- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi hokokopoko
-
işin tuhaf tarafı bu çocukça şeye de inanmanı bekliyor mu? yani kanmanı desek daha doğru olur.
Ne komik bir yarış böyle.
kıyamam be canım benımde aksama yemegım yok bende kaynanama gıdıcem dunde gıtmıstımya canım bide çalışıyorum. sevinmiştim bende yemeğimizi yer çayımızı içer evimize geçeriz demiştim. hafata sonu eşim gidelim dedi bende hafta içi gidelim hem yemek sıkıntımız olmaz demiştim. şimdi tekrar gitmeyelim desem benim gitmemek için bahane arardığımı düşünecek
kendi kızları olsa "küçükleri ben yaptım de " der. hatta damadın yanında peşkeş çeker kızı yapmış gibi.bekliyor tabi umut fakirin ekmeği
Cok zekisin deseydinbanada öyle geldi. kendiside biliyo oğlunun böyle bişeyi sorun etmeyeceğini bide diyoki gitmek istemiyorum diyecekmişim
aynen dediğin gibi kendini çok akıllı kurnaz sanan saf bir kadın
ben ise onu susuz götürüp susuz getirecek cinsten bir gelin
ilk zamanlar bu saçma konuşmaları art niyeti zoruma giderdi de şimdi gülüp geçiyorum
Aklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
niye ki dedim sende çabuk olsun diye yaptın ya dedim
yok sen öyle de diyor
yani oğlu anasını marifetli beni beceriksiz bilsin aklınca amaç buydu
kendi kızları olsa "küçükleri ben yaptım de " der. hatta damadın yanında peşkeş çeker kızı yapmış gibi.
mantıları naaptın dedin mi büyükleri ben yaptım diye ?
sen ne düşündün valla bende
başka bişi düşünüyorum kaynana evde küçük oğlana kızmı bakıyor filan diye düşündüm
Ayy ben olsam adam kapidan girer girmez yapıstırırim.Bunlari ben yaptim diyevalla benim yarış yaptığım filan yoktu eşim beni bilmiyor mu varsın annesi bende becerikli olsun ne var bunda
60 yaşındaki kadınla 24 yaşındaki gelin bir olacak diye birşey yok ya
onca senenin verdiği tecrübeyle tabi ki benden becerikli olacak
ama onun girdiği çocukça bu yarış onu komik duruma düşürür beni ancak beni güldürür
nede olsa anası gibi becerikli desinler diye de öyle derler genelde.kendi kızları olsa "küçükleri ben yaptım de " der. hatta damadın yanında peşkeş çeker kızı yapmış gibi.
tarzı bu olabilir , benim hiç hoşlanmadığım kayınbabamda eşime bir şey söyleyeceği zaman bana söyler sen sor sen söyle der ve ben ilk günden beri yapmam , bana ne yaaa!! ne münasebet herkes istediği şeyi söylesin , söylediğinin de arkasında dursun hiç girme bu işlereMerhaba,
az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?