Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Giderken kucağında götürmek istedi kızımı, ön koltuğa kesinlikle kızımı oturtmam bunu biliyor ve kv varken bende oturmam kendisi ön koltuğu çok sever onun için güç gibi bir şey.

Çocuğu vermedi ve geçte kalmıştık uzatmadım bende öne oturdum biraz sinir oldu hissettim ama bu kadar gıcıklık yapacak kadar da bir şey Yok ortada

Tahmin ettiğim gibi. Neyse geçmiş gitmiş artık. Yine öyle çocuğa bakarım ederim lafını ederse. Ay yok bir daha sana güvenerek iş yapmam dersin. İçini soğutursun biraz. Bir de burada yapılan yorumlara sinirlenme derim. Bana bir çocğu yazanların gerçek fikrini yanaıtmıyormuş gibi geliyor. Maksat tartışma yaratmak.

Bugün ev taşıdım normalde o bakacaktı yine kendısı demişti. İstemedim bakmasını anladı zaten sebebini

Bence de büyük oranda gıcıklık gibi :)

Ee tamam artık sen yeterince belli etmişsin. Yapmamış. Bazı insanların sözlerine güvenmemek gerekir bu da ancak deneyim ile anlaşılır. Olan olmuş artık. Sen de bundan sonra planlarını yaparken ona göre yaparsın.

öfkelenmeyin zaten siniriniz bozulmuş neden öfkelenesiniz. biz size haksızsınız demedik ki ben demedim en azından. sadece fikrimi söyledim, dedim ki belki heves etmiştir bu seferlik anlayış gösterin yok sayın, kendinizi üzmemeniz kinlenmemeniz için. olayları basite indirgeyip, çok üstünde durmadığımızda hayat daha kolaylaşıyor.

Bir arkadaş vardı yıllar önce.Başkasının canının sıkıldığı durumlarda,kendine galiba çok tatlı gelen bir sesle,Saakiin ool,canım saakin ool,derdi.Bilirdi sevimsiz bulunduğunu,daha da üsteler,bilerek vazgeçmezdi.Burada da bıyık altından gülerek,saaakin ool diyenler var ya,eminim kendilerine çok şirin geliyorlardır...

hanımefendi gerçekten kötü niyetlisiniz.

Sadece fikrimi söyledim,olayları basite indirgeyip,üstünde durmadığımızda,hayat daha kolaylaşıyor,herkese tavsiye ederim

Allah yakınlarınıza sabır versin. bu kadar kötü niyet... lütfen konularıma yazmayın benimle zira aynı seviyede yazışacak durumda değiliz.

Allah yakınlarınıza sabır versin. bu kadar kötü niyet... lütfen konularıma yazmayın benimle zira aynı seviyede yazışacak durumda değiliz.
Sizinle ilgili ne yazmışım ki bu konudaÜzerinize alınmış olmayasınız,alıntılamamıştım bile,Allah Allaah

Tamam davet edilmiş gelmişler düğüne iyi, hoş da çorbacıya kimse davet etmemiş ki onu, nasıl canla başla kadını korumaya çalışmışlar, o da düğüne davet edilmişmiş de onun da hakkıymışmış da. Sanırım bu tarz düğüne giden çok yok kk'da, düğün öncesi belli başlı yakın arkadaşlara söylenir düğün sonrası bu ortama gidiliceği ve gençler kendi arasında yapar bunu, davetliler öyle kafasına göre zıplamaz ben de geliyorum diye. KV ve burdaki bir çok kişi görgüsüz, görgüsüzlükten bunlar işte hep.
Ayrıca chill diyor ki bakmayacağını söylese başkasını ayarlardık, gelsin illa benim çocuğuma dadılık etsin dememiş, bakarım diyip bakmamasına kızmış, sonuçta kendisini ona göre ayarlayacakmış chill de.

Son düzenleme:
Sizinle ilgili ne yazmışım ki bu konudaÜzerinize alınmış olmayasınız,alıntılamamıştım bile,Allah Allaah

çok ilginç gerçekten değil mi? çünkü bunu anlamak için Einstein falan olmak gerekiyor.
rica ederim başkasının konusu altında benimle tartışmaya girmeyin, sizin gibi düşünmeyen insanlarla tartışmaktan hoşlanabilirsiniz ama ben hoşlanmıyorum. kötü niyetinizle size mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…