KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

çok güzel cevaplar vermişsin. bence eşin sana bozulmadı da. onun dediği şeyi yemediğini anladığı için bozuldu

Asıl onlar anne evlat.Gönül rahatlıyla diyebilmeliydi işi olduğunu.
Sanki biraz art niyet var.Bence Hiç karışmayın ve akşam eşinizle beraber kayınvalidenize yemeğe gidin.

kocana doğruyu söyle bence arabozmaya çalışıyor olabilir.

way kaynanaya bak marifetli olacak heeeee uyanık

Bizim kayınvalideye yemeğe gidip gitmeme işlerine ben hiç dahil olmam. Onlar gün içinde ana-oğul konuşur anlaşırlar. Ben akşam çocuğu alırken öğrenirim orada yemeğe kalacağımızı. Kimse de bana haber vermez, dış kapının mandalıyım ya

Madem öyle kötü dusunceli eşinize hiçbirşey söylemeyin gidin, konusunu açarsa zaten eşiniz neyin ne oldugunu anlar...

Madem öyle kötü dusunceli eşinize hiçbirşey söylemeyin gidin, konusunu açarsa zaten eşiniz neyin ne oldugunu anlar...
buda olabilir ama anlat annen aradı cok işi varmıs gelmeyin dio deee aman kaynananı sewmiyosan de gitsin eşine annen aradı bizi istemiyomussss de

açık söyleyim birbirimizden pek hoşlanmayız o bana oğlu için ben ona eşim için katlanırım..
Sizin yerinizde olsam, eşime annen aradı böyle böyle söyledi der çıkarım isin içinden.
Ne alaka annesi söyleyemiyormuş oğluna gelme diyemiyorda gelinine mi diyor?
Pek iyi niyetli gelmedi bana kayınvalideniz.

anne oğulun arasına hiç girmedim, böyle bir sebepten de girmem diyebilirsin
kendisi arasın ve söylesin
k.valide saçmalamış yani

Pessssssssss yaaa heyy ALLAHIMMM

oğlun üzülür diye ona söyleyemiyorsun ama bana söylüyorsun. bende alındım anne deseydin keşke
çok kurnaz gördüm senin kv yi.
durumu eşine anlat. oda, annesine senin işin çıktığını söylesin. kv ne ne tepki verecek bakalım.
kv gerçekten iyi niyetliyse içinden --bu gelin benim sözümü dinliyor der.
kötü niyetliyse -- ne saf yaaa ben bunu parmağımda oynatırım der
her türlü kv mutlu olur. yaşlıları sevindirmek sevaptır.

ne ilginç kaynanan varmış
ama altında kesin bişey vardır
ben olsam ogluna ne diyecek kendin de der telefonu kapatırım

Arkadaşlar

eşimle konuştum sizin dediğiniz gibi yaptım annesinin dediklerini aynen anlattım ama bilmiyomuş gibi davran dedim. çok şaşırdı neden böyle yapmış olabilir dedi sonrada tabi annesine toz kondurmayacak kesin ben üzülmeyim diye demiştir başka niye desin dedi. bende üstelemedim o yüzdendir herhalde dedim. sonrada bidaha ne zaman gideriz anneme dedi bende ne zaman gönlü olursa ozaman gideriz dedim bozuldu amann ne yapıyım ne desem suç oluyo annesinin yaptığını normal karşılıyo benim bu lafımda art niyet arıyo..

yanlış yapmışın canım
sen bunu annesine söyleyecektin
anne oğulun arasına girmedim, girmem de diyecektin
oğlunla konuş diyecektin ve kenarı çekilecektin
kendi kendini sıkıntıya düşürmek bu olsa gerek

Sonuç ne çok merak ettim, aramadın değil mi eşini gitmek istemiyorum diye
Kayınvaliden de komik kadınmış yani!

Keşke annesinin dediğini hiç söylemeseydin ya! Ne geçti ki bu durumda senin eline!
Yani hiç bir şey demeyip akşam gitseydin, kayınvaliden düşünsün gerisini. Sorarsada ulaşamadım telden derdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…