annen beni aradı işi varmış ama sana söyleyememiş bana söyledi akşam gitmiyoruz bu kadar yani ...Kadın da amacını söylemiş işte size kırılır diye söyleyememiş öküz altında buzağı aramak mı ne istediğiniz ...
O zaman dikkatli ol seni eşinin gözünde kötü göstermeye çalışıyor, kavga etmenizi istiyor belli..Bunun başka bir açıklaması olamaz çünkü..İnsan kendi evladına bugün işim var yarın yada öbür gün gel annecim diyemez mi?Direk eşine söyle bu durumu oyuna gelme..açık söyleyim birbirimizden pek hoşlanmayız o bana oğlu için ben ona eşim için katlanırım..
olurmu hiç oğluna müsait değilim desin..sakın annene gitmek istemiyorum deme..Merhaba,
az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya
ayy ne kaynanalar varAklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
niye ki dedim sende çabuk olsun diye yaptın ya dedim
yok sen öyle de diyor
yani oğlu anasını marifetli beni beceriksiz bilsin aklınca amaç buydu
Merhaba,
az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya
Aklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
yok sen öyle de diyor
Çok komik tabi ki söyleme onun dediği gibi.Merhaba,
ay hiç güleceğim yoktu , ne saf kurnazmış senin kv
çok ilginç yani oğluna söyleyebiliyor olması gerekti
ama madem yardım istedi
karnım bacagım agrıyor dıye gıtme
hos benım esım olsa cok kızardı benı annesıne goturur yatırırdı
acaba kaynana bı haltmı karıstırıyor
üzüldüüm sizin adınıza bedavadan yemekti ne güzel
sen ne düşündün valla bendeherkes hem fikir düşünmüş bir benmiyim ya farklı düşünen anlamdım valla
yok öküz altında buzağı aramıyorumda tuhaf geldi bana
işin tuhaf tarafı bu çocukça şeye de inanmanı bekliyor mu? yani kanmanı desek daha doğru olur.Aklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
yok sen öyle de diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?