- 8 Eylül 2015
- 58
- 29
- 88
- 36
- Konu Sahibi manolya299
-
Aynen ben olsam hadi bakalım cifle şuraları der der taciz ederim. Bir de konu sahibi çalışıyormuş. Ben de ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyor sandım.Bence temeli siz hazırlamışsınız, o kadar kötü muameleye rağmen yazları gitmeye devam etmiş üstelik 1 koca ay kalmışsınız. O da gelir kalır tabii ki. Sınırları baştan çizmeliydiniz. Şimdiyse siz de onun size yaptıklarının aynılarını yapın bakalım neler olacak
Aynen ben olsam hadi bakalım cifle şuraları der der taciz ederim. Bir de konu sahibi çalışıyormuş. Ben de ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyor sandım.
bence sevmediğiniz için her yedikleri her yaptıkları size batıyor anneniz yese aynını dillendirir miydiniz?Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak
Ben bu kadar kalacaklarını hesap edemedim. Çocuğa bakmalarını da istemedim kendi kendilerine karar verip gelmişlerKonuyla alakasız
Madem bir ayda darlanıyordunuz cocuga bakma adı altında neden biraraya geldiniz. Sonu nasıl gelecek şimdi?
Bilmiyorum belki de ben çok doldum o yüzden böyle düşündüm.Ben de kvye pek bayılmam hatta sevmem ama yediği içtiği de gözüme batmaz
O zaman en kısa zamanda en rahat ve güvende olacakları yerde olmalarını saglayınBen bu kadar kalacaklarını hesap edemedim. Çocuğa bakmalarını da istemedim kendi kendilerine karar verip gelmişler
Çok güzel akıl vermişsiniz, evladiyelik. Her eve lazım.Isyerimde yanimda calistirdigim bir ablamiz var onunda görümcesi ve eltisi her yıl 3 4 ay onlarda kaliyormus. Onlarda eve alinan kahvaltiligi çayı begenmiyormuslar.o zavallımda memnun etmek icin markete 2000tl borclanmis. Birgün ablayi yanima alip markete götürdüm ben ne alirsam onu götür eger birsey soylerlerse benim durumum bu begenmeyen kendi alsin diyeceksin dedim. Marketten en ucuzundan zeytin lor peyniri ve en ucuzundan çay ve corbalık tavuk kırık pirinc aldirdim. 3 gün daha kalip kacmislar. Halbuki görümce ve eltinin durumlari cok cok iyi. Kalmaya devam etselerdi işyerinde caycida kalan caylari süzüp guneşte kurutup eve götürtecektim .
Nisana kadar nasil sabredeceksiniz yahu. El insaf bu kayinvalideler nasil vicdansizlar nasil rahat ediyorlar başka bir evde ya. Bi gün eve gitmeden pozitifle temas ettim deseniz korkup giderler belkiAynen zaten hiç niyetleri yok☹ Nisan gibi bitecekmiş diyor. Her şeye karışır bilmişlik yapar
Aynen gerçektenÇok güzel akıl vermişsiniz, evladiyelik. Her eve lazım.Tabi, böyle A kalite hizmeti bulan gitmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?