Kayınvalidemin bencilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen eşime de çok kızıyorum kendi ailemde 5 gün bir hafta anca. Ama annem var sadece o da o zaman ikinci evliliğini yapmıştı. Huzursuz bir ortam diye bende istemiyordum.

Ben defalarca söyledim meraklı değildim gidip kalmaya. Kayınvalidemin yanında da dedim ben sevmiyorum bu şekilde uzun süreli diye. Kocam laftan anlamayınca maalesef öyle oldu. Kayınpederim melek gibi bi insan onu da üzmek istemedim

Aynen ben olsam hadi bakalım cifle şuraları der der taciz ederim. Bir de konu sahibi çalışıyormuş. Ben de ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyor sandım.

Aynen ben olsam hadi bakalım cifle şuraları der der taciz ederim. Bir de konu sahibi çalışıyormuş. Ben de ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyor sandım.
yapıyorum onu. Geçen saçı kalmış banyoda saçın kalmış dedim ben hiç bırakmam hep alırım da diye üste çıkmaya çalıştı. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var ama yuvamı da yıkmak istemem

Konuyla alakasız
Madem bir ayda darlanıyordunuz cocuga bakma adı altında neden biraraya geldiniz. Sonu nasıl gelecek şimdi?

bence sevmediğiniz için her yedikleri her yaptıkları size batıyor anneniz yese aynını dillendirir miydiniz?

Açıkçası annem de yapsa aynısını yaparım. Karşımdaki nasılsa öyle.en basiti oğluma çok cüzi bi miktar o alışveriş yaparken alışveriş yaptık ben istedim tek kargo olsun diye. Onun bile parasını alan bi insan.

Kv o kadar laf yapıyorsa 1 ay kalmasaydınız eşim kvde de kalır 1 ay ben 15 gune dönerim. Koronadan dolayı size gelmek istediklerinde burada da virüs var diyorlar siz en iyisi orada kalın evden çıkmayın gibi bahane bulabilirdiniz.

Kayınpederimi bahane etti çıkıyormuş durduramıyormuş. Eşim zaten ayrıntılı anlatır bilirler olmadığını fazla. Zaten evden çıkmıyorlar orda da burda da ben hiç bişey anlamadım. Anlatacak kimsem olmadığından yazdım.

Ben de kvye pek bayılmam hatta sevmem ama yediği içtiği de gözüme batmaz

Çok güzel akıl vermişsiniz, evladiyelik. Her eve lazım. Tabi, böyle A kalite hizmeti bulan gitmezdi.

Aynen zaten hiç niyetleri yok☹ Nisan gibi bitecekmiş diyor. Her şeye karışır bilmişlik yapar
Nisana kadar nasil sabredeceksiniz yahu. El insaf bu kayinvalideler nasil vicdansizlar nasil rahat ediyorlar başka bir evde ya. Bi gün eve gitmeden pozitifle temas ettim deseniz korkup giderler belki

Çok güzel akıl vermişsiniz, evladiyelik. Her eve lazım. Tabi, böyle A kalite hizmeti bulan gitmezdi.
Aynen gerçekten ben hiç eksik etmem 2 3 milyarlık alışveriş yapıyorum az mı ? İnanın diyorum ya alırım her şeyi ama böyle bol bol kullanınca da kendimi enayi gibi hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…