arkadaşlar her bayram sabah erkenden kalkar sabahın köründe ilk kayınvalidelere kahvaltıya gideriz. orda kahvaltıyı yaptıktan sonra eşimin babanesi sağ hep beraber oraya gideriz ailenin en büyüğü olduğu için .. buraya kadar benim için problem yok. akşama kadar orda kös kös otururuz.. akşam oluncada annemlere gitmek için hareketleniriz. ama her bayram aynı muhabbet kayınvalidede bi surat yarın gidersiniz , bugünden gidilirmi falan filan tabi biz onu çok ciddiye almıyoruz fakat bu hep aynı şeyi yapıyor. bu kadına artık cevap vermek istiyorum. neden benim annemlere ikinci gün gitmemiz konusunda bu kadar takıntılı anlayamıyorum. çok ciddi problemlerimiz yoktur ama ben mesafemi koruduğum için.. yıldım bu kadının takıntılarından... üffff yaaaa..
görümceniz var mı, merak ettim?
güzel kaynana, kendi kızına da bayramın 2.günü kendi evine gelmesini söylüyor mu acaba?
kadını anlamak mümkün değil ne istiyor benden ailemden anlamıyorum ben kendi ailemden önce yok babanesinin yok amcasının elini öpüyorum. bu kadar kötü niyetli nasıl olunabilir anlamıyorum. nefret ettim iyice
eşinle paylaştın mı bu durumu çok saçma çünkü öncelik anne babalarda olmalı.
eşinle paylaştın mı bu durumu çok saçma çünkü öncelik anne babalarda olmalı.
bayramda önce erkek tarafına gidilir.
bu boyle gelmiş boyle gider.
adettir.
bizim oralardada boyledir.
aksi olmaz.saygıdandır. aksinide yapanı görmedim.
ayıplarlar. ama adet işte gelenek..
kayınvalıdenız aranızı açmıyorsa laf taşımıyorsa, aynı çatı altında değilsenız sureklı, idare edin.
senede 2 kez nasıl olsa.
ben arefeden anneme gitmek istesem bile gelme önce kaynananın elıni öp öyle gelin der.
kızlar çok büyütmeyin bence başka sorunları olan insanları örnek alın biraz ne var yani gitseniz ne olucak kalsanız hem eşinizin hem annesinin gönlünü yapsanız ne olacak tabi erkek annesi boşunamı doğurdu evladını gideceksiniz tabi kendi annenizede ertesi gün gidin ne olacak sonuçta artık siz el oldunuz kocanız var başınızda kadın bişey yapmamışki sizi eşinize kötülememiş ,kocanızdan boşamaya kalkmamış hem ne güzeldir onlarsa evlatlarını (eşini seni ) yanlarında istiyolar bunları onlara çok görme ve görmeyin yarın sizde erkek evladı olucaksınız yapmayın gözünüzü seveyim bunlar dert edilecek şeyler değil bana kızacaksın kızabilirsinde ama öyle ben her zaman diyorum şimdi ki gelinlerde kızlarda iş yok diye ( bende içindeyim tabi) en büyüklüğü annelerimiz yapmış onlar gibi asla olamayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?