- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi hokokopoko
-
Arkadaşlar
eşimle konuştum sizin dediğiniz gibi yaptım annesinin dediklerini aynen anlattım ama bilmiyomuş gibi davran dedim. çok şaşırdı neden böyle yapmış olabilir dedi sonrada tabi annesine toz kondurmayacak kesin ben üzülmeyim diye demiştir başka niye desin dedi. bende üstelemedim o yüzdendir herhalde dedim. sonrada bidaha ne zaman gideriz anneme dedi bende ne zaman gönlü olursa ozaman gideriz dedim bozuldu amann ne yapıyım ne desem suç oluyo annesinin yaptığını normal karşılıyo benim bu lafımda art niyet arıyo..
kocana doğruyu söyle bence arabozmaya çalışıyor olabilir.Merhaba,
az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya
way kaynanaya bak marifetli olacak heeeee uyanıkAklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
niye ki dedim sende çabuk olsun diye yaptın ya dedim
yok sen öyle de diyor
yani oğlu anasını marifetli beni beceriksiz bilsin aklınca amaç buydu
way kaynanaya bak marifetli olacak heeeee uyanık
o buzayı aramalısın canım kesinlikle bu bir oyunyok öküz altında buzağı aramıyorumda tuhaf geldi bana
buda olabilir ama anlat annen aradı cok işi varmıs gelmeyin dio deee aman kaynananı sewmiyosan de gitsin eşine annen aradı bizi istemiyomussss deMadem öyle kötü dusunceli eşinize hiçbirşey söylemeyin gidin, konusunu açarsa zaten eşiniz neyin ne oldugunu anlar...
Sizin yerinizde olsam, eşime annen aradı böyle böyle söyledi der çıkarım isin içinden.açık söyleyim birbirimizden pek hoşlanmayız o bana oğlu için ben ona eşim için katlanırım..
Pessssssssss yaaa heyy ALLAHIMMMAklıma kendi kayınvalidem geldi geçen bize gelmişti mantı yapıyorduk bana diyor ki eşine iri olanları ben yaptım de
niye ki dedim sende çabuk olsun diye yaptın ya dedim
yok sen öyle de diyor
yani oğlu anasını marifetli beni beceriksiz bilsin aklınca amaç buydu
yanlış yapmışın canımArkadaşlar
eşimle konuştum sizin dediğiniz gibi yaptım annesinin dediklerini aynen anlattım ama bilmiyomuş gibi davran dedim. çok şaşırdı neden böyle yapmış olabilir dedi sonrada tabi annesine toz kondurmayacak kesin ben üzülmeyim diye demiştir başka niye desin dedi. bende üstelemedim o yüzdendir herhalde dedim. sonrada bidaha ne zaman gideriz anneme dedi bende ne zaman gönlü olursa ozaman gideriz dedim bozuldu amann ne yapıyım ne desem suç oluyo annesinin yaptığını normal karşılıyo benim bu lafımda art niyet arıyo..
Keşke annesinin dediğini hiç söylemeseydin ya! Ne geçti ki bu durumda senin eline!Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?