- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Oglu beni gebertsin sonraVallahi ben de cilt bakımı sırrı anlatacaksiniz sanmıştım
Sen de kendi işine gelen örnekler uydur onları anlat bence. Aynı taktiği uygula. Piskinlige vur yalnız kalmazsın seni evlendiririz de
Evet anlattim.eşin bunların farkındamı
Evet becede kendi silahıyla vurunSizde ona aynı yöntemi uygulayın o halde. Bi arkadaşımın kv si şöyle şöyle yapmış sonra şöyle olmuş diye örnek verme adı altında söyleyin söylemek istediklerinizi. Birşey derse de ben size söylemiyorum ki arkaşın kv sinden bahsediyorum dersiniz. Kendi silahıyla vurun yani.
o ne diyo bunlaraEvet anlattim.
O zaman zaten nikahimiz olmustu. Zaten esimin kalbi cok guzeldir nasil evlenmiyim:))))Evlenmenize şaşırdım.
işte bu çok önemli anacı değil sanırımO zaman zaten nikahimiz olmustu. Zaten esimin kalbi cok guzeldir nasil evlenmiyim:))))
Annesinin yaptiklarina kiziyor ama Sen bakma ben bakarim demeyi de ihmal etmiyor:)o ne diyo bunlara
yani hazır cevap olsan başın ağrımaz dimiAnnesinin yaptiklarina kiziyor ama Sen bakma ben bakarim demeyi de ihmal etmiyor:)
Kesinlikle.. o zaman bana bu kadar saf muamelesi yapmaz diye dusunuyorum.yani hazır cevap olsan başın ağrımaz dimi
nerde bakacakmis sonunda yine sizin evdeAnnesinin yaptiklarina kiziyor ama Sen bakma ben bakarim demeyi de ihmal etmiyor:)
ee hazır cvp olmak için neyi bekliyosun canım hazır zeminde uygunKesinlikle.. o zaman bana bu kadar saf muamelesi yapmaz diye dusunuyorum.
bence deBence senin kv usta bir kv olmuş o belli.Tüm kv kriterlerine de sahip...Ben de senin gibiydim ama maalesef insanı insanlıktan çıkartıyorlar...Ayrıca bence o kvnin hiçbir geliniyle arası iyi olamaz.Hani yanında hediye filan bakıyormuş ya eltine, o iş hikaye...
Dipcik gibi kadin ya benden saglam. Bakim icin simdiden yer yapiyor deli oluyorum.nerde bakacakmis sonunda yine sizin evdeev tutaun baksın aynı evde olmaz
Korkuyorum yaa o kadar usta ki cevap konusunda. Hersey tepetaklak olur ve suclu duruma dusurur. Yapti bunu.ee hazır cvp olmak için neyi bekliyosun canım hazır zeminde uygun
hmm yani yapamazsın evet bu msj da anladımKorkuyorum yaa o kadar usta ki cevap konusunda. Hersey tepetaklak olur ve suclu duruma dusurur. Yapti bunu.
Annesinin yaptiklarina kiziyor ama Sen bakma ben bakarim demeyi de ihmal etmiyor:)
Birbirlerine mecburlar evet.. ama bi ask fa seziyorum eltiye karsi:))Bence senin kv usta bir kv olmuş o belli.Tüm kv kriterlerine de sahip...Ben de senin gibiydim ama maalesef insanı insanlıktan çıkartıyorlar...Ayrıca bence o kvnin hiçbir geliniyle arası iyi olamaz.Hani yanında hediye filan bakıyormuş ya eltine, o iş hikaye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?