Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

kayınvalidemin hiç öyle bir merakı yoktur allahtan.bize kalmaya geldiler mi kayınpederime ben derim öne otururu. ama kayınpederim yoksa, kayınvalide asla öyle şey demez de düşünmez de. otursaydı öyle hemen ben mutlaka derdim. herkes yerini bilmeli. bence.

Bizde eşimle bu yüzden tartıştık.Gurbetteyiz onun memleketine gittiğimizde bir yere gidecektik.Anneside bacağından rahatsız bir elinde baston var.Eşim gel anne öne otur dedi.Kayınvalidemde oturdu tabii.Bende bozuldum kavga ettik.Eşim bastonu vardı rahat etsin diye dedim falan dedi.Bak konuyu okuyunca tekrar aklıma geldi ve sinir oldum.Ama eşim babam varsa da arabada onu öne davet eder.

"hepi topu 3 ay emzirmis karnini doyurmus" bir anne adayı nasıl böyle bir cevap verebilir gerçekten şaşırdım. İnşallah şakadır diye umut ediyorum. Siz siz olun evladınıza yaptığınız anneliği emzirme süresiyle ölçmeyin, ölçenlere izin vermeyin. O evlatlar ilmek ilmek emekle büyüyor, süt bunun en basit kısmı kiminde olur kiminde olmaz. İnşallah sizin sütünüz senelerce yeter.

eğer 9 ay karnında taşımasaydı kocan bugün yanında olmazdı

galiba bunları yazan kişi hamile
gamze ne diyeyim

Son düzenleme:
eğer 9 ay karnında taşımasaydı kocan bugün yanında olmazdı

Bugun ben olmasaydim oglu bu kadar mutlu olmazdi ne yani simdi 5 aylik hamileyim ve oglum olacak dogurdum diye butun hayati benim ellerimde mi sekillenecek bir yerden sonra birey olacak evlenecek gelin ben 9 ay tasidim diye kul kole olacak degil bana hem kocami ben almasaydi 38 yasinda evde kalmis erkek kurusu olurdu ayol :)

yooo saka degil dusuncem bu evet bi annne adayiyim anneligi emzirmeyle olcmek degil dedigim ama anneligin olcusude vardir belli bir yerden sonra olcu kacmamali

Erkek anneleri,oğullarını başka bir 'kadınla' paylaşıyorlar..
Mesele burda..
Evleninceğe kadar,oğullarının hayatlarında tek kadın onlar..
Pişirilen yemeğin en lezzetlisini onlar yapar,en güzel kadındır oğlu için,herşeyi analar organize eder vs vs
Ama artık başka bir kadın var sevilen,onaylanan,beğenilen..
Olay bu..
Burda bir çekememezlik olabiliyor haliyle..
Tabii bu her erkek annesi için bu şekilde değil..

Halbuki kız annelerinde durum başka..
Onlar,kızlarını sevsin,korusun,mutlu etsin damat diye çırpınıyorlar ve farklı cinsten oldukları için de rekabet olmuyor..

Bu kadar basit kaynanamla annem ayni anda arabamiza binecek olsa ne olacak kaynanam sadrazam sulalesine mensup degil valla dedigin gibi kiz anneleri hic boyle seyler yapmaz

Valla ben bu konuda şanslıyım
Birinde gezmeye gidiyoruz kayınvalidemlerle, kayınvalidem yusum sen arkaya baban öne otursun dedi fakat eşim öyle şey olmaz anne orası yusumun yeri dedi hemen
evde de böyleyiz masada bile benim yerime oturdukları zaman orası yusumun yeri der hemen =))

alt tarafı gidilecek yol maksimum birkaç saatlik yol öne oturunca rütbemi yükseliyor,yada arkaya oturunca rütbemi düşüyor hayır gidilecek yol aynı..eşinin yanında gitmişsin yada gitmemişsin önemli değil sonuç olarak aynı arabadasın önde yanında oturuldu diye eşle yapışık gidilmiyor ya..ondada mesafe var..peki birde bu soruyu kendinize yöneltseniz..acaba ben bunu kafama takıyorsam bendede önde oturma merakı var mı diye

emzirmeye devam edicem kısmını tam anlayamadım ama

şu kk'daki 'o onun annesi bakmış büyütmüş' klişesini gerçekten yerle bir etmişsin. takdir ettim.

o 25 yaşına kadar ona bakıp büyüttüyse ki (keyfine doğurduğu için zaten görevi) sen de ölene kadar kadınlık yapıyosun. o onu doğurup bi kere doğum acısı yaşadıysa, sen kocana kim bilir kaç kere çocuk doğurup acı çekiyosun. hey gidi hey...

canım ben önde oturmayı seviyorum. daha ferah ferah oluyo, arkada midem bulanıyo ama. oğlum evlendiğinde öne oturmaya teşebbüs bile etmem. gideceğim yere yürüyerek bile giderim yeter ki gelin üzülmesin, dolayısıyla oğlumu da üzmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…