KAYINVALİDEMİN AMACI NE OLABİLİR

yok yok en iyi niyetli kv bile oğluna söyleyemediğini gelinine söylemez.
hemde bu kadar gereksiz bi konuda yani.
sen kocana açık ve net ol her zaman.

nede olsa anası gibi becerikli desinler diye de öyle derler genelde.
Ya bence o an o etkili değil. Kendi kızları onların gözünde ay parçası+ becerikli+fedakar+akıllı ve tabi en namıslıııı.
Eli erkek eline değmemiştir kadınlar o derece emin yani.. Gelin de yan kapının yan mandalı ya...
Damat kızını beğensin sevsin diye onların da kendine göre komik entrikaları vardır.
Hoş mantı için kocam bana iltifat etse ne olur etmese ne olur.

ASLA düşme bu duruma çünkü kv niyetini belli etmiş bence uyanık ol biraz ve ara eşini annen ne yapmaya çalışıyo de açık açık bence

Ben olsam ararım eşimi " hayatım annen aradı simdi aksam işi varmış sana yok diyememiş ama gitmemizi istemiyor,beni aradı benim istemediğimi söylememi söyledi ama ben böyle bi konuda sana yalan söylemek istemiyorum. Gitmeyelim gerekirse de sebepsiz olsun gitmemiz. Ama anneni arayıp söyleme çünkü bu sefer sana yalan söylemedim diye annemle aram açılır"

Ben bu tür durumlarda çok politik yaklaşıyorum.
Bir kere kpederim benden para istemişti de biraz çok.. Ben de "aa baba ben asla eşimden gizli saklı iş yapamam, ona söyle bence. yani benim zaten ayrı biriktirdiğim param yok ki, maaş kartım oğlundaa" dedim.
Ona söyleyecek olsa zaten bana söylemezdi, nokta atışı yapmak istedi adam beklediği gibi olmadı

bence geri kv ni ara ben düşündüm düşündüm yapamıcam bana küser anne biz akşama geliyoz yada sen ara söyle ben yapamıcam de bir bahaneyle lafı uzatmadan teli kapat

Eşini ara, annenin söylediklerini söyle, annene kızma işi varmış sana söyleyememiş başka zaman gideriz de. Halledersin bence

Hahha insan asıl gelinine söylemekten çekinir oğluna der oğlum çok işim sen karına böyle böyle de he annem falan. Sizİnki daha garip. Harbiden akıl ermior. Siz eşinizi arayın annen aradı işi çıkmış başka akşam gitcekmişiz de geç kenara

ben olsam kayınvalidenizin dediğini aynen aktarırdım eşime.erkeklerin gözünde anneleri, bu gidip gelme konularında eşlerden daha kıymetli oluyor.kayınvalideniz de bir tuhaf bugun işi varsa oğlum bugün yoğunum yarın gelin deseymiş.hem gelinine işim var sizi ağırlayamacağım diyebiliyor üstünede sizden eşinize yalan söyleminizi bekliyor ama oğlundan çekinip işim var diyemiyor.çok garip geldi bu tavrı.

Arkadaşlar

eşimle konuştum sizin dediğiniz gibi yaptım annesinin dediklerini aynen anlattım ama bilmiyomuş gibi davran dedim. çok şaşırdı neden böyle yapmış olabilir dedi sonrada tabi annesine toz kondurmayacak kesin ben üzülmeyim diye demiştir başka niye desin dedi. bende üstelemedim o yüzdendir herhalde dedim. sonrada bidaha ne zaman gideriz anneme dedi bende ne zaman gönlü olursa ozaman gideriz dedim bozuldu amann ne yapıyım ne desem suç oluyo annesinin yaptığını normal karşılıyo benim bu lafımda art niyet arıyo..

Sakın kv dediğini yapma seni kötü göstermeye çalışıyor oyununa gelme

eşin gimek istediği zaman arasın annecim müsaitsen işin yoksa şu akşam gelicez desin. sonra bak bakalım kayınvaliden ne dicek :)

Ara bozmaya çalışıyor. Ben bilmem sen arayıp söyle deseydin. Belki sen eşini arayıp söylesen, sonradan yalanlayacak. Ya da eşin ısrarla annesine gitmek istiyor. Bence ben bilmem de, hiçbirşey deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…