- 25 Temmuz 2011
- 12.759
- 317
- 448
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
emzirmeye devam edicem kısmını tam anlayamadım ama
şu kk'daki 'o onun annesi bakmış büyütmüş' klişesini gerçekten yerle bir etmişsin. takdir ettim.
o 25 yaşına kadar ona bakıp büyüttüyse ki (keyfine doğurduğu için zaten görevi) sen de ölene kadar kadınlık yapıyosun. o onu doğurup bi kere doğum acısı yaşadıysa, sen kocana kim bilir kaç kere çocuk doğurup acı çekiyosun. hey gidi hey...
Kızlar kaynananızın arabada ön koltuğa oturma merakı var mıdır??
Kayınvalidemin öne oturma merakı varsa benimde arkaya oturduğum zaman mide bulantım var :)
Bir de şöyle bir durum var;
Diyelim ki eşim kullanıyor arabayı ve kayınpederim de geliyor bizimle..
Bu durumda iki erkeğin öne oturması uygun geliyor bana..
Arkadaşlarım,
Kaynana-gelin çekişmesi işte her zamanki gibi..
O ön koltuk o kadar başka şeyler temsil ediyor ki kayınvalide için..(sözümüz o tip kayınvalidelere)
Sinir eden bölüm de bu zaten..
Yoksa ben bagajda da giderim,benim için sorun yok :86:
Bir de şöyle bir durum var;
Diyelim ki eşim kullanıyor arabayı ve kayınpederim de geliyor bizimle..
Bu durumda iki erkeğin öne oturması uygun geliyor bana..
Arkadaşlarım,
Kaynana-gelin çekişmesi işte her zamanki gibi..
O ön koltuk o kadar başka şeyler temsil ediyor ki kayınvalide için..(sözümüz o tip kayınvalidelere)
Sinir eden bölüm de bu zaten..
Yoksa ben bagajda da giderim,benim için sorun yok :86:
Son cümleye bayıldım yalnız
Kayınvalidemin öne oturma merakı varsa benimde arkaya oturduğum zaman mide bulantım var :)
benim kayınvalide ben olduğumzaman ön koltuğa koşar hemen
ama eltime aynı şeyi yapmıyor eltimden önce arabadaysa iner ona verir ön koltuğu önde kayınpederim oturuyorsa bile sen arkaya geç diye adamı indirir ön koltuktan
bu daha can sıkıcı bir durum
benim kayınvalide ben olduğumzaman ön koltuğa koşar hemen
ama eltime aynı şeyi yapmıyor eltimden önce arabadaysa iner ona verir ön koltuğu önde kayınpederim oturuyorsa bile sen arkaya geç diye adamı indirir ön koltuktan
bu daha can sıkıcı bir durum
kayınvalide avukatları gelsin bunu yorumlasın şimdi. bu ne kadar ayıp bişey. böyle ayrımcılık olur mu? hadi öbür gelini senden çok seviyo anladık, bir oğlunu da birinden çok seviyo bu kadın? bi sorsan keşke neden böyle davranıyosunuz diye, ya da eşin ne diyo bu duruma?
Mesafeyi korumuş bence.Fazla yüz bulamamış ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?