KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

kıyamam be canım benımde aksama yemegım yok bende kaynanama gıdıcem dunde gıtmıstım

bari sen bu akşam annene git

kesinlikle anen böyle böyle dedi deyin. bu sefer siz kocanızın gözünde ailesine gitmek istemiyor olarak algılanırsınız kaynananız ise MELEK olduğu gibi anlatın derim

valla benim yarış yaptığım filan yoktu eşim beni bilmiyor mu varsın annesi benden becerikli olsun ne var bunda

60 yaşındaki kadınla 24 yaşındaki gelin bir olacak diye birşey yok ya

onca senenin verdiği tecrübeyle tabi ki benden becerikli olacak

ama onun girdiği çocukça bu yarış onu komik duruma düşürür beni ancak güldürür

banada öyle geldi. kendiside biliyo oğlunun böyle bişeyi sorun etmeyeceğini bide diyoki gitmek istemiyorum diyecekmişim
Cok zekisin deseydinSenden yardim isteyecek kadin istemiyorum gitmek de der mi ya..Arar kusura bakma kizim islerim var oglumada diyemedim sen söylede yarin gelin der normali bu..Bencede esine söyle ama ayni hataya düsumeden yani kv yi kötüleme..Cekinmis sölemeye sana, ben gitmek istemiyorum bil sen utandirma kadini de..

ayy arkadan iş çevirmesinde , valla öyle kv.lere öyle gelin gerek yoksa evlilikler yürümüo , şimdi bende kurnaz gelin yolundayım napem kv.lerle başa mı çıkılır yoksa , allah çene vermiş gerisini koy vermiş

Sonradan mevzu olduğunda karın bize gelmek istemedi bile diyebilir. Sen eşeğini sağlan kazığa bağla. ( BDV fesat yaptı beni )

kaynanan da seni çocukmu sanıyor bide tembih ediyor.

bunda bir şey ararımda konuda bilemedim valla ne arıyacagımı...

kaynanan böyle dediyse sende yemekte büyükleri benimmiş küçükler annenmiş bana öyle dedi de şaka yapar gibi o nasıl oyun peşindeyse sen de boz bu oyunu...

yani konu sahibide eşine desin böyle böyle diye...

kendi kızları olsa "küçükleri ben yaptım de " der. hatta damadın yanında peşkeş çeker kızı yapmış gibi.

aynen öyle bana diyor ki ablan ne becerikli bir bilsen ablandan kastı görümcem
2 dk da 5 çeşit yemek yapar

o vakit biz niye hiç şahit olmadık bu beceriye acaba

Son düzenleme:
Allah Allah oğluna işim var çok yoğunum yarın gelirsin bebüşüm, sevgili oğluşum demekten mi çekiniyormuş? Kendisini oğlunun gözünde mükemmel göstermeye devam etmek istiyor anlaşılan. Mükemmel anne modeli.. İnsan oğluna işinin olduğunu nasıl söyleyemez benim aklım almıyor bunu. Oğlunun kendisini her an hazır ve nazır, dik duruşta, el yanlarda hazır olda bekliyor hissetsin mi istiyor nedir

Ayy ben olsam adam kapidan girer girmez yapıstırırim.Bunlari ben yaptim diye Bizde bi menemen kavgasi yapmistik esimle..Annemin yaptigi gibi olmuyo dedi..Annesinin yaninda da söledi kibarca güya, ben böle bi baktim..O gün bugün bizim evde menemen pismez..Istedigi zaman git ananda ye diyorum susuyo..

tarzı bu olabilir , benim hiç hoşlanmadığım kayınbabamda eşime bir şey söyleyeceği zaman bana söyler sen sor sen söyle der ve ben ilk günden beri yapmam , bana ne yaaa!! ne münasebet herkes istediği şeyi söylesin , söylediğinin de arkasında dursun hiç girme bu işlere

Bence sen eşine anlat. Ama de sana söylediğimi annene söyleme. Eşin annesini arasın karımın işi çıkmış o yüzden bugün gelemiycez desin. Bakalım anası ne tepki veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…