- Konu Sahibi SelenSeymen
-
okuduklarımdan anladım kii..
kaynanasının önde oturmasını isteyenler zaten önde oturanlar..
kaynanaları anlayışlı ön koltuğu gelinine veren öncelikli iyi insanlar..
kaynanası anlayışlı olanlara ne mutlu.. şükredin
konuya yazılanları okuyunca kaynanaların değil asıl gelinlerin ön koltuk meraklısı olduğunu anladım
bizimki ön koltuk sevdası değil canımm kocasının yanınada bulunma merakı.. !!
kızlar dert ettiğiniz şeye bakın yaaevli değilim henüz ama biyere giderken sevgilimin annesi varsa ben öne oturması için kendim arkaya geçerim bu bi nevi saygıdır . oda kızım sen otur ne fark eder ön-arka der. problem etmeyin bence
Bir de şöyle bir durum var;
Diyelim ki eşim kullanıyor arabayı ve kayınpederim de geliyor bizimle..
Bu durumda iki erkeğin öne oturması uygun geliyor bana..
Arkadaşlarım,
Kaynana-gelin çekişmesi işte her zamanki gibi..
O ön koltuk o kadar başka şeyler temsil ediyor ki kayınvalide için..(sözümüz o tip kayınvalidelere)
Sinir eden bölüm de bu zaten..
Yoksa ben bagajda da giderim,benim için sorun yok :86:
kayınpederinizin öne oturmasını hoş görürken kaynananızın oturması neden sorun oluyor
Bunu anlamadım Egem'cim?
Senin bir tanıdığın,kayınpederinin arabasında ön koltuğa mı oturuyor?
bu da ilginçmiş bak..
evet canım.kayınpederinin yanına oturur.eşide olsa öne oturur.arkaya kaynanası kayınpederi oturur.çünki araba çok tutar.
Ama mazereti varmış onun
Çünkü o da doğru değil hatta çok ilginç geldi bana..
Yaşamda da olması gerektiği gibi,herkes eşinin yanında olmalı diye düşünüyorum..
Çünkü aslında ön koltuk olayı değil bu..
Mesele,kayınvalidenin olaya bakışı..(hepsi için de geçerli değil)
Ön koltuk diye direten kayınvalideler,aslında ''oğlan benim,her zaman önceliğim var,yerini bil gelin!'' mesajı vermek istiyorlar..
Yani sözümüz onlara..
Meramımı niçin anlatamıyorum diye düşünüyorum :44:
Diğer mesajlarıma bakarsanız...............
bebek olduğundan beri ön koltukta oturmaya hasret kaldım. mecburen arkada bebek koltuğunun yanında oturuyorum. dolayısıyla arabaya kayınvalidem değil kızkardeşim bile binse öne oturuyor.
eşimle nişanlıyken ilk zamanlar arabayla kayınvalidemi alacaksak, arabadan iner kayınvalideme ön koltuğun kapısını tutardım. o da hayatta öne oturmazdı. bi yaptım iki yaptım sonra ben de vazgeçtim. zaten kayınvalidemin huyu öyle, her yerde en arkalara oturur, 'şuna bak nasıl öne atılıyo diyecekler diye aklı çıkar'. ama arabaya kayınpederim binecekse direk arkaya geçip oturuyorum. bence arabada iki erkek olacaksa önde oturmaları daha mantıklı. babam da aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?