Kayinvalidemin Bakım Teorileri!

Off benim derdim valla tıpkının aynisi..yaslar ayni kaynanalarda..ben ilk gelinim benim dugunumde esya aliminda yapmadigi takmadigi takiyi hepsini fazlasiyla eltime yapti..10 bin lira kredi cekti bu yaz esya aldi onlara..bize gelince herseyi biz aldik odedik..yazin ev buldum gelsin sehre diye sokagimda bide..binbir takla atti megerse kredi cekmis sevgili benden 11 yas kucuk eltime..bize kapak atmak istiyo duygu somurusu girla..esim desen ben bakarim edalarinda sanki dunyayi kurtaran kahraman..ama istemiykrum..kime ne verdiyse ordan beklentiye girecek..

eşin yeni evliyken dengeyi sağlamakta zorlanabilir.Seni yada annesini kırabilir, eşine de zaman vermek lazım.Kırmadan dökmeden bu süreçleri devam ettirmek lazım.Gün gelir belki sen ona muhtaç olursun belli olmaz, bunu aklından çıkartma.Bazen asla bakmam dersin, ama Allah öyle bir merhamet verir ki kalbine kendin gider bakarsın....Hayat bu hiç belli olmaz.Kişiliğini tam bilmiyorum canım ama şunu söyleyebilirim.Bir gelin temiz kalpli, fitneci, yuvasının haini değilse, kendi kalbinin sesine göre hareket etmeli.Doğruyu içinden bir ses söyler mutlaka...

Hih iste aynen onu diyorum ben de. Zaten vicdanli insanim zamani gelince yaparim ama boyle mesajla filan olunca hic yapasim gelmez. Kime ektiysen onu bic yani

Hih iste aynen onu diyorum ben de. Zaten vicdanli insanim zamani gelince yaparim ama boyle mesajla filan olunca hic yapasim gelmez. Kime ektiysen onu bic yani

Çok vicdanlı olan çok ezilir.Yani biz de kv olucaz filan ama...söylemeden geçemiycem, köpeği doyursan kapını bekler, insanı doyursan elini ısırır, lafını yaşadım gördüm.

tam bı huysuz teyzeymıs senın kayınvalıde :)
pek bı kaynana gordum kendısını
boyle kaynanalar sıvrı dilli gelını sever aslında delı delıyı gorunce sopasını saklar hesabı
yada dinsızın hakkından ımansız gelır meselesı

en ıyı sen kendın kendını bılırsın bu kadınla ömur boyu yasamaya var mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…