Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Çorbacıya tabi ki gidebilir ama eşiyle gitsin dostuyla gitsin, tanımadığı gençlere eklenmesi uygun olmamış, diğer taraftan bakmak lazım masadaki gençler kesin laf etmiştir, benim annem ya da kayınvalidem böyle bişey yapsa arkadaşlarıma mahcup olurdum açıkçası.

Her bi yere gidildiğinde çocuğu anneanne babaanneye satmak bence de doğru değil ama bu konuda öyle bir durum yok, konu sahibi defalarca bunun extreme bir durum olduğunu kaldı ki başta çocuğu bırakmayacağını ama kayınvalidenin çocuğa bakmayı kendisinin teklif ettiğini söyledi.

Bence sizi kiskanmis. Hatta kendini sizle yaristirmis bile olabilir. Ne uzucu insanlarin yasina gore davranmamasi. Haaa bir de rol calan arkadaş modelleri var bunlarin ay gelini ben sandilar beni cok sevdiler gibi bence direk eziklik.

Evet benim de bir tanıdığım isteme- nişan gibi törenlere cok abartı makyaj ve kıyafetle gidip gelin zannedilince sevinerek anlatırdı. Gerçekten çok büyük eziklik.

Yine bir kk klasigi ortalik karismis.
Konu sahibi ortami hayal ettim bende uzulurdum. Ben o ortamda olsam alip ilgilenmek isterdim kaldiki babaanne kaldiki yabanci bir ortamda cocuga yardim etmek icin gelen babaanne boyle yapinca can sıkıcı olmus. Ne o gun geriye gelir ne siz ne derseniz diyin babaanne sizi anlar. Esinizin yorumu ne bilmiyorum ama bu size ayni sekilde davranabilme firsati ve ozgurlugu vermis. Demekki sizde cok fedakarlik yapmazsaniz bozulmayacak kendi bir sakinca gormemis. Siz corbaciya gitmeyince olmediniz ama bir daha tekrari olmayacak bir ani kacirdiniz. Uzulmeyin, arkadasliginiz saglamdir, birlikte gezersiniz, daha guzel anilar birikir.

keşke sizde gitseydiniz ,arabasında uyurdu siz de kv yokmuş gibi davranıp kv iyice uyuz ederdiniz

Şu kayinvalideler ne yiyor ne içiyor o kafadan bende istiyorum
İyi eglenmismi bari :) tövbe est.

Valla söz verip yapmaması kötü olmuş. Keşke kendi annenize bıraksaydınız. Düğün sever bir kv niz varmış.

Keşke anne al çocuğu biraz gezdir. Masada kalmayın sıkılıyor deseydin

Diyorsun ya zindeydi diye.Benim tanıdığım bir kv bile değil,bir babaanne,yani kv annesi,evde bakanlarına eziyet yaşatırken 10 dakikada bir tuvalete götürün getirin diye,gittiği bir düğünde saatlerce çiş miş aklına gelmeden oturdu.Erken dönenlerle bile dönmedi
O rahatsızlıklar duruma göre yani

Gayet sakin cevaplar verdim defalarca açıklama yaptım ama bakıcı kelimesi defalarca kullanıldı. Böyle bakıcı olunmuyor herkes bilsin istedim

Yoruma açığım ki konu açtım
Bu hareketi neden yaptığını anlamaya çalıştım ve içimden atmak istedim
Ama bir arkadaşında dediği gibi duvara anlatsam daha iyi olurmuş bunu anladım

Uzun açıklama yapmamın sebebi öfke değil, genelleme yapıyorlar konuyu açıyorum

Bu durumu annemle yaşasaydım rahatsızlığımı daha rahat dile getirebilirdim.

Verdiğiniz kuzen örneği ile alakam nedir bunu anlayamadım . Markete gitmek için ara sıra çocuğu bıraktığımı söyledim burdan mı tüm dünya işim varken çocuğuma bakmak zorunda damgası vurdunuz

Ben çocuktan önce hem okuyordum hem çalışıyordum. Eğer bu kadar sık bakacak olsa birisi bu hakkımı okula yada işime kullanırdım.

Son olarak Meral hanım, bu uzunca yaptığınız açıklamadan bana öfkelendirinizi mi çıkarmalıyım Şimdi ?

Tesettürlü bayan nerelere gider bunu tartışarak konuyu dine getirmek istemiyorum fakat oradaki anormallik 'çorba' değil.

Kadinlar kulubu degil dusmanlar kulubu mubarek.
Konu acan herkese konusu unutturulup sinir harbi yasatiliyor resmen.
Bu konu da konu acmayi dusunenlere ornek olsun.
Gidin duvara anlatin derdinizi ama buralara yazmayin, caniniza yazik.

ay gerçekten ya. kk görmeyeli troll dolmuş, her konuyu açan açtığına pişman ediliyor.
kaçıncı bu son 2 haftada gördüğüm valla billa yaa
hayır amaç ne gerçekten? kadın bir bir yazıyor hala daha suçlayıcı tarzda konuşmalar
ortada yapıcı olmak namına bir şey yok, ancak eleştiri oku fırlatılıyor

benim de annemin onu suistimal eden bi arkadaşıyla alakalı konu açasım vardı, vazgeçtim bu tipler yüzünden.
kimbilir nasıl anlayıp ne acayip yorumlar yapcaklar. aman kalsın, valla duvara anlatırım daha iyi

chill arkadaşım, bence sen de sabrın taşmadan konuyu kapattır, istediğin türde yapıcı yorum pek gelmiyo gibi artık. gene karar senin tabii

Çorbacıya gitmeyi heves ettiyse ertesi akşam söyler kocası götürür oğlu götürür illa ki gidilir ama oradaki heves ertesi akşam yakalanmayacak cinstendi.

Bende aynen mahçup hissettim kimse elbette bir şey demedi ama gereksiz bir davranıştı

Keşke anne al çocuğu biraz gezdir. Masada kalmayın sıkılıyor deseydin

Söylememe gerek yoktu olayın kendisi tamda buydu zaten. O çocuğu gezdirecek.

Buna rağmen söyledim, tamam dedi kalkmadı ve beklemeye fırsatım olmuyor çünkü havuza düşmesinden korkuyorum
Tehlikeli bir ortam olmasa bekliyeyim ki o gitsin

Ayakkabın mı sıkıyor nedir neden kalkmıyorsun hiç diye de sordum

O gün sanki sandalye altına yapıştı gibi kalkmadı
Masaya geldikçe ilgilendi ama masada en fazla 5-6 dakika oturuyordu

Son düzenleme:
Yerinizde olsam annem ya da eşimin annesi arkadaşlarımla çorbacıya gitmeye çalışsa cok utanırdım. "Heves etmiş, ne var, çok normal" diyen insanları asla anlayadım. Normal filan da degil. İlla gitmek istiyorsa kendisi eşiyle gider, başka zaman gider ama öyle bir ortamda istenmeyen gereksiz kalabalık olmayı tercih etmiş. Kaç yasında insanın ayıp olmasın diye öylesine çağrıldığı yeri ayırt edip daveti kabul etmemesi lazımdı.

Hiç sevmiyorum böyle insanları

Çok haklısın istedim ki hep tüm yorumları (mantıklı ve objektif olan) cevaplandırayım ondan sonra kapansın ama yetişemiyorum .

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim
Tek tek karşılık vermeyi isterdim ama olmadı, şimdi konunun kapanmasını istiyorum çünkü asabı bozulan yalnız ben değilim ve giderek artıyor.

Bir kv böyle birşey neden yapar diye düşünüyorum, düşünüyorım. Sonuç: Gıcıklık olsun diye. Belki biz düğünde bakarız ederiz derken gerçekten ciddiydi ama sonradan size bir konuda darıldı, kızdı da böyle mi davrandı diye aklıma geliyor. Ben çocuğa bakmak istemiyorsam inatla getir demezdim mesela. Çorbacı olayına gelirsek. Öncesinde konuşulmuş ve gitme isteği belirtilmiş ise "biz gidiyoruz" demesi de ancak gıcıklıktan olur. Konusahibi bence bir düşün. Kvyi o gün üzecek, kızdıracak birşey yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…