- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Çorbacıya tabi ki gidebilir ama eşiyle gitsin dostuyla gitsin, tanımadığı gençlere eklenmesi uygun olmamış, diğer taraftan bakmak lazım masadaki gençler kesin laf etmiştir, benim annem ya da kayınvalidem böyle bişey yapsa arkadaşlarıma mahcup olurdum açıkçası.maalesef siz katılmıyorum, tesettürlü bir bayan da gece çorbacıya gidebilir. hafif bir davranış değil bu.
konu sahibininden bağımsız söylüyorum, üstüne alınmasın lütfen, her düğüne oraya buraya giden de çocuğunu bırakmasın bir zahmet, benim annemin adım atacak hali yok, kim gezmeye gitse çocuğunu anneme bırakıyor. bana garip geliyor açıkçası.
Bence sizi kiskanmis. Hatta kendini sizle yaristirmis bile olabilir. Ne uzucu insanlarin yasina gore davranmamasi. Haaa bir de rol calan arkadaş modelleri var bunlarin ay gelini ben sandilar beni cok sevdiler gibi bence direk eziklik.
Eşim sağdıçtı bu yüzden damadım yanından hiç ayrılmadı ileri geri koşturulacak bir şey varsa hep o gitti böyle olacağını biliyorduk zaten bu yüzden kv çocukla ilgilenecekti bu yüzden dügüne geldi
Diyorsun ya zindeydi diye.Benim tanıdığım bir kv bile değil,bir babaanne,yani kv annesi,evde bakanlarına eziyet yaşatırken 10 dakikada bir tuvalete götürün getirin diye,gittiği bir düğünde saatlerce çiş miş aklına gelmeden oturdu.Erken dönenlerle bile dönmediKp kv yi benimle eve gönderebilirdi ya da o da gitmezdi zaten bu da anlamsız. Ona da mana veremediğimi söyledim
Otoparkta onlar koordine olurken kv kp de orada bekliyorlardı, damadın babası da sizde buyurun gelin dedi onlar da gittiler. Bende insanlar gözüme bakarken nezaketen davet edebilirdim bakıyorlar ayıp olmasın çağırayım zaten gelmezler diye düşünüp ..
Hiçbir seyden eksik kalmamak için gitti dügüne de merakından geldi zaten.
biraz yol yürüse bacaklarım agrıdı der o gün çok zindeydi gece 3 e kadar maşallah gezdi durdu sıkıntısız
hanımefendi bakın buraya konu açmışsınız herkesin fikrini soruyorsunuz ama sizin gibi düşünmeyen insanlara öfkeleniyorsunuz uzun uzun açıklama yapıyorsunuz. yanılmıyorsam haklı mıyım diye sormuştunuz? yani o zaman sormayacaksınız diyeceksiniz ki, "başıma böyle bir şey geldi, destekleyin beni". aksi takdirde sizin gibi düşünmeyen bir sürü insan çıkacak. yaptığı hoş yada değil, ama hadsiz yada yüzsüz kelimesi çok ağır ben onu yazanlara şaşırıyorum. kimisi bir daha görüşmem bile demiş. bence fazla abartılı tepkiler bunlar.
sizin hayata bakış açınızla buradakilerin bakış açısı bir olamaz, normalde çocuğuma bakıyor diye kendiniz demişsiniz. belki de o gün hayatında ilk kez öyle şeyler yaşadı, kendiniz dediniz standart bir teyze diye hayatında kaç kere gece çorbacısına gidecek. anneniz yapsa böyle bir şeyi belki de kadın heves etmiş neyse bir kez de o yaşasın diyeceksiniz. yine diyorum bu benim bakış açım, kayınvalidenizle aranızdaki ilişkiyi de bilmiyorum.
benim de bir kuzenim var, ailesinden sürekli beklenti içerisinde düğüne vs. gittiğinde herkes onun çocuğuyla ilgilenmek zorundaymış gibi bir tavrı var, annesine ablasına kızıyor mesela, sinirleniyor, ben bunlara şaşırıyorum çünkü yine söylüyorum kimse kendinden fedakarlık yaparak çocuklarımıza bakmak zorunda değil bakıcısı hariç ki oda parası karşılığı yapıyor. ha çok fedakar anneanneler babaanneler yok mu, tabii ki var ama sizinki öyle değilmiş demek ki.
maalesef siz katılmıyorum, tesettürlü bir bayan da gece çorbacıya gidebilir. hafif bir davranış değil bu.
konu sahibininden bağımsız söylüyorum, üstüne alınmasın lütfen, her düğüne oraya buraya giden de çocuğunu bırakmasın bir zahmet, benim annemin adım atacak hali yok, kim gezmeye gitse çocuğunu anneme bırakıyor. bana garip geliyor açıkçası.
Kadinlar kulubu degil dusmanlar kulubu mubarek.
Konu acan herkese konusu unutturulup sinir harbi yasatiliyor resmen.
Bu konu da konu acmayi dusunenlere ornek olsun.
Gidin duvara anlatin derdinizi ama buralara yazmayin, caniniza yazik.
Çorbacıya tabi ki gidebilir ama eşiyle gitsin dostuyla gitsin, tanımadığı gençlere eklenmesi uygun olmamış, diğer taraftan bakmak lazım masadaki gençler kesin laf etmiştir, benim annem ya da kayınvalidem böyle bişey yapsa arkadaşlarıma mahcup olurdum açıkçası.
Her bi yere gidildiğinde çocuğu anneanne babaanneye satmak bence de doğru değil ama bu konuda öyle bir durum yok, konu sahibi defalarca bunun extreme bir durum olduğunu kaldı ki başta çocuğu bırakmayacağını ama kayınvalidenin çocuğa bakmayı kendisinin teklif ettiğini söyledi.
Keşke anne al çocuğu biraz gezdir. Masada kalmayın sıkılıyor deseydin
Hiç sevmiyorum böyle insanlarıEşim ve benim 10 yıllık ortak arkadaşımız düğünü vardı. Eşim sağdıçtı.
Eşimin ailesine de nezaketen davetiye verildi bir kaç kez denk gelmişlikleri vardı damadın babasıyla Gelmek istediler, bizim de 22 aylık kızımız var , götürmeyecektim kızımı bir başkasına bırakacaktım, kv bizde geleceğiz torun da gelsin biz bakarız dedi.
Evden çıkmadan da konuştuk düğün sonrası kendi aramızda çorbacıya gidebiliriz eğer gidersek kızım kayınvalide ile eve geçecekti zaten uyku saati çoktan gelmiş geçmiş olacak sıkıntı olmaz uyur diye evde bahsettik.
Düğüne gittik havuzbaşıydı ve ben bir an bile kızımın yanından ayrılamadım havuza düşer diye. Kayınvalide masada bi iki kere oyalamaya çalıştı bir kere bile kalkıp çocuğu elinden tutup dolaştırmadı
Ben tüm gece kızımı dolaştırdım ayağımda topuklularla.
Üstelik hamileyim biri elimde biri karnımda insan hiç mi geç dinlen biraz da ben oyalıyim demez
peşinden koşmak istemediğim icin zaten kızımı getirmiyordum
Hepsini geçtim hadi en son düğün bitti biz gençler ve damadın babası çorbacıya gideceğiz kayınvalide bizde geliyoruz babanla dedi.
Kızım kafasını omzuma dayamış yarı uyuyor yarı uyanık, sen gidiyorsan ben eve geçeyim o zaman çocuk uyuyacak dedim. Tamam dedi. Şaka mı yaptı anlamadım arabaya bindim, eşim annesine senin ne işin var sende eve geç o zaman hatta sen geç chill gelsin dedi. Ne olacakmış ne var dedi sonra döndü gitti kendi arabalarına.
Eşimde o an diğer araba da insanlar bekliyor diye mi uzatmadı ben sustum diye mi ısrarcı olmadı anlamadım.
Sonuç olarak kayınvalide beni sattı . Üstelik kayınvalidem o gruptan çok aykırı gruptakiler alkollü ve bizim yaşıtlarımız. Kayınvalidem örtülü Anadolu kadını ne işi var onun orada demekten kendimi alıkoyamıyorum
Üstelik insanlar onların yanında rahat edemeyedebilirler bunj hiç düşünmedi.
Kocası da hiç sorun etmedi tabi bu durumu buna da şaşırdım.
Saçma degil mi ben mi abartıyorum durumu, benim arkadaşımın düğünüydü ve ben hiçbir şey yapamadım sadece kızımla ortalıkta dolandım dans bile edemedim doğru dürüst . Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi , ver çocuğu bana sen git demesi gerekmezmiydi hala şoktayım..
Ekliyorum, kv her zaman getir bakarım bana bırak bakarım der, normalde bakmaktan kaçmaz. Ben yine de çok sık bırakmıyorum ben varken ilgileniyor torunuyla, ara sıra yarım saat en fazla bir saatlik bırakıyorum
ay gerçekten ya. kk görmeyeli troll dolmuş, her konuyu açan açtığına pişman ediliyor.
kaçıncı bu son 2 haftada gördüğüm valla billa yaa
hayır amaç ne gerçekten? kadın bir bir yazıyor hala daha suçlayıcı tarzda konuşmalar
ortada yapıcı olmak namına bir şey yok, ancak eleştiri oku fırlatılıyor
benim de annemin onu suistimal eden bi arkadaşıyla alakalı konu açasım vardı, vazgeçtim bu tipler yüzünden.
kimbilir nasıl anlayıp ne acayip yorumlar yapcaklar. aman kalsın, valla duvara anlatırım daha iyi
chill arkadaşım, bence sen de sabrın taşmadan konuyu kapattır, istediğin türde yapıcı yorum pek gelmiyo gibi artık. gene karar senin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?